Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    2025 İslami Dayanışma Oyunları’nda Kayserili Sporcular Önemli Başarılar Elde Etti

    Riyad’da düzenlenen 2025 İslami Dayanışma Oyunları’nda Kayserili sporculardan Gülistan Turan şampiyonluk elde ederken, Sercan Koç üçüncülük kazandı. Türkiye Muaythai Federasyonu temsilcisi Fatih Kağan Ulu, antrenörleri ve destek verenlere teşekkür etti.

    Riyad'da düzenlenen 2025 İslami Dayanışma Oyunları'nda Kayserili sporculardan Gülistan Turan

    Kayserili Sporcuların Başarıları Riyad’da Yankı Buldu

    7 Kasım tarihinde Suudi Arabistan’ın Riyad kentinde başlayan 2025 İslami Dayanışma Oyunları, Kayserili sporcuların elde ettiği başarılarla dikkat çekti. Gülistan Turan, 50-55 kg kategorisinde İslam Oyunları Şampiyonu olarak adını tarihe yazdırırken, Sercan Koç ise 60-65 kg kategorisinde üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attı.

    Zorlu Mücadeleler ve Kazanılan Ödüller

    Art Tower’da düzenlenen organizasyonda Kayseri’yi temsil eden sporcular, yarışmalardaki üstün performanslarıyla öne çıktılar. Türkiye’den milli takıma katılan Gülistan Turan, elde ettiği şampiyonluk ile birlikte, uluslararası platformda şehrinin gurur kaynağı oldu. Elde edilen üçüncülükle Sercan Koç da Kayseri’yi başarıyla temsil etti.

    Antrenörlere Teşekkür ve Destek Mesajları

    Kayseri Muaythai Federasyonu İl Temsilcisi Fatih Kağan Ulu, kazanan sporcuların antrenörleri Yücel Haspolat ve Göksel Cingöz’ü tebrik etmeyi ihmal etmedi. Ulu, “Gülistan ve Sercan, uluslararası alanda Türkiye’yi birçok kez başarıyla temsil ettiler. Bu önemli başarıyı şehitlerimize ithaf eden Gülistan, desteklerinden dolayı Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a, Federasyon Başkanımız Hasan Yıldız’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ali İhsan Kabakçı’ya ve Kayseri Muaythai camiamıza teşekkür ediyorum. Daha pek çok başarıyı ülkemize ve Kayserimize kazandırmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

    Bu önemli olaylar, Kayseri’nin spor alanındaki potansiyelini bir kez daha gözler önüne seriyor.