Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Adana’da 1,5 milyon lira değerinde altın çalan iki kadın hırsız yakalandı

    Adana’da 1.5 milyon lira değerinde altın çalan 27 yaşındaki K.S. ve 17 yaşındaki D.K. yakalandı. Hırsızlıklarından sonra gizlenen şüpheliler, polisin 100 saatlik kamera incelemesiyle tespit edildi. K.S. tutuklandı, D.K. ise serbest bırakıldı.

    Adana'da 1.5 milyon lira değerinde altın çalan 27 yaşındaki K.S.

    Adana’da Hırsızlık Operasyonu: İki Kadın Yakalandı

    Adana’da son bir ay içerisinde iki farklı evden 1,5 milyon lira değerinde altın çalan iki kadın mercek altına alındı ve yakalandı. Şüphelilerden biri emniyetteki ifadesinde, “Ben yapmadım” diyerek kendini savundu.

    Hırsızlık Olayı ve İlk Yakalayanlar

    Edinilen bilgilere göre, K.S. (27) ve D.K. (17) isimli iki kadın, 2 Nisan tarihinde Sarıçam ilçesinin İncirlik Hürriyet Mahallesi’nde G.A.’nın evine girdiler. K.S., evin yatak odasında bulduğu 13 adet cumhuriyet altını, 2 yarım altın, 1 çeyrek bileklik, 1 kolye ve 2 yüzüğü alarak olay yerinden kayıplara karıştı. Bir ay sonra bu sefer Çukurova ilçesindeki Toros Mahallesi’nde C.P.’nin evine girerek 240 gram altın çaldılar.

    Polis Ekiplerinin Başarılı Çalışması

    Olayların ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, yaklaşık 1,5 milyon TL’lik kayıpların ardından şüphelileri yakalamak için çalışmalarına hız verdi. 100 saatlik güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis, şüphelilerin saklandıkları yeri tespit etti ve başarılı bir operasyon gerçekleştirerek ikiliyi gözaltına aldı.

    Mahkeme Süreci ve Gelişmeler

    Emniyette ifadeleri alınan şüphelilerden K.S. “Ben yapmadım” savunmasını yapmasına rağmen çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer şüpheli D.K.’nın ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.