Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Kütahya’da, “Annemin Duasıyım” Kitabı İçin Özel Etkinlik Düzenlendi

    Kütahya Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya’nın “Annemin Duasıyım” kitabının tanıtımını 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde kutladı. Dernek Başkanı Nimet Sarıkaya, kitabın azim ve başarıyı simgelediğini vurguladı. Etkinliğe AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcıları da katıldı.

    Kütahya Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Kadın Kolları

    Fatma Kaya’nın Hayat Hikayesi Kitap Oldu

    Kütahya Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya’nın yaşam öyküsünü ele alan “Annemin Duasıyım” isimli eserin basımıyla ilgili düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.

    Dernek Başkanı Nimet Sarıkaya, kitabın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne denk gelerek basılması dolayısıyla özel bir anlam taşıdığını dile getirerek, “Kadın Kolları Başkanımız Fatma Kaya’nın hikayesinin yer aldığı ‘Annemin Duasıyım’ isimli kitabımızın basımını kutladık. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde yayınlanması, azmin ve başarının engelleri nasıl yendiğini gözler önüne sermesi açısından büyük önem taşıdı. Dernek üyelerimiz ve misafirlerimizle birlikte kitabın lansmanını gerçekleştirerek Fatma Kaya’yı tebrik ettik” şeklinde konuştu.

    Etkinliği ziyaret edenler arasında AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcıları Ali Okumuş ve Meltem Koyuncu da bulunarak etkinliğe katkıda bulundu.