Ekip Ruhu İçin Koşacaklar

3-4 Ekim tarihlerinde Bursa'da gerçekleştirilecek 13. Eker I Run, “Koşmak Gerek” temasıyla koşu severleri bir araya getiriyor. Bu yıl etkinliğe, geçmiş senelerde olduğu gibi profesyonel sporcuların yanı sıra, kurumsal takımlar da katılacak. Geçtiğimiz yıl 93 kurumsal takım ve toplamda 1.649 çalışan ile gerçekleşen organizasyon, bu yıl daha fazla kurumu parkurlarda görmek için hazırlıklarını sürdürüyor.

Eker Süt Ürünleri tarafından 2014 yılından bu yana düzenlenen bu organizasyon, farklı yaş ve seviyelerden binlerce koşucuyu Bursa'da buluşturmaya hazırlanıyor. Kurumsal takımlar, çalışanların birlikte hareket ederek sağlıklı yaşam için adım atmasına olanak sağlıyor. Bu deneyim, ekip ruhunu desteklerken kurum içi iletişimi güçlendiriyor.

Katılım ve Ödüller

Kurumsal takımlar, etkinlikte parkurlarda performans sergileyerek bireysel hedeflerini gerçekleştirme ve kurumlarını temsil etme fırsatı bulacak. Ayrıca, parkurlarda öne çıkan ilk üç kurumsal takıma ödül töreninde kupa verilecek. Etkinliğe katılmak isteyen kurumlar, indirimli kayıt avantajından yararlanarak ekerkosu.com üzerinden kayıt olabilirler.

13. Eker I Run: Kurumsal Takımlar Ekip Ruhu İçin Koşuyor
  1. Eker I Run'da çeşitli mesafelerde koşular düzenlenecek; 42K Maratonu, 15K ve 5K yarışlarının yanı sıra özel sporcular koşusu ve 6-12 yaş arasındaki çocuklar için “Minik Adımlar” koşuları yer alacak. 3 Ekim'de Hüdavendigar Parkı'nda düzenlenecek Shake Out Run ve “Köpeğin İle Koş” etkinlikleriyle başlayacak olan organizasyon, 4 Ekim'de farklı parkurlarda devam edecek. Ayrıca, festival alanında dans gösterileri, DJ performansları ve sponsor markaların aktiviteleri de katılımcılarla buluşacak.

Bu organizasyon, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Atletizm Federasyonu gibi resmi partnerlerle birlikte gerçekleştiriliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı