Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayıp Polis Memuru İçin Diyarbakır’da Geniş Kapsamlı Arama Başlatıldı

Diyarbakır’da kaybolan polis memuru İsmail T. için geniş bir arama çalışması başlatıldı. Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde görevli İsmail T. hastaneden izinsiz ayrıldığı 6 Kasım’dan beri kayıp. Emniyet ve arama kurtarma ekipleri, hastane çevresi ile Dicle Nehri’nde tarama yapıyor.

Diyarbakır'da kaybolan polis memuru İsmail T. için geniş bir arama

Kayıp Polis Memurunun Arama Çalışmaları Sürüyor

Diyarbakır’a, Adana, Hatay, Şanlıurfa, Bitlis ve Ankara’dan gelen özel ekipler, kaybolan polis memuru İsmail T.’yi bulmak için harekete geçti.

Hastaneden Ayrıldıktan Sonra Habersiz Kaldı

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde görevli olan 35 yaşındaki İsmail T., 5 Kasım tarihinde karaciğer rahatsızlığı sebebiyle Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Yapılan kontrollerin ardından karaciğer yetmezliği teşhisi konulan İsmail T., 6 Kasım’da doktorlarının onayı olmadan hastaneden ayrıldı. Aile bireyleri, İsmail T.’den bir daha haber alamayınca Çarşı Polis Merkezi’ne kayıp başvurusu yaptı.

Arama Çalışmalarına Birçok Birim Katılıyor

Kayıp polisin bulunmasına yönelik olarak, Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet, Özel Harekat ekipleri, su altı arama kurtarma timleri ve AFAD, arama çalışmalarında yer alıyor. Ayrıca, Adana, Bitlis, Şanlıurfa, Hatay ile Ankara’dan gelen “Kurbağa adamlar” ekipleri, hastane çevresi ile Dicle Nehri ve yakınlarındaki göletlerde kapsamlı arama yapıyor.

İsmail T.’nin bulunması için seferberlik başlatan ekipler, ailenin endişelerini gidermek amacıyla çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.