Nazilli’de İki Hükümlü Jandarma Operasyonuyla Yakalandı ve Cezaevine Gönderildi

Nazilli’de jandarma ekipleri, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan M.F.Y. (25) ve B.A. (27) adlı iki firari hükümlüyü yakaladı. M.F.Y., kasten öldürme suçundan 5 yıl 10 ay, B.A. ise toplam 15 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı. İki sanık, cezaevine gönderildi.

Nazilli'de jandarma ekipleri, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan M.F.Y.

Nazilli’de Hükümlüler Jandarma Tarafından Yakalandı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezasına çarptırılan iki kişi jandarma ekipleri tarafından yakalanarak ceza infaz kurumuna gönderildi.

Arama Çalışmaları Sonuç Verdi

Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı JASAT timleri ve Merkez Jandarma Karakol Komutanlığı, aranan suçluların yakalanmasına yönelik gerçekleştirdiği çalışmalar sonucunda iki firari hükümlünün yerini belirledi. Suçlamalar arasında “kasten öldürme” bulunan ve 5 yıl 10 ay kesin hapis cezası olan M.F.Y. (25), Dereağzı Mahallesi’nde düzenlenen operasyonla ele geçirildi. Ayrıca “hükümlü ve tutuklunun kaçması” ile “hırsızlık” suçlarından 15 yıl hapis cezası bulunan B.A. (27) ise Esenköy Mahallesi’nde jandarma tarafından göz altına alındı.

Cezaevine Teslim Edildiler

Zanlılar, adli işlemleri tamamlandıktan sonra ceza evine gönderildi. Jandarma ekiplerinin başarılı operasyonu, ilçe genelinde güvenliğin sağlanmasına katkıda bulundu.