Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Serkan Özbalta: “Hedefimiz Sezon Sonunda İlk 7’de Olmak”

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Esenler Erokspor maçının ardından yaptığı açıklamada, sezon sonuna kadar takımı ilk yedi içinde tutma hedefinde olduklarını belirtti. 1-1 berabere kalan maçta oyuncularının mücadele gücünden memnun olduğunu ifade etti.

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Esenler Erokspor maçının ardından

İlk 7’ye Girmek Erzurumspor’un Hedefi

Erzurumspor FK Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Esenler Erokspor ile oynanan ve 1-1 berabere biten maçın ardından açıklamalarda bulundu. Özbalta, “Sezon sonunda amacımız bu takımın ilk 7 içinde yer almasıdır.” ifadelerini kullandı.

Erzurumspor, Trendyol 1. Lig’in 13. haftasında sahasında oynadığı karşılaşmada Esenler Erokspor ile eşitliği sağladı. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında sözlerine devam eden Özbalta, “Milli aradan önce kazanmak istediğimiz bir maçı, son iki galibiyetimizin ardından ivme yakalayarak önemli bir aşama kaydettiğimiz bir karşılaşma olarak görüyoruz. Rakibin ofansif gücü ve bu sezon kaydettiği 32-33 gol ile hızlı ve kaliteli oyunculara sahip olması bizim için dikkat çekiciydi. Geçen hafta kazandıkları galibiyetle buraya geldiler ve burada puan almak üzere sahaya çıktılar. Biz ise galibiyet hedefledik ve maça iyi hazırlandık. Oyuncularımız müthiş bir motivasyonla sahaya çıktı. İlk günümüzden itibaren ciddi bir gelişim kaydettiğimizin farkındalar. Bu anlamda oldukça pozitif bir mücadele sergiledik.” diye belirtti.

Hedeflerimiz ve Vurgular

Özbalta, taraftarın desteğinin maç boyunca çok değerli olduğunu vurgulayarak, “Bugün taraftarlarımız harika bir destek verdi, hava ve saha koşulları da güzeldi; herkese teşekkürlerimi iletiyorum. Ancak bu tip karşılaşmalarda galip gelmek istersiniz ve bu nedenle pozitif bir sonuç almak için çabaladık. Hem teknik ekip, hem oyuncular, hem de tüm personel bu hedefe ulaşmak için çalıştık. Rakip takıma attığımız gol gerçekten güzeldi, ama yediğimiz gol şanssızdı. Kaleciler için zorluk çıkaran bir pozisyondu.” dedi.

Yedikleri golden sonra oyuncularının geriye dönmeyi başardığını vurgulayan Özalta, “Maçın bitmesine az bir zaman kalmışken bile birkaç net pozisyon yakaladık. Karşı tarafta kötü bir takım yoktu. Bununla birlikte üzgünüm ama bu durum üstesinden gelmemiz gereken bir süreç. Her zaman söylediğimiz gibi, bu bir yolculuk. Sezon sonunda ulaşacağımız hedef, bu takımı ilk 7 içerisinde tutmaktır. İlk 7’de olduğumuz zaman ise üst lige çıkmak için her türlü çabayı sarf edeceğiz. Bunu birkaç kez dile getirdim; sezonun sonlarına yaklaştığımızda, o kritikli dönemde vites yükseltmek ve Erzurumspor camiasının hak ettiği konumda bitirmek en büyük hedefimiz.” diyerek sözlerine son verdi.