A K Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda Yeni Dönem Başladı
AK Parti Elazığ İl Başkanı İbrahim Sencer Selmanoğlu, “Beni bu kutsal göreve atanarak onurlandıran, dünya çapında bir lider olan Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Elazığ’da hep birlikte yeni bir hizmet dönemi başlatacağız” sözlerini kaydetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ataması ile AK Parti Elazığ İl Başkanı olarak göreve başlayan İbrahim Sencer Selmanoğlu, bugün kente gelerek görevine başladı. Havalimanında partililer ve vatandaşlar tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Selmanoğlu, burada önemli açıklamalar yaptı.
Selmanoğlu, AK Parti Elazığ İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, bu kutlu yapı altında yer almaktan son derece mutluluk duyduğunu ifade etti. “Burada, AK Parti Elazığ İl Başkanlığı’nda, birlik ve beraberlik ruhumuzu güçlendiren anlamlı bir buluşma gerçekleştiriyoruz. Sözlerime, bu onurlu görevi bana layık gören, dünya lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a derin şükranlarımı sunarak başlıyorum. Bu dava yalnızca bir siyaset hareketi değil, milletimizin iradesini, umudunu ve geleceğini simgeleyen önemli bir yoldaşlıktır. Bu kıymetli davanın bir parçası olmanın gururunu içimde taşıyorum. Bize bu sorumluluğu veren liderimize olan bağlılığımı ve sadakatimi en içten dileklerimle yinelemek istiyorum. Bugün buradan güçlü bir ses veriyoruz: Biz hazırız, kararlıyız ve inançla doluyuz. Elazığ teşkilatı, ayakta ve 2028 hedeflerine hazırdır. Liderimizin davasına, aziz şehrimizden güçlü bir destek vererek ilerleyeceğiz. Allah’ın izniyle, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Elazığ’da yeni bir hizmet dönemini hep birlikte başlatacağız. Bu kutlu yolculukta, sizlerin desteğini yanımda hissetmekten mutluluk duyuyorum. Gençlerin, bu ülkenin bugünün güç kaynağı olduğunu unutmayalım. Sizler, bu davanın enerjisi, heyecanı ve geleceğisiniz. Birlikte, Elazığ’ın her köşesinde diriliş ruhunu yaşatacağız.” dedi.
Selmanoğlu, AK Parti Kadın Kolları’nın bu davanın vicdan ve kalbi olduğunu vurguladı: “Ev ev dolaşarak gönüllere dokunan, bu hareketi dualarla büyüten sizlersiniz. Birlikte inşallah AK Parti bayrağını her haneye dikeceğiz. Birlikte olduğumuz sürece, birbirimize kenetlendikçe bu davanın önünde hiçbir güç duramayacaktır. Elazığ bizim için sadece bir yer değil, aynı zamanda bir vefa, kadirşinaslık ve sadakat alanıdır. Elazığ, tarihe tanıklık eden insanların memleketidir. Bu yüzden hizmet ederken sadece taş üstüne taş koymakla kalmayıp gönülden gönüle köprü kurmayı hedefliyoruz. Bu şehirde büyüdük, bu insanlarla yoğrulduk. Elazığ’a hizmet, gönülden bir borçtur. Görev süremiz boyunca her köşede vatandaşlarımızla bir araya gelmek için çaba göstereceğiz. Kapı kapı dolaşacak, her hane ile ilgileneceğiz. Milletimizin dertlerine çözüm üretmek için birlikte olacağımızı bilmeliyiz. İstişareye önem vererek, kararları ortak akılla alacağız. Çünkü bu çatı altında görev yapan her bir birey, büyük yürüyüşün vazgeçilmez bir parçasıdır. Unutmayalım, birlikte ve diri kaldığımız sürece, bu davanın önünde hiçbir engel olmayacaktır. Elazığ teşkilatı dimdik ayakta kaldıkça, AK Parti’nin hizmet bayrağı bu şehirde dalgalanmayı sürdürecektir. Allah, birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Rabbim, çıktığımız bu kutlu yolda bizleri muvaffak eylesin.” ifadelerini kullandı.
TFF 3. LİG 3. GRUP 10. HAFTASINDA KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYESPOR, SAHASINDA KARŞILAŞTIĞI ZONGULDAKSPOR’U 2-1 YENDİ.
TFF 3. LİG 3. GRUP 10. HAFTASINDA KARADENİZ EREĞLİ BELEDİYESPOR, SAHASINDA KARŞILAŞTIĞI ZONGULDAKSPOR’U 2-1 YENDİ.



