Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    2015’ten Bu Yana Firari Olan Cinsel İstismar Zanlısı Adapazarı’nda Yakalandı

    2015’ten beri aranan ve ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 30 yıl hapis cezası bulunan 47 yaşındaki M.T., Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

    2015'ten beri aranan ve 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan 30 yıl

    Uzun Süre Firari Kalan Cinsel İstismar Şüphelisi Yakalandı

    2015 yılından beri kayıplara karışan ve ‘Çocuğun cinsel istismarı’ suçundan 30 yıl hapis cezası onaylanan 47 yaşındaki M.T., Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde düzenlenen bir operasyonla yakalandı.

    Polis Ekipleri Harekete Geçti

    Sakarya Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, firari durumda olan bu şüpheliye yönelik kapsamlı bir çalışma gerçekleştirdi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda Adapazarı’nda yapılan operasyon, başarılı bir şekilde sonuçlanarak M.T.’nin yakalanmasıyla sona erdi.

    Emniyet Süreci Ve Cezaevine Gönderilmesi

    Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine transfer edildi. M.T.’nin yakalanması, adaletin tecellisi açısından önemli bir gelişme olarak kaydedildi.