Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonunda 1 Şahıs Tutuklandı, Peçeteye Emdirilmiş Madde Ele Geçirildi

1 Min Read

Afyonkarahisar’da Uyuşturucu Operasyonu: 1 Kişi Tutuklandı

Afyonkarahisar’da düzenlenen bir uyuşturucu baskınında, 3 peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ve 1 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 kişi mahkemeye çıkarıldı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı narkotik ekipleri, şehir girişinde denetim gerçekleştirdi. Şüpheli bir otomobili durdurduktan sonra yapılan aramada, içeriğinde uyuşturucu bulunan 3 peçete ve 1 gram uyuşturucu madde bulundu.

Aracın yolcu koltuğunda oturan Mı.A. isimli şahıs, gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından, adli makamlara sevk edilen Mı.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Bu olay, Afyonkarahisar’da uyuşturucu ile mücadelede kararlılığı gösteriyor.

Share This Article
Leave a review

Leave a Review

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version