Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    1 Yaşındaki E.S.A. Bebek Zatürre Tedavisi İçin Ambulans Helikopterle Antalya Şehir Hastanesi’ne Sevk Edildi

    Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 1 yaşındaki E.S.A. isimli bebek, zatürre teşhisi sonrası Antalya Şehir Hastanesi’ne ambulans helikopterle sevk edildi. Ates, öksürük ve nefes darlığıyla hastaneye getirilen bebeğin durumu ciddileşince nakil kararı alındı.

    Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 1 yaşındaki E.S.A. isimli bebek, zatürre teşhisi

    Gazipaşa’da Zatürre Teşhisi Konulan Bebek Ambulans Helikopterle Antalya’ya Sevk Edildi

    Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, zatürre (pnömoni) teşhisi konulan 1 yaşındaki E.S.A. isimli bebek, daha ileri tedavi için ambulans helikopterle Antalya Şehir Hastanesi’ne gönderildi.

    Ailesi tarafından nefes darlığı, yüksek ateş ve öksürük şikayetleriyle Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne götürülen bebek, burada ilk muayene ve tetkiklerin ardından zatürre tanısı aldı. Durumunun ciddiyeti göz önüne alınarak, doktorlar tam donanımlı bir hastaneye sevk edilmesine karar verdi.

    Sağlık Bakanlığı’na bağlı ambulans helikopterin tahsisiyle birlikte, E.S.A. bebek kara ambulansla Gazipaşa Havalimanı’na ulaştırıldı. Havalimanında bekleyen helikoptere alınan bebek, Antalya Şehir Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

    Bebeğin sağlık durumunun, hastanede gerçekleştirilecek ileri tetkiklerin ardından netlik kazanacağı belirtildi.