Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Fenerbahçe Yöneticisi Torunoğulları, Samsunspor ile Oynanacak Süper Kupa Yarı Finali İçin İddialı Açıklamalarda Bulundu

    Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Samsunspor ile karşılaşacaklarını ve bu maçı kazanmak için hazırlandıklarını açıkladı. Torunoğulları, maçın 6 Ocak 2026’da Adana’da yapılacağını belirtti. Ayrıca, transfer süreçlerinin henüz başlamadığını, önceliklerinin ise lig ve Avrupa maçları olduğunu vurguladı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Fenerbahçe Yönetiminden Kupa Müjdesi

    Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, Turkcell Süper Kupa yarı finalinde Samsunspor ile oynanacak maçın heyecan verici olacağını belirterek, “Yeni yönetim olarak bu kupayı kazanmak için tüm hazırlıklarımızı sürdürüyoruz” ifadesini kullandı.

    Türk futbolunun önemli organizasyonlarından biri olan Turkcell Süper Kupa’nın yarı finaline dair kura çekimi TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nin Orhan Saka Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Yapılan kura çekimi sonrasında Fenerbahçe, 6 Ocak 2026 tarihinde Adana’da Samsunspor ile karşı karşıya gelecek.

    Kura sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ertan Torunoğulları, “6 Ocak’ta Adana’da, bu şehirden ve çevre illerden gelecek futbolseverlerle birlikte keyifli bir futbol şöleni yaşayacağımıza inanıyorum.” dedi. Torunoğulları, aynı zamanda Samsunspor’un bu sezon hem fiziksel hem de kondisyon açısından en güçlü ekiplerden biri olduğunu da vurgulayarak, “Onları Avrupa ligindeki performanslarıyla birlikte takdir ediyoruz. Adana’da yapacağımız karşılaşma oldukça çekişmeli ve eğlenceli geçecek.” şeklinde konuştu.

    Transfer süreçleri hakkında gelen soru üzerine ise Torunoğulları, “Transfer dönemine henüz epey var. Öncelikli olarak bu hafta Rizespor ile oynayacağımız lig maçı ve daha sonra planladığımız Avrupa karşılaşmasına odaklandık. Fenerbahçe olarak büyük bir camiaya sahibiz, transfer döneminde sürekli olarak futbolda fırsatlar ortaya çıkıyor. Ancak şu anki önceliğimiz mevcut maçlarımız. Transfer zamanı geldiğinde bu konuları derinlemesine ele alacağız.” açıklamasında bulundu.

    Torunoğulları, taraftarların transferle ilgili yazdığı haberler için de teşekkür ederek, “Şu anda Avrupa’daki tüm futbolcuları transfer ettiğimiz gibi bir durum söz konusu değil. Ancak Fenerbahçe transfer faaliyetlerine devam ediyor.” diyerek sözlerini tamamladı.