Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da 34 gündür kayıp olan zihinsel engelli genç, arkadaşını bıçakladıktan sonra ortadan kayboldu!

Adana’da 34 gündür kayıp olan Ramazan Hakseven’in, arkadaşını bıçaklaması sonrası kaçtığı belirlendi. Annesi Gülizar Hakseven, %40 zihinsel engelli olan oğlunun durumu nedeniyle endişeli ve yardım talep ediyor. Polis, kayıp genci bulmak için çalışmalarına devam ediyor.

Adana'da 34 gündür kayıp olan Ramazan Hakseven'in, arkadaşını bıçaklaması sonrası

**Adana’da Kaybolan Genç Hakkında Şok Gelişme**

Adana’da annesinin %40 zihinsel engelli olarak tanımladığı ve 34 gündür kayıp olan genç, bir arkadaşını bıçaklaması nedeniyle kaçtığı bilgisi ortaya çıktı. Uzun bir zamandır aranan şüpheliye henüz ulaşılamadığı bildirildi.

Olayın Gelişimi

İlk olarak 8 Nisan tarihinde, saat 01:45 civarında Yüreğir ilçesinde yer alan Çamlıbel Mahallesi Gelincik Caddesi’nde meydana gelen olayda, kebapçıda komi olarak çalışan 22 yaşındaki Mehmet Salih Kaya, mesai sonrası iş arkadaşı 31 yaşındaki Ramazan Hakseven ile servis aracına bindi. İkili, cadde üzerinde Hakseven’in evine gideceği sırada bilinmeyen bir sebepten tartışmaya başladı. Bu tartışma hızlı bir şekilde kavgaya dönüştü ve Hakseven, Kaya’yı boynundan bıçaklayarak olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kaya’yı Adana Şehir Hastanesi’ne sevk etti. Burada tedavisi tamamlanan genç, taburcu oldu.

Anne Hüzünü Paylaştı

34 gündür oğlu Ramazan’dan haber alamayan anne Gülizar Hakseven (68), büyük bir üzüntü içinde olduklarını dile getirdi. Oğlunun %40 zihinsel engelli olduğunu vurgulayan Hakseven, “Oğlum Tokat’ta iktisat bölümünde okurken, Adana’da hırsızlık olayı yaşadı. Hırsızla karşılaşınca şoka girdi ve bu olay sonrasında zihinsel engelli hale geldi. O günden sonra ilaç kullanmaya başladı ve ilaçsız yaşaması mümkün değil. Ondan hiç haber alamadık. Yetkililerle görüştük ama bir sonuç alamadık. Benim oğlum engelli, onun bulunması için yardım istiyorum. Gözlerim ağlamaktan görmez hale geldi” diyerek çaresizliğini ifade etti.

Zihinsel engelli raporu bulunan Hakseven’in daha önce işlediği suç nedeniyle kaçtığı ve ailesine haber vermediği öğrenildi. Polisin 8 Nisan tarihinden bu yana kayıp genci bulmak için yürüttüğü çalışmalar ise henüz sonuç vermedi.