Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kastamonu’da Kaybolan Anne ve Oğlunun Son Görüntüleri Güvenlik Kamerasında Yer Aldı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde 2 Kasım’da kaybolan 43 yaşındaki anne ile 5 yaşındaki oğlu, güvenlik kamerasında köy yolunda yürürken görüntülendi. Arama çalışmaları yoğun sisle zorlaşırken, AFAD ve diğer ekipler bulunmaları için 12 köyde çaba gösteriyor.

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde 2 Kasım'da kaybolan 43 yaşındaki anne ile

Kastamonu’da Anne ve Oğulun Kaybolma İhtimali Üzerine Yeni Gelişmeler

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde kaybolan bir anne ve 5 yaşındaki çocuğuna ait son görüntüler gün yüzüne çıkmış durumda. Güvenlik kameralarına yansıyan kayıtlarda, anne ve oğulun köy yolunda yürüdükleri anlar gözlemleniyor.

Kaybolma Olayının Detayları

Bozkurt ilçesinin Merkez Mahallesi’nde, 2 Kasım Pazar günü evinden çıkan 43 yaşındaki kadın ve 5 yaşındaki oğlu, o günden bu yana kendilerinden haber alınamadı. Durumunu fark eden yakınları, hemen yetkililere haber verdi. Arama çalışmalarının odak noktası, ikilinin son telefon sinyalinin alındığı Köseali köyü bölgesi oldu. Yapılan araştırmalar neticesinde, güvenlik kameralarında ikilinin 16.55’te köye giriş yaptığı ve yaklaşık 20 dakika ardından aynı noktadan geri döndüğü belirlendi. Kamera kayıtlarında annenin siyah bir mont, çocuğun ise mavi bir mont giydiği dikkat çekiyor.

Arama Çalışmalarında Zorluklar

Bölgedeki yoğun sis, arama çalışmalarını olumsuz etkileyecek boyutta. AFAD, JAK, UMKE ve komando birliklerinden oluşan ekipler, kaybolan anne ve oğlunu bulmak için 12 köyü kapsayan toplam 16 kilometrelik bir alanda arama faaliyetlerini sürdürüyor. Ekiplerin gayretlerine başlanılan bu süreçte, her geçen saat daha da belirgin bir çaba gösterilmekte.