Genişletme zamanı!

Dikkatli doğanız bir avantaj olabilir, ancak bugün ilerici on birinci evinizde yer alan alıcı ayınız bilgili Satürn ile genişleyici dokuzuncu evinizde bir araya geldiğinde, Yengeç, yeni deneyimlere açık olmanız iyi olur. Kariyerinde sizden daha ileride olan birinden veya farklı bir arka plana veya kültüre sahip birinden çok şey öğrenebilirsiniz - hatta onlarla mevcut sosyal çevreniz veya profesyonel ağınız aracılığıyla karşılaşabilirsiniz. Belki de uzun vadeli bir parçası haline gelebilirler, bu yüzden konfor alanınızın dışına çıkın.

Kişisel: Merkür, iletişimi diğer yarınızla çok daha kolay hale getirecek enerji yayıyor. Partnerinize karşı daha sevgi dolu olmayı deneyin.

Seyahat: Bugün yapabileceğiniz en iyi şey seyahat etmek olmayabilir. Uzun bir iş yolculuğunuz varsa, araba kullanırken ekstra dikkatli olun.

Para: Bugün Jüpiter her zaman sırtınızı sıvazlıyor. Finansal şansınız artıyor.

Kariyer: Köşede yeni bir kariyer fırsatı var. Sıkı çalışmanın meyveleri veriyor ve nihayet bunu hissedebiliyorsunuz. Kan, ter ve gözyaşları hepsi değdi. Giysilere daha az para harcamaya çalışın.

Sağlık: Fiziksel olarak sağlıklı olsanız da, zihinsel olarak biraz karışık hissedebilirsiniz. Özellikle anksiyete sorununuz varsa veya anksiyete bozukluğunuz varsa.

Duygular: Merkür size tuhaf enerjiler gönderiyor ve konuşmak istiyorsunuz. Çok! Ancak bugün devam eden çatışmaları çözmenin günü değil.

Yaz Mevsimini En Çok Seven 3 Burç Yaz Mevsimini En Çok Seven 3 Burç