Koç Burcu 6 Nisan Günlük Burç Yorumu

Zamanınızı iyi değerlendirmeye bakın, çok sevdiğiniz insanları kaybettiğiniz de onların değerini anlayacaksınız. Bazen insanın kendine zaman ayırması gerekebilir bu zamanı kendinize ayırın. Geleceğinize yönelik kendinize koyduğumuz hedefler doğrultusunda ilerleyin ve bu hedeflerden şaşmayın. Bazen geleceğinizi kurabilmek için sizi zorlayan insanlar olacak zorlandığınız da pes etmeyin tam tersine sarılın. Hayata olumlu bakmaya çalışın her şeyin daha iyi olacağına emin olun. Ailenizin her daim sizin yanınızda olduğunu unutmayın ve ailenizi de zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Sıkıntılı zamanlarınızda kendinizi çok daralmış hissediyorsunuz bu daralmışlarınızı yok edebilirsiniz her şey sizin elinizde.


 

Uyumlu: Koç burçları, Aslan ve Yay burçları ile genellikle iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Salı


Boga

Boğa Burcu 6 Nisan Günlük Burç Yorumu

Hayallerinize kavuşmanız için her şeyi bir kenara bırakıp kendinizle ilgilenmeniz gerekiyor işte o zaman sizin için her şey daha güzel olacak. Bu ara sıkıntılı dönemlerden geçebilirsiniz fakat bu sıkıntılı dönemlerin izi kafanıza pek takmayın her şey gelip geçici. Hayata karşı pozitif bakmayı öğrenirseniz hayatta sizi pozitif şeyler sunacaktır. Arkadaş çevrenizi tekrar bir gözden geçirin çünkü bu ara arkadaşlarınıza güvenmediğinizi geçte olsa anlayacaksınız. Derdiniz olduğunda ailenizle paylaşın başka kimseye güvenmeyin. Harcamalarınızda biraz daha dikkat etmeye özen gösterin, bütçenizi ayarlamanız gerekiyor.


 

Uyumlu: Boğa burçları, Başak ve Oğlak burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Cuma


 

İkizler Burcu 6 Nisan Günlük Burç Yorumu

Bu aralar sıkıntılı dönemlerden geçebilirsiniz ama kendinizi boşa yorduğumuzu da unutmayın ve boşuna üzüyorsunuz. İş hayatınızda üstünüze çok gelenler olacak ve sizi sınamaya çalışanlar da olacaktır hiç kimseyi aldırmayıp ki siz kendi işinize baktığınız sürece daha iyi yerlere geleceksiniz. İyi yerlere yükselmek için önce bakış açımızı değiştirmeniz gerekiyor her şeye olumsuz bir şekilde yaklaşıyorsunuz ben yaparım derseniz kazanan siz olacaksınız. Zamanınızın nasıl geçtiğini bilemiyorsunuz, kendinize de zaman ayırmayı ihmal etmeyin. Bazen kendinizi boşyere çok üzüyorsunuz bu da sağlığınızı etki edebilir, o yüzden kendinizi düşünerek hareket edin.


 

Uyumlu: İkizler burçları, Kova ve Terazi burçları ile iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Çarşamba

Yengec

Yengeç Burcu 6 Nisan Günlük Burç Yorumu

Bazen kendinizi hiç bir yerde göremiyorsunuz bu tamamen kendinizi soyutlamanızla ilgili bu durumdan kurtulabilirsiniz. Zamanınızı hızlı bir şekilde harcamayın, yavaş ve düzenli olduğunuz taktirde kazanan siz olacaksınız. Hayatta kaybedeceğiniz şeyler olsa dahi kendinize hep olumlu bakmayı öğretin. Arkadaşlarınıza dikkat edin arkadaşlarınız tarafından ihanete uğrayabilirsiniz. Zamanınızı iyi değerlendirmeye bakın çünkü zamanı geri dönüşü yoktur bunu bilerek hareket edin. Hayatı doyasıya yaşamaya çalışın doyasıya yaşarsanız daha mutlu olacaksınız. Enerjinizi geri kazanmak için kendinize daha nazik davranın size aşacak hareketlerde bulunmayın.



 

Uyumlu: Yengeç burçları, Balık ve Akrep burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Pazartesi

Aslan Burcu 6 Nisan Günlük Burç Yorumu

Bazen insanları anlam veremiyorsunuz nasıl bu kadar gaddar olduklarına şaşırıyorsunuz ama insanları siz değiştiremezsiniz. Zamanınızı harcayacak insanlarla beraber olmak zorunda değilsiniz,  artık böyle insanları hayatınızdan uzak tutun. Ağlamak isteyipte ağlayamıyorsunuz bu sizi daha da daraltıyor çünkü gerçekten de iyi değilsiniz, en iyisi ailenizle bu durumu paylaşmak olucak. Her şeyi bir kenara bırakıp kendinizi kitaplara vermiş durumdasınız bu aslında sizin için çok iyi bir şey kendinizi daha da geliştireceksiniz. Kendinize koyduğunuz hedeflere doğrultusunda ilerlerseniz kazanan siz olacaksınız ve asla pes etmeyin. Maddi konudaki harcamalarınıza biraz kısıtlama koyun.


 

Uyumlu: Aslan burçları, Koç ve Yay burçları ile genellikle iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Pazar

Başak Burcu 6 Nisan Günlük Burç Yorumu

Şu aralar planlarınız pek de yolunda gitmiyor ama bunu  düzene sokmanız çokta zor değil. Ulaşmanız biraz zor olsada bazı isteklerinizi ulaşacaksınız biraz güç olacak ama sonunda istediğiniz olacak. Bazı sorunlar karşısında hep denediğiniz yöntemleri bu ara bu sorunları çözemeyeceksiniz, farklı bakış açısı denemelisiniz. Sırtınızı haddinizden fazla sorun yüklemişsiniz bu size o kadar ağırlık yapıyor ki kendinizi toparlamıyorsunuz. İş hayatınızda gereğinden fazla enerjinizi harcıyorsunuz bazen değmediğini görüyorsunuz işte bu yüzden geri çekilmeyi deneyin.


 

Uyumlu: Başak burçları, Boğa ve Oğlak burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Çarşamba

Terazi

Terazi Burcu 6 Nisan Günlük Burç Yorumu

Beklenmedik bir yerden beklenmedik fırsatlar gelebilir bu fırsatları değerlendirmeye alın çünkü işinize yarayabilir. Partnerinizle ilişkilerinizi daha da düzeltebilirsiniz bu sizin elinizde olan bir şey. Zaman zaman yaşadığın sıkıntılarla beraber uğraşmakta zorlanıyorsunuz. Özel hayatınızda bazı destekler görebilirsiniz bu destekleri yanlış anlamayın çünkü size iyi gelecek destekler. Sizi çok seven insanlar var bu insanları üzmemeye çalışın ve özen gösterin. Şu an kendinizi geliştirmek adına bir bazı motivasyonlar gerekiyor bu yüzden kendinize bunu deneyin. Şu sıralar öncelerden kazandığınız başarıyı şu an elde edemiyorsunuz fakat üzülmeyin her şeyin bir sırası vardır.


 

Uyumlu: Terazi burçları, İkizler ve Kova burçları ile iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Cuma


 

Akrep Burcu 6 Nisan Günlük Burç Yorumu

Bazı durumlara daha farklı yaklaşımlar elde etmelisiniz ve böylelikle her şeyin daha farklı olduğunu göreceksiniz. Bugün çevrenizden alacağınız olumlu sinyaller sayesinde kendinizi daha bir motive edilmiş ve kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Partnerinizle bu aralar çok yanlışıyorsunuz maşallah demeyi unutmayın. Sıkıntılı zamanlarınızda kimler yanımızda onları bir tekrar gözden geçirin sizde ona göre davranın. Ailenizle yaşadığınız bazı sıkıntılar olabilir bu sıkıntıları kafanıza takıp kendinizi üzmeyin. Eğitim öğretim konusunda daha da başarılı olabilirsiniz ki olmak zorundasınız çünkü geleceğinizi kurabilmek için iyi başarılar elde etmeniz lazım.


 

Uyumlu: Akrep burçları, Balık ve Yengeç burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Salı

Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 29 nisan - 05 Mayıs Haftası Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 29 nisan - 05 Mayıs Haftası

Yay

Yay Burcu 6 Nisan Günlük Burç Yorumu

Doğal otoriteniz sayesinde her şeyi daha iyi yapacak ve kendinize çekeceksiniz. Zamanınızı iyi değerlendirmeye çalışın. Bazen kendinize iyi hissetmediğinizde ailenizden yardım alabilirsiniz. Bugün çevrenizden alacağınız olumlu yorumlar sonucunda, hayatınızda yapacağınız değişikliklere sebebiyet olucak. İş hayatınızda yeni eğilimler yapan kişi olabilirsiniz. Meslektaşlarınızın fikirlerine kulak verin ve düşüncelerini öğrenmeye çalışın size yardımcı olacaklar. Kariyerinizde birkaç değişiklik yapabilirsiniz ve bu sizin üzerinizde biraz etki yapabilir ama iyi yerlerde olacaksınız.


 

Uyumlu: Yay burçları, Koç ve Aslan burçları ile genellikle iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Perşembe


 

Oğlak Burcu 6 Nisan Günlük Burç Yorumu

Bu aralar başarınızı kıskanacak insanlar var fakat sizde daha fazla kıskandırmeye çalışmayın çünkü bu sefer göze batacak. Önünüze çıkacak olan engelleri sakin bir şekilde karşılarsanız sizin için daha olumlu şeyler olabilir. Arkadaşlarınızdan alacağınız olumlu tavsiyeler size iyi gelecek ve bu tavsiyeleri değerlendirmek için iyi bir fırsat. Uzun süredir hayata geçirmek istediğiniz bazı projeleriniz ve planlarınız var bunları gerçekleştireceksiniz en kısa zamanda ama biraz sabredin. Sevdikleriniz size aşırı şekilde güven duyuyor ve bu güveni kırmamak için elinizden gelenin fazlasını yapın. Dürüstlüğü çok önem veriyorsunuz hep dürüst olmaya özen gösteriyorsunuz, sevdiklerinizden biri yalan söylese çıldıracak kadar oluyorsunuz, bunu düzeltmek için elinizden geleni yapacaksınız.



 

Uyumlu: Oğlak burçları, Boğa ve Başak burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Cumartesi

Kova

Kova Burcu 6 Nisan Günlük Burç Yorumu

Bugün enerji ve cesaret dolusunuz isteklerinizi gerçekleştirmenin tam zamanı. Bazı ufak tefek ayrıntılar nedeniyle bu gerçekleştirmek istediğiniz şeyleri yarım bırakabilirsiniz fazlada takılmamaya özen gösterin. Başarınıza ulaşmak için hiçbir şey kalmadı sadece biraz sabrımızı sınayanlar olacaktır bunuda es geçin. Taşıyamayacağınız gereksiz yere bazı durumları siz yüklenmeyin, bırakın her şey olmak istediği gibi olsun. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırmaya özen gösterin her şeyin daha iyi olduğunu göreceksiniz.  Zamanınızı iyi değerlendirin özellikle kendinize zaman ayırmayı ihmal etmeyin.



 

Uyumlu: Kova burçları, İkizler ve Terazi burçları ile iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Cumartesi

Balık Burcu 6 Nisan Günlük Burç Yorumu

Bazı olaylar veya durumlar yolunda gitmese bile her şeyi oğlunu yere yormaya çalışın. Aile içi sorunlarınızı çözmüş durumdasınız ve her şey çok iyi gidiyor. Arkadaşlarınızla fikir ayrılıklarınınz bu ara daha da artmış durumda bazı durumlarda anlaşamıyoruzsunuz. Kendinizi iyi hissetmek adına size iyi gelen şeyleri yapmaya çalışın. Bugün coşku enerji dolusunuz bu enerjinizi iyi şeylere kullanmaya çalışın. İçinizdeki sese kulak verin ve içinizdeki sesin ne söyleyeceğiz sizin için çok önemli. Hayatı doyasıya yaşamaya bakın, duygusallıktan bir an önce çıkın, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Bu ara maddi konudaki harcamalarınıza biraz daha dikkat ederseniz sizin için daha iyi olacaktır.


 

Uyumlu: Balık burçları, Yengeç ve Akrep burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Perşembe