Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    İstanbul’daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Jandarma Astsubay Emirhan Altın, Kırıkkale’de Son Yolculuğuna Uğurlandı

    İstanbul’da geçirdiği kaza sonucunda yaşamını yitiren 24 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Emirhan Altın, Kırıkkale’de yapılan cenaze töreniyle defnedildi. Baba Uğur Altın, oğlunun tabutunu Vali Mehmet Makas ile birlikte omuzladı. Törene belediye başkanı ve askeri yetkililer katıldı.

    İstanbul'da geçirdiği kaza sonucunda yaşamını yitiren 24 yaşındaki Jandarma Astsubay

    İstanbul’daki Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Jandarma Astsubay, Kırıkkale’de Uğurlandı

    İstanbul’da geçirdiği talihsiz trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden 24 yaşındaki Jandarma Astsubay Çavuş Emirhan Altın, memleketi Kırıkkale’de düzenlenen bir törenle son yolculuğuna uğurlandı.

    Baba Uğur Altın, oğlu Emirhan’ın tabutunu, Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile birlikte omuzlayarak cenaze aracına taşıdı.

    Kaza Detayları ve Olay Yeri

    Olay, 4 Temmuz 2025 sabah saatlerinde İstanbul’un Muratbey mevkisindeki Çatalca Yolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Jandarma Uzman Çavuş S.S. kontrolündeki 34 DZC 538 plakalı Fiat marka otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak kontrolden çıktı. Çarpmanın sonucu hurdaya dönen otomobilde, Jandarma Astsubay Çavuş Emirhan Altın olay yerinde hayatını kaybetti. Ayrıca kazada yaralanan Uzman Çavuş S.S. ve Uzman Çavuş İ.B., sağlık kuruluşuna kaldırılarak tedavi edilmeye alındı.

    Cenaze Töreni Duygusal Anlara Sahne Oldu

    Çatalca Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan Astsubay Emirhan Altın’ın cenazesi, İstanbul’dan kendi memleketi olan Kırıkkale’ye getirildi. Aşağımahmutlar Mahallesi Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze merasimi sırasında duygusal anlar yaşandı. Gözyaşlarına boğulan baba Uğur Altın, oğlu ile birlikte pek çok kişi için acı bir kayıp olan bu günde kendini tutamayarak gözyaşlarına hakim olamadı. Kılınan öğle namazının ardından Emirhan Altın, aile mezarlığında sonsuzluğa uğurlandı.

    Cenaze törenine Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hasan Acar, Altın’ın yakınları ve çok sayıda vatandaş katılarak son görevlerini yerine getirdiler.