Gaziantep’te Feci Motosiklet Kazası: Annesini Kaybetti, Oğul Yaralı
Gaziantep’te motosikletin bir beton mikserine çarpması sonucu bir kadın hayatını kaybederken, sürücüsü olan oğlu yaralandı. Bu üzücü olay, güvenlik kameralarına da yansıdı.
Kaza, Şehitkamil ilçesinin Alpaslan Mahallesi’nde, Araban Yolu Caddesi üzerinde gerçekleşti. İddiaya göre, İbrahim S. yönetimindeki 27 AYM 713 plakalı motosiklet, kavşaktan döndüğünde yolun sağ kısmında park halindeki bir otomobile çarpmamak için direksiyonu kırdı. Ancak bu hamle, dengesini kaybetmesine neden oldu ve sürücü ile arkasındaki annesi Zeynep S. yola savruldu. O esnada, arka taraftan gelen 27 AUV 958 plakalı beton mikserinin tekerlekleri altında kalan kadın, olayın şokunu yaşadı.
Kaza anının hemen ardından çevredeki vatandaşlar, durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine intikal eden çok sayıda polis ekibi ve sağlık uzmanları, Zeynep S.’nin olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Hayatını kaybeden kadının cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Yaralanan oğlu ise hızla Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne ambulansla sevk edildi.
Kaza Anı Güvenlik Kamerasında
Olayın meydana geldiği an ise bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde, motosikletin Araban Yolu Caddesi’ne dönüş yaparken sağda park eden araca çarpmamak için yaptığı manevra göze çarpıyor. Ardından gelen beton mikserinin altına kalma anları, bu talihsiz kazanın ne denli şiddetli olduğunu gözler önüne seriyor.
Olayla ilgili incelemeler halen devam etmektedir.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
BİR KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ BETON MİKSERİ-MOTOSİKLET KAZASI GÜVENLİK KAMERASINDA
ELAZIĞ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NCE UYUŞTURUCU MADDE KULLANAN ŞAHISLARA VE SOKAK SATICILARINA YÖNELİK DÜZENLENEN OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA UYUŞTURUCU MADDE VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ. OPERASYONLARDA GÖZALTINA ALINAN 10 ŞÜPHELİ TUTUKLANIRKEN, 3 KİŞİYE ADLİ KONTROL KARARI VERİLDİ, 42 KİŞİ HAKKINDA İSE UYUŞTURUCU MADDE KULLANMAK SUÇUNDAN İŞLEM YAPILDI