Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Elazığ’da “Oyuncağımın Geliri Gazze’ye” Projesi ile 281 Bin Lira Gelir Elde Edildi

    Elazığ’da “Oyuncağımın Geliri Gazze’ye” projesi, 4-6 yaş Kur’an kursları ve Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi iş birliğiyle gerçekleştirildi. Proje kapsamında toplanan 281 bin lira, Gazze’ye gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesine teslim edildi.

    Elazığ'da "Oyuncağımın Geliri Gazze’ye" projesi, 4-6 yaş Kur'an kursları ve

    Elazığ’da “Oyuncağımın Geliri Gazze’ye” Projesi ile Yardım Toplandı

    Elazığ’da düzenlenen “Oyuncağımın Geliri Gazze’ye” projesi, büyük bir başarıya imza atarak toplamda 281 bin liranın Gazze’ye ulaştırılması için Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesine teslim edilmesini sağladı.

    Proje Büyük İlgi Gördü

    Elazığ İl Müftülüğü, 4-6 yaş Kur’an kurslarına katılan öğrenciler ve Sıdıka Avar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin iş birliğiyle hayata geçirilen bu sosyal sorumluluk projesi, ikinci el oyuncaklar ve ev dekorasyon eşyalarının satışıyla gerçekleştirildi. Elde edilen gelir, Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak. Proje, minik öğrencilerin gösterdiği duyarlılıkla dikkat çekti ve Gazze bilincinin artırılmasına katkı sağladı.

    Teşekkürler ve Umut Verici Mesajlar

    Projenin organizatörleri, hem toplumsal duyarlılığı hem de yardımlaşma bilincini artırmayı hedefleyen bu tür faaliyetlerin devam etmesi gerektiğini vurgulayarak, benzer projelere ilham olmasının beklendiğini ifade etti. Eğitimin ve yardımlaşmanın önemiyle ilgili olumlu mesajlar vererek, toplumda dayanışma ruhunu güçlendirmeyi amaçladıklarını belirttiler.

    Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı