AK Parti Grup Başkan Vekili Abdulhamit Gül, “Asla ama asla hiç kimsenin Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yük alamıyorsa bile yük olmaması lazım” diyerek önemli bir mesaj verdi. Türkiye Yüzyılı Buluşmaları çerçevesinde Karaman'a gelen Gül, ilk olarak Karaman Valiliği'ni ziyaret etti ve ardından AK Parti Karaman İl Başkanlığı'nda teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada, bazı milletvekilleri ve MKYK üyeleriyle birlikte vatandaşlarla, esnaflarla, çiftçilerle ve işçilerle buluşmak üzere Karaman'da bulunduklarını belirtti.
AK Parti'nin Milletle Buluşması
Gül, AK Parti'nin tabelasının milletin kendi elleriyle astığı bir tabela olduğunu ifade ederek, “O yüzden AK Parti bir tabela partisi değildir. AK Parti, milletin sahip çıktığı, milletin davasıdır” dedi. Gül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde ülkede 25 yılda gerçekleştirilen önemli icraatları vurgulayarak, “Eğitimden sağlığa, ulaşımdan savunma sanayisine varıncaya kadar her alanda milletimizin hizmetkarı olduk” şeklinde konuştu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde daha güvenli bir Türkiye'ye doğru kararlı bir şekilde ilerlediklerini söyleyen Gül, Türkiye'deki muhalefetin vizyonsuzluğuna dikkat çekti. “AK Parti'nin AK Parti'den başka rakibi yok” diyen Gül, rehavete kapılmamak gerektiğini ve kimsenin bu davaya yük olmaması gerektiğini yineleyerek, “Kim ne yaparsa yapsın AK Parti davası, adı gibi AK bir davadır” dedi. Gül, bu bağlamda partinin adaletin ve doğrunun yanında olmaya devam edeceğini belirtti.
Gül'ün açıklamaları, AK Parti'nin geleceği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğinde yürütülen politikaların önemine dair önemli bir perspektif sunuyor.





