Adıyaman’da Elektrik Çarpması Sonucu Bir Çocuk Yaralandı

1 Min Read

Adıyaman’da Elektrik Çarpması: 7 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

Adıyaman merkez Karapınar Mahallesi’nde dikkat çeken bir olay meydana geldi. 7 yaşındaki Fahri E., evdeki bir elektrikli cihazın kablosuna dokunarak elektrik akımına kapıldı. Bu talihsiz durum sonucunda, çocuk yaralanarak sağlık durumu bakımından büyük bir tehlikeyle karşılaştı.

Yaralı Çocuğun Tedavisi Başlatıldı

Olayı fark eden çevredekiler, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa süre içinde olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, Fahri E.’ye ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. İlk yardımın ardından yaralı çocuk, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Yetkililer, olayla ilgili olarak detaylı bir soruşturma başlattı ve yaşananların nedenleri araştırılmaya başlandı. Elektrik güvenliği konusundaki önlemlerin artırılması gerektiği bir kez daha gündeme geldi.

Bu Haberi Paylaş
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version