Halen teşhis alamayan 1 milyon çölyak hastası var Halen teşhis alamayan 1 milyon çölyak hastası var

Tesadüfen bulunan bir karışım, hızlı ve etkili bir şekilde istenmeyen tüylerle başa çıkmak için sunuluyor. Bu karışımın temel bileşeni ise nohut.

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için gerekli malzemeler ve karışımın nasıl hazırlanacağı, detaylı bir şekilde haberimizde açıklanmaktadır.

Uskuphaber.com sitesinde aktarılanlara göre; İstenmeyen tüylerden kurtulmak isteyenlerin işine yarayacak harika bir bakım önerisi var. Tamamen doğal olan bu yöntem üstelik birçok kişi tarafından henüz keşfedilmedi bile.

Eski insanlar istenmeyen tüylerinden kurtulmak için geleneksel yöntemleri denerdi. Şimdi ise bir çok pahalı krem ve köpükle istenmeyen tüylerinden kurtulmak istiyor birçok kişi. Oysa bunlara hiç gerek yok.

Tamamen doğal yöntemlerle istenmeyen tüylerinizden kurtulabilirsiniz.

ÖZÜNDE NOHUT VAR

Eskiden Rus kadınları istenmeyen tüylerinden kurtulmak için nohut yöntemini denerlerdi. İddiaya göre nohut kürü sayesinde istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün oluyor.

Mynet.com sitesinde yer alan içerikte nohut kürü sayesinde istenmeyen tüylerin nasıl yok edildiği paylaşıldı.

İşte bilmeniz gereken o kür:

Nohut, bakliyat ürünleri içerisinde sevilen bir yiyecektir. Ancak limon ile karıştırıldığı zaman eşsiz bir tüy dökücüye dönüşebiliyor. Özellikle yüzdeki ufak tüyler için birebir olan nohut unu ve limon karışımı, aynı zamanda yüzdeki ölü deri hücrelerini de azaltarak, cildinize canlılık kazandırır.

Malzemelerimiz 5 çorba kaşığı nohut unu, yarım limon suyu, 1 çay kaşığı doğal yoğurt.

Tüm malzemeleri bir kasede yoğun kıvama gelene kadar karıştırın.

Krem haline gelen formülümüzü yüzünüze uygulayın ve 20 dakika kadar bekletin.

Formül yüzünüzde kuruduğunda havlu ile silin

Uygulamayı haftada iki ya da üç kez yapabilirsiniz.