Koç Burcu 4 Nisan Günlük Burç Yorumu

Şans sizden yana bu ara, eğer iyi değerlendirirseniz sizin için güzel sonuçlar olacak. Arkadaş çevrenizde önemli gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sakin kalmaya çalışın bazı olaylarda üzerinize oynayan insanlar gün yüzüne çıkacaklar. İş hayatınızda sıkıntılı zamanlar var fakat bu işinde üstesinden geleceksiniz. Ailevi sorunlar başınızı ağrıtabilir bu yüzden biraz alttan almaya gayret gösterin. Hayatınızda sıkıntıya yer vermemeye özen gösteriyorsunuz. Aşk sizin için bir heves bu yüzden hayatınızda aşka önem vermiyorsunuz. Sizin için geleceğe dair her şey dört dörtlük olmalı.Geleceğe dair güzel planlarınız var ve her şeyin çok güzel olacağına inancınız var. Maddi anlamda bütçenizi kontrol etmekte fayda var.

Uyumlu: Koç burçları, Aslan ve Yay burçları ile genellikle iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Salı


Boga

Boğa Burcu 4 Nisan Günlük Burç Yorumu

Hayata enerjik şekilde tutunmanız dikkat çekiyor hep böyle olursanız hep takdir edileceksiniz. Sizin sıkılacağınız bir konu hayatınıza dair her şeyinizi etkileyecek. Maddi anlamda biraz sıkıntıya girebilirsiniz, fakat tutumunuza dikkat ederseniz sizin için daha iyi olacak. Arkadaş çevrenizde daha iyi analiz etmeniz gerekiyor. Arkadaş seçimlerinizde ise seçici olmanızı tavsiye ederim çünkü sizi arkanızdan vurmaya çalışan bir sürü dostunuz var. Buna izin vermemek için arkadaş seçiminize dikkat edin. İş hayatınızda olumlu gelişmeler olacak. Bu da sizi daha iyi yerlere sürükleyecek ve dil eğitimi görebilirsiniz böyle bir fırsatta elinize doğacak. Aşk için sabretmelisiniz. Doğru kısmet sizi bulacak.

Uyumlu: Boğa burçları, Başak ve Oğlak burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Cuma


 

İkizler Burcu 4 Nisan Günlük Burç Yorumu

Bu aralar üzerinizde yorgunluk görüyorum, sağlığınıza dikkat edin. Aşk hayatınızda bakacak olursak güzel pozitif Işıklar görüyorum sevgiliniz var ise sevgilinizle iyi anlaşacaksınız demek, yok ise yeni aşklar demek. Çevredeki insanlar size tuhaf gözlerle bakıyor onların sizi kıskandığını düşündürüyorlar.Gelecek ile ilgili planlar kuruyorsunuz gerçekleşecek fakat biraz yavaş olabilir hiç canınızı sıkmayın,geç olsun güç olmasın demişler. Hayata dair bakış açınızı değişeceği bugün de olaylara artık mantıken yaklaşıyorsunuz ve bunun farkında olduğunuzda kendinizi biraz daha özgür ruhlu hissedeceksiniz.Maddi anlamda biraz sıkıntıya girmiş gibisiniz ama elinize kısa bir zaman sonra bir miktar para geçecek bu parayı harcamayacak kenara atacaksınız. İş hayatınız oldukça yorucu geçiyor bazen sıkılıyor olabilirsiniz kendinizi dışarı attığınızda ilk hissettiğiniz şey boşuna çalışıyoruz olacak.

Uyumlu: İkizler burçları, Kova ve Terazi burçları ile iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Çarşamba

Yengec

Yengeç Burcu 4 Nisan Günlük Burç Yorumu

Ufak ama eğlenceli olacak bazı maceralar yaşayabilirsiniz. Özgür olmak istiyorsunuz sevgilinizin sizinle aynı fikirde oluşu sizin çok hoşunuza gidiyor. İş hayatınızda olumlu yönlerin olacağı fakat geleceğe dair birkaç plan değişikliği yapacaksınız buda sizin hayatınızı etkileyecek kendinize yeni hedefler koyacaksınız. Yeni insanlar, yeni bir yaşam tarzı kendinize hedefleyebilirsiniz. Sizi bugün enerji dolu,sevgi dolu görüyorum. Alacağınız bazı iltifatlar olabilir, karşısında utanıp kalacaksınız. Maddi anlamda şansının yüksek olacağı bir gün. Duygusal olarak biraz yıpranmış durumdasınız fakat kendinizi iyi hissedeceğiniz bazı aktiviteleri yönelebilirsiniz. Bu da size çok iyi gelecek. Şansınızın artacağı bir zaman.

Uyumlu: Yengeç burçları, Balık ve Akrep burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Pazartesi

Aslan Burcu 4 Nisan Günlük Burç Yorumu

Bir konuda bir sıkıntımız var fakat kendi başınıza aşamayacağınız fakat birinin yardımıyla en üst noktaya geleceksiniz. Yufka yüreğinizle herkese aldanacak ve herkesi kendiniz gibi sanacaksınız.Piyasada yani iş hayatınızda bazı öğrenimler, tecrübeler edinebilirsiniz buda sizi güzel mertebeye taşıyacak. Önemli projelere imzalar atabilir ve bu projenin sonunda büyük kazançlar elde edebilirsiniz.Uzun süreli bir ilişki yaşıyorsanız aranızdaki sohbetlere dikkat etmeli sürtüşmeler yaşamamaya da özen göstermelisiniz.

Uyumlu: Aslan burçları, Koç ve Yay burçları ile genellikle iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Pazar

Başak Burcu 4 Nisan Günlük Burç Yorumu

Geleceğe yönelik çalışmalarınız olacak bu konuda biraz yorulabilirsiniz ama pes etmeyeceksiniz.Dostlarınızla kafa kafaya verip bir derdi paylaşacaksınız. Sinirinden biri ağlayacak. Maddi anlamda sıkıntılar olacak fakat harcamalarınıza dikkat ederseniz veya kenara para atarsanız ileride rahat edeceksiniz. Partnerinizin canı sıkılmış durumda ve ona bir konu hakkında yardım edeceksiniz bu da partnerinizi oldukça mutlu edecek. İş görüşmeleri yapabilirsiniz. Kendinizi başarının doruklarında bulacaksınız. Gururunuzu bir kenara bırakıp önünüze gelecek tüm fırsatları değerlendirin.

Uyumlu: Başak burçları, Boğa ve Oğlak burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Çarşamba

Terazi

Terazi Burcu 4 Nisan Günlük Burç Yorumu

Güne mutlu uyanmanızın sebebi eşiniz veya sevgiliniz olacak. Birlikte kısa tatillere gidebilirsiniz.Birinin sizi mutlu edeceği bugünlerde hiç mutlu olmadığınız kadar mutlu olacaksınız. Fikirlerinizin Çevrenizi etkilediği aşikar. Olaylara sabırsızlıkla yaklaşıyor hiç dinlemeden anlamadan köpürüyorsunuz. Sevgiliniz yok ise birinin size açılacağı çok yakında görünüyor. Çalışma hayatınızda ufak değişimler ile kendinizi veya eşinizi mutlu edeceksiniz. Sağlığınız için ufak koşular düzenlemeli ve bunu uygulamalısınız. Geleceğe yönelik önemli yatırımlar yapacak ve çok masrafı olmayan bir araba alacaksınız.

Uyumlu: Terazi burçları, İkizler ve Kova burçları ile iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Cuma


 

Akrep Burcu 4 Nisan Günlük Burç Yorumu

Bugün oldukça mutlu bir gündesiniz fakat yorucu bir iş sizi bekliyor bu yüzden kendinize pek te yormaya gerek yok. Sevgilinizle iyi anlaşacağınız bugünlerde aranızda ufak tartışmalar olabilir fakat bunu büyütmemekte sizin ve sevgilinizin elinde. Sevgiliniz yoksa veya evli değilseniz kısmetiniz taşıyor maşallah. Maddi açıdan biraz sıkıntı içerisindesiniz fakat bunların geçeceği bir gün çok yakında elinize bir miktar para geçecek ve rahata kavuşacaksınız. Elinize geçecek olan paranın maliyesini iyi ayarlayamazsanız yeniden eksi duruma düşebilirsiniz. Biraz sıkıntılarınız var gibi ama unutmayın ki hiç kimse dört dörtlük değildir. Ufak sıkıntılarınızı fazla kafanıza takıp kendinizi harap etmeyin.

Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova - 22 Nisan - 28 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova - 22 Nisan - 28 Nisan Haftası

Uyumlu: Akrep burçları, Balık ve Yengeç burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Salı

Yay

Yay Burcu 4 Nisan Günlük Burç Yorumu

Heyecan dolu, enerjik bir güne zımba gibi uyanacaksınız. Düşüncelerden uzak, kötülüklerden arınmış bir şekilde hayatın heyecanına kapılacaksınız. Gün içerisinde sizinle uzaktan yakından hiçbir şekilde alakası olmayacak bir konu, olayın içerisine çekebilir ve kabak başınıza patlayabilir. Bu yüzden günün verdiği neşenin yanı sıra tedbirinizi de almayı unutmayın. Bir süredir sürdürdüğünüz çalışmalar olumlu sonuçlanması olası ve bunun sonucunda gelecekteki çalışmalarınızda motive olarak daha da başarılı bir şekilde ilerlemeniz mümkün. Zamanında yapmış olduğunuz ufak birikimlerin bu aralaryardımınıza koşacak ve maddi sıkıntı içerisine girmeyeceksiniz. Aşk hayatınız seyrini değiştirmeyecek,durumunuz neyse o yolda aynen devam edecek. Haddinden fazla samimi davranacak olan arkadaşlarınızı bir kez daha gözden geçirerek, analiz etmeniz gerekebilir.

Uyumlu: Yay burçları, Koç ve Aslan burçları ile genellikle iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Perşembe


 

Oğlak Burcu 4 Nisan Günlük Burç Yorumu

Hayat dolu bir gün sizi bekliyor eh ne duruyorsunuz öyleyse koşun, gülün, eğlenin hayat size güzel.Sevdiğiniz yanınızda, aileniz, dostlarınız herkes yanınızda daha ne istiyorsunuz ki. Başarılı olacağınız bir gündesiniz hayat sizi yorsa da inadına başaracağım diyorsunuz. Temiz kalpli oluşunuz ve bir okadarda geveze oluşunuz dikkat çekiyor adeta sizi bu geveze oluşunuzla yani çok konuşan birisi oluşunuzla seviyorlar. Dediğim dedik bir yapınız var o olmazsa bu olur kafasındasınız. Ciddi düşündüğünüz ilişkilerde her zaman tedbirli olmakta fayda var. Çok güvendiğiniz bir arkadaşınızdan bir konuda yardım alabilirsiniz.

Uyumlu: Oğlak burçları, Boğa ve Başak burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Cumartesi

Kova

Kova Burcu 4 Nisan Günlük Burç Yorumu

Bu aralar düşünceleriniz arap saçı gibi birbirine girmiş durumda. Yapmış olduğunuz planların hüsrana uğraması bir domino taşı gibi bütün planlarınızın da yıkılmasına etkide olabilir. Gerekli müdahaleyi yapmalı ve biran önce kendinizi toparlamalısınız. Kendinizi toparlayabilmeniz için yeni yerlere seyahate çıkmak size oldukça iyi gelecektir. Yoğun iş temposunun son demlerini yaşıyorsunuz. Çokyakında kendinizi iyi hissedeceğiniz biriyle tanışmanız olası. Fakat bu tanışmışlıktaki samimiyete fazla kapılmayın. Düşünceli yapınızdan rahatlamak adına açılacağınız sırlar sizi kötü yönde etkileyebilir,ağzınızı sıkı tutmalısınız. Maddi anlamda fazlasıyla rahat, bu açıdan düşünceniz bulunmamakta. Çok Yakın zamanda sizden borç isteyecek bir eski dostunuz gün yüzüne çıkacak. Maddiyatınızın iyi olmasına aldanmayın, darlık günleri kapıda.

Uyumlu: Kova burçları, İkizler ve Terazi burçları ile iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Cumartesi

Balık Burcu 4 Nisan Günlük Burç Yorumu

Başarının artacağı bir gün ve bu yüzden de çevrenize karşı daha bir olumlu yaklaşacaksınız. Elde edemediğiniz her şeye sinirleniyorsun fakat üzülmeyin elde edeceğiniz birçok şey ayağınıza gelecek,tabi geri tepmemelisiniz. Duygusallığınızın ağır bastığı bugünlerde düşüncelerinize hakim olun.Çevrenizden göreceğiniz veya ailenizden göreceğiniz destek ile daha iyi yerlere geleceksiniz. İş Hayatınızda oldukça olumlu gelişmeler var fakat bunu iyi değerlendirin çünkü elinize geçecek bir miktar para ile çok daha iyi işler elde edebilirsiniz, aklınıza iyi kullanın. Aşk hayatında oldukça mutlu bir gün. Sevgilinizle geçireceğiniz vakitlerde Çok güzel anlaşacaksınız, bu da sizi oldukça bu ilişkiye motive edecek ve sevgilinize daha bir bağlanacaksınız. Eğer sevgiliniz yok ise yeni aşk doğabilir etrafınıza iyi bakın derim.

Uyumlu: Balık burçları, Yengeç ve Akrep burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Perşembe