Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Edirne’de Yüksekten Düşen Kadın Avukat Hayatını Kaybetti, Geride Anılar Kaldı

    Edirne’de, Trakya Üniversitesi’nde görevli avukat Selda Özkan İlte, pencereden yaklaşık 5 metre yükseklikten düşerek ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan İlte, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Geride mutlu anıları ve bir röportajı kaldı.

    Edirne'de, Trakya Üniversitesi'nde görevli avukat Selda Özkan İlte, pencereden yaklaşık

    Feci Kaza: Edirne’de Genç Avukat Hayatını Kaybetti

    Edirne’de trajik bir olay meydana geldi. Yüksekten düşen genç bir kadın avukat, hastanede gerçekleştiren müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

    Talihsiz Düşüş

    Trakya Üniversitesi’nde görev yapan Selda Özkan İlte, yaklaşık 5 metre yükseklikte bulunan odasının penceresinden düşerek ağır yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine acil sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine ulaştı.

    Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan avukat, burada dakikalarca kalp masajı aldı. Ancak, tüm çabalara rağmen genç kadın kurtarılamadı.

    Unutulmaz Anılar

    Selda Özkan İlte’nin arkasında, 5 Nisan 2022 tarihinde İhlas Haber Ajansı ile gerçekleştirdiği bir röportaj ve mutlu anları kaldı. Özellikle Edirne’deki avukatlar günü törenine katılımı, 7 aylık bebeğiyle beraber gerçekleşen bu an, dikkat çekici bir şekilde gündeme taşınmıştı.