KOCAELİ (İHA) – Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir inşaat şantiyesinde çalışmakta olan bir kadın, sebepsiz yere işten çıkarıldığı iddiasıyla şantiye şefine kaynar su dökerek büyük bir olay yarattı. O anların görüntüleri ise saniye saniye kaydedildi.
Olayın Gelişimi
Körfez ilçesinde gerçekleşen bu olay, kadının işten çıkarılma gerekçesini öğrenmek üzere şantiye şefinin yanına gidip sorduğunda başladı. Şantiye şefinin, duruma ilişkin “işvereninizle görüşün” demesi üzerine, kadın kaynar suyu yanına alarak gelen bir tepki gösterdi. “Ben kendi fikrimle bir gerekçe yazarım,” diyerek şantiye şefinin üzerine sıcak suyu döken kadın, olayın ardından “Gerekçe, şimdi git ve göster” diyerek orayı terk etti.
Sonuçlar ve İncelemeler
Kaynar suya maruz kalan şantiye şefi, derhal hastaneye kaldırıldı. Kadın ise, ifadesinin alınması için karakola götürüldü. Konuyla ilgili olarak polis ve ilgili kurumlar tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.
Olayın detayları ve gelişmeleri merakla takip edilirken, iş yerindeki güvenlik önlemlerinin artırılması gerektiği vurgulanıyor.