AK Parti Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül, “Türkiye Yüzyılı Buluşmaları” etkinliği çerçevesinde Sakarya'da teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın yeniden Cumhurbaşkanı olmasının Türkiye için önemli bir mutabakat olduğunu ifade etti. Gül, böyle bir durumda hukuki bir engelin bulunmadığını dile getirerek, Erdoğan'ın liderliğiyle Türkiye'nin daha güçlü bir geleceğe adım atacağını vurguladı.

Terörle Mücadelede Güçlü Bir Durum

Gül, Türkiye'nin terörle mücadelesinde kaydedilen ilerlemelere dikkat çekerek, “Terörsüz Türkiye süreciyle ülkemiz emin adımlarla ilerliyor” dedi. Terör sorununu çözme noktasına gelindiğini belirten Gül, Türkiye'nin güvenlik mimarisinin güçlü olduğunu ve bu sayede ülkenin bölgesinde güvenli bir liman haline geldiğini ifade etti.

Abdulhamit Gül:

Erdoğan'a Destek Artıyor

Sahadan aldığı izlenimleri paylaşan Gül, halkın Erdoğan'a olan desteğinin arttığını belirterek, oy vermeyenlerin bile Erdoğan'ın başında olmasını istediğini söyledi. Gül, “Milletimiz Erdoğan'ı yeniden seçme konusunda kararlı. Anayasada adaylığı önünde bir engel bulunmamaktadır” diyerek, Erdoğan'ın liderliğine olan ihtiyacın altını çizdi.

Bu açıklamalar, Türkiye'nin siyasi geleceği açısından önemli bir mesaj taşıyor. Gül'ün ifadeleri, Erdoğan'ın liderliğini ve Türkiye'nin mevcut durumunu destekleyen bir kamuoyu oluşturma çabasının yansıması olarak değerlendirilebilir.

Abdulhamit Gül:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı