Turgutlu Belediyesi Atatürk Mahallesi’nde Yol Yenileme Çalışmalarına Kesintisiz Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi, Atatürk Mahallesi’ndeki yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü, 11 sokağın yenilemesini tamamladı ve birinci etap kapsamındaki çalışmaların ardından 30 bin metrekare parke döşenecek. Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kıran, sorunları çözme kararlılıklarını vurguladı.

Turgutlu Belediyesi, Atatürk Mahallesi'ndeki yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri

Atatürk Mahallesi’nde Yol Yenileme Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Atatürk Mahallesi’ndeki kapsamlı yol yenileme projelerine devam ediyor. Bu süreçte 11 sokağın yenileme işlemleri başarıyla tamamlandı.

Yılardır Süren Yol Sorununa Kalıcı Çözüm

Uzun yıllar boyunca yol sorunlarıyla boğuşan Atatürk Mahallesi, Turgutlu Belediyesi tarafından başlatılan yenileme çalışmaları sayesinde yeni bir görünüme kavuşuyor. Proje, etaplar halinde yürütülmekte olup, 1. etabın kapsamındaki tüm sokaklarda yol kaldırma, bordür ve kaldırım betonu kaldırma işlemleri tamamlandı. Söz konusu etap çerçevesinde İrem, Kılıç Geçidi, Alban, Şanlı, Baraj, Olcay, Avar, Ermiş, Ezgi, Can ve Şamil sokakları da yenilendi.

Bordür Taşları ve Parke Taşı Döşeme İşlemleri Sürüyor

Fen İşleri ekipleri, Nakış, Emre, Levent, Demet, Katip ve Ercan sokakları ile birlikte Can Sokağın geriye kalan kısmında bordür taşlarını döşerken, parke taşı döşeme işlemlerine de devam ediyorlar. 1. etabın tamamlanması ise Nadi, Turgut Reis ve Ezgi sokaklarının kalan bölümlerinin yapılması ile gerçekleşecek. Ekipler, planladıkları program doğrultusunda 2. etap çalışmaları için de hazırlıklara başlayacak.

Toplamda 30.575 Metrekare Yol Yenilemesi Yapılacak

Atatürk Mahallesi’nin genelinde gerçekleştirilecek yol yenileme operasyonları sonucunda toplam 30.575 metrekare parke, 8.630 metre bordür ve 10.338 metrekare beton uygulaması gerçekleşecek.

Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kıran’dan Açıklama

Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Kıran, “Atatürk Mahallemiz, yıllarca süren yol problemleriyle hemşehrilerimizi olumsuz şekilde etkileyen önemli bir bölgeydi. Gerçekleştirdiğimiz kapsamlı üstyapı yenileme çalışmaları ile bu sorunları kalıcı çözümle ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Başkanımız Çetin Akın’ın liderliğinde her mahalleye eşit hizmet anlayışıyla ulaşarak, sorunları hızla ve etkin bir şekilde çözmeye gayret edeceğiz. Bu süreçte mahalle sakinlerimizin gösterdiği anlayışa teşekkür ederiz” dedi.