**Canik Belediyesi Semt Pazarlarında Denetimlerini Sürdürüyor**
Samsun’un Canik ilçesinde bulunan semt pazarlarındaki denetimler aralıksız olarak devam ediyor.
**Denetimlerin Kapsamı**
Canik Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren zincir marketler ve yerel lokantalara yönelik yaptığı denetimlerin yanı sıra, pazarlar üzerindeki kontrollerini de sürdürüyor. Zabıta ekipleri, semt pazarında satış yapan tezgâhları tek tek kontrol ederek, orada sunulan ürünlerin kalitesini değerlendiriyor. Ürünlerin etiketleri ve gramajları özenle inceleniyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren pazara gelen zabıta ekipleri, pazarların kurulumu ve kapanış süreçlerinde denetimlerini kesintisiz bir şekilde gerçekleştirmektedir.
**Halkın Güvenliği İçin Çalışmalar**
Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, semt pazarlarında uygunsuz ürün satışına karşı önlemler alarak, vatandaşların güvenli bir alışveriş deneyimi yaşamalarını sağlamak için çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Pazar alanlarındaki tezgâhları titizlikle denetleyen zabıta, esnafa uygun satış standartları konusunda hatırlatmalarda bulunuyor. Ayrıca, Canik Belediyesi Mobil Zabıta Çözüm Merkezi sayesinde vatandaşların talepleri ve önerileri dinlenirken, dilekçe işlemleri de zabıta ekiplerince yürütülüyor.
SİNOP’UN EYMÜR KÖYÜ’NDE BİR HAFTADIR KAYIP OLARAK ARANAN 17 YAŞINDAKİ TUĞBA O., JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN SAĞ OLARAK BULUNDU. KAYIP GENÇ KIZIN BABASI MEHMET OKUYAN, YAŞANAN SÜRECE İLİŞKİN DETAYLARI PAYLAŞTI.
SİNOP’UN EYMÜR KÖYÜ’NDE BİR HAFTADIR KAYIP OLARAK ARANAN 17 YAŞINDAKİ T.O., JANDARMA EKİPLERİ TARAFINDAN SAĞ OLARAK BULUNDU. KAYIP GENÇ KIZIN BABASI MEHMET OKUYAN, YAŞANAN SÜRECE İLİŞKİN DETAYLARI PAYLAŞTI.




