Arpaçay’da Kaldırımlar Yenileniyor
Kars’ın Arpaçay ilçesinde, kış mevsimi gelmeden belediye, kaldırımlar ve yollar üzerindeki çalışmalarını hızlandırdı. Arpaçay Belediye Başkanlığı, Fikret Avcı Caddesi’nde mevcut kaldırımları yenileme sürecine başladı. Belediye Başkanı Zeki Elma, çalışma alanını ziyaret ederek yetkililerden bilgi almayı ihmal etmedi. Başkan Elma, ilçede ulaşım koşullarını ve yaşam standartlarını yükseltmek üzere yoğun bir çaba içerisinde olduklarını dile getirdi.
Ulaşım ve Yaşam Kalitesini Artırma Hedefi
Başkan Zeki Elma, “Arpaçay’da yol ve kaldırım projelerimiz devam ediyor. Kış mevsimi başlamadan tüm çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Kaldırımları kilitparke taş ile döşüyoruz. Bu malzeme, hem pratik hem de sağlıklı bir tercih oluyor. Amacımız, daha yaşanabilir bir Arpaçay oluşturmak. Bu çerçevede çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Bunun yanında, ilçede belediye tarafından yürütülen yol, kaldırım ve altyapı çalışmaları devam etmektedir. Halk, yapılan bu projeleri memnuniyetle karşılayarak, ilçe merkezinin modern bir görünüm kazandığını vurguluyor. Belediyenin çalışmaları, havaların soğumasına kadar sürecek.
AYDINTEPE’DE ANAOKUL ÖĞRENCİLERİNE ‘GEZİCİ KÜTÜPHANE’ TANITILDI
AYDINTEPE’DE ANAOKUL ÖĞRENCİLERİNE ‘GEZİCİ KÜTÜPHANE’ TANITILDI