Astrolog Melda Parsak, 31 Mart seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun kazanacağını ve AKP'nin kaybedeceği illeri nokta atışı şeklinde öngörerek dikkat çekmişti. Şimdi ise 8 Nisan güneş tutulmasının Türkiye ve dünya üzerindeki etkileri konusunda uyarıda bulundu. Bu uyarılar, astroloji meraklıları ve takipçileri arasında büyük ilgi uyandırdı ve güneş tutulmasının potansiyel etkilerini gözlemlemeye odaklanmalarına neden oldu.

Astrolog Melda Parsak, tutulmanın etkilerini tek tek analiz etti. Parsak şöyle uyardı:

Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji Burçlar Nuray Sayari 26 Nisan 2024 Cuma Günlük Burç Yorumları – Astroloji

8 Nisan akşamı saat 9 ile 10 arası trafikte kalmamaya dikkat edin. Tutulma sırasında bir manyetik alan oluşuyor o da elektronik aletlerin bozulmasına sebep oluyor. Tutulmalarda trafik kazalarının sıklaştığını görebiliyoruz açıkçası.

Tutulma en çok yara aldığınız alanlarda kendini şifalandırmanızı isteyecektir. 29 Mart 2016 yılında benzer bir tutulma yaşandı. Yine ona benzer döngülerin yaşanma ihtimali var. Bu yıl bizi biraz zorlayacak. Ağustos döneminde tatsız bir gökyüzü var.

SEL, DOĞAL AFET, SU BASKINI

Dünya genelinde cesur liderler ortaya çıkacak. Tutulma Güney Amerika ve Orta Doğu bölgesinden kısmen izlenebileceği için o bölgelerde tatsız bir şeyler olabilir. Doğal afetler, sel, su baskınları olabilir. İran ile alakalı savaş konusunda bir takım sıkıntılar var. Vahşet ve kanın arttığı bir dönem olacak. Nükleer bomba gündeme gelebilir.

VERGİLER ARTACAK

Ülkemizin dışarıdan nasıl göründüğü çok önemli. Ekonomik olarak Haziran’dan sonra biraz rahatlayabiliriz. Vergi artırımı mevcut vergilerin güncellemesine ilişkin yoğun bir çalışma olacak. Hak, hukuk, adalet ön planda olacak. Kolay bir şekilde her şeyi kabullenmeyeceğiz. Kavga, savaş, şiddet ön planda.