Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kocaeli’de İşten Çıkarılan Kadın, Şantiye Şefine Kaynar Su Döktü

    Kocaeli’nin Körfez ilçesinde, işten çıkarıldığını iddia eden bir kadın, şantiye şefinin üzerine kaynar su dökerek saldırıda bulundu. Kadın, şantiye şefine gerekçe sorduğunda kaynar suyu döktü ve olayı kaydederek odadan ayrıldı. Şef hastaneye kaldırıldı, kadın ise ifade vermek üzere karakola götürüldü.

    Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, işten çıkarıldığını iddia eden bir kadın, şantiye

    KOCAELİ (İHA) – Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşanan olayda, bir inşaat şantiyesinde çalışan bir kadın, hiçbir sebep göstermeden işten çıkarıldığı iddiasıyla şantiye şefine saldırdı. Kaynar su dökme anları ise kadının kendi telefonu ile kaydedildi.

    Olayın Gelişimi

    Körfez ilçesindeki bir inşaat alanında gerçekleşen olayda, işten çıkarıldığını öne süren kadın, şantiye şefinin odasına giderek neden işten çıkarıldığını sordu. Şantiye şefi, soruya “işvereninizle görüşmeniz gerekiyor” yanıtını verince, kadın durumu daha da kızıştırdı. “Ben kendi gerekçemi üretebilir miyim?” diyerek, yanında getirdiği kaynar suyu şantiye şefinin üzerine döktü. Bu sırada kaydedilen görüntüler, olayın şok edici boyutunu gözler önüne serdi.

    Sonraki Aşama

    Kadın, şantiye şefine kaynar su dökmesinin ardından, “gerekçeniz, şimdi gidip bunu göster” diyerek oradan ayrıldı. Yaralanan şantiye şefi acil olarak hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası, kadın ifadesinin alınması için karakola götürüldü. Konuyla ilgili olarak yetkililerin soruşturma başlattığı belirtiliyor.

    Olay, işten çıkarılma nedenleri ve işyerlerinde yaşanan psikolojik baskılar üzerine tekrar düşünülmesi gerektiğini gündeme getirirken, soruşturmanın sonuçları merakla bekleniyor.