İstanbul’daki kar yağışı ulaşımda aksaklıklara yol açtı, İETT otobüsü yolcularını indirmek zorunda kaldı

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı, ulaşımda aksamalara yol açtı. Kartal’da İETT otobüsü şoförü, frenlerin tutmadığını söyleyerek yolcuları indirdi. Yolcularından Mustafa Duran, otobüslerin bakımının yapılmadığını ifade ederek duruma tepki gösterdi.

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı, ulaşımda aksamalara yol açtı.

İstanbul’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, ulaşımda aksaklıklara neden oldu. Özellikle Kartal’da, “Frenler tutmuyor” şeklinde bir uyarıda bulunan İETT otobüsü sürücüsü, yolcuları araçtan indirdi. Kar yağışı altında kalan yolcular ise duruma tepki göstermekte gecikmedi.

Anadolu Yakası’nda yerel saatlerle birlikte etkisini artıran kar, yolları beyaz örtüyle kapladı ve bu durum bazı sıkıntıları da beraberinde getirdi. Kartal Yakacık Meydanı’nda yoğun kar nedeniyle bir İETT otobüsü şoförü, frekans probleminden dolayı yolcularını indirmek zorunda kaldı.

Otobüsten indirilen Mustafa Duran, yaşadıkları zorluğu dile getirerek, “Benim iş yerim Sancaktepe Paşaköy’de. Oradan hareket ettim ve Kartal’a geldim. Ardından Tuzla’daki evime geçecektim. Ancak ‘fren tutmuyor’ dedikleri için otobüsten indirmek zorunda kaldılar. Zamanında bakımlarını yaptırmamışlar. Kışın geleceğini bilmelerine rağmen neden gereken önlemleri almadılar? Bu büyük bir ihmalkarlık” ifadelerini kullandı.