Fatma Kaya’nın Hayat Hikayesi Kitap Oldu
Kütahya Biyonik Kulaklı İşitme Engelliler Spor Kulübü Derneği, Kadın Kolları Başkanı Fatma Kaya’nın yaşam öyküsünü ele alan “Annemin Duasıyım” isimli eserin basımıyla ilgili düzenlenen etkinlikte bir araya geldi.
Dernek Başkanı Nimet Sarıkaya, kitabın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne denk gelerek basılması dolayısıyla özel bir anlam taşıdığını dile getirerek, “Kadın Kolları Başkanımız Fatma Kaya’nın hikayesinin yer aldığı ‘Annemin Duasıyım’ isimli kitabımızın basımını kutladık. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde yayınlanması, azmin ve başarının engelleri nasıl yendiğini gözler önüne sermesi açısından büyük önem taşıdı. Dernek üyelerimiz ve misafirlerimizle birlikte kitabın lansmanını gerçekleştirerek Fatma Kaya’yı tebrik ettik” şeklinde konuştu.
Etkinliği ziyaret edenler arasında AK Parti Kütahya İl Başkan Yardımcıları Ali Okumuş ve Meltem Koyuncu da bulunarak etkinliğe katkıda bulundu.
İLÇE SOSYAL HİZMETLER MÜDÜRÜ EBUBEKİR TEKDEMİR
DİYARBAKIR’IN ÇERMİK İLÇESİNDE ENGELLİ BİREYLER ZİYARET EDİLDİ.
DİYARBAKIR’IN ÇERMİK İLÇESİNDE ENGELLİ BİREYLER ZİYARET EDİLDİ.
POLONYA’DA TRAMVAY KAZASI: 2’Sİ AĞIR, 35 YARALI
POLONYA’DA TRAMVAY KAZASI: 2’Sİ AĞIR, 35 YARALI







