Koç Burcu 19 Ocak Günlük Burç Yorumu

Enerji dolu hissedeceğin bir gün seni bekliyor. Özellikle günün erken saatlerinde sosyal yaşamında üstlendiğin bir çok işi tamamlayacaksın. Fakat bu süreç esnasında dinlenmeyi ihmal etmemen gerektiğini hatırlatırım. Kendinizden emin olmadığınız konularda yorum yapmaya çalışacak olduğunuz takdirde yanlış cümleler kurmanız olası. Ancak bir konu hakkında bilgi edinmek için ideal bir gün sizi bekliyor olacak.

 Düşünce yapınızda var olan fikirlerinizi avantajlı duruma çevirmek için uygun ortamlar elde edecek ve iyi fırsatlar elde edebileceksiniz. 

Öte yandan günün sonlarına doğru aile cephesinden üzücü bir haber alman mümkün. Bu gibi anlarda sakin kalmanı ve mantığını ön plana çıkararak hareket etmeni tavsiye ederim. Ancak bu şekilde içerisinde bulunduğun çıkmazlardan kurtulabilirsin.  

 

Uyumlu: Koç burçları, Aslan ve Yay burçları ile genellikle iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Salı

Boga
 

Boğa Burcu 19 Ocak Günlük Burç Yorumu

Uzun zamandır bekleyen ve halledilmesi gereken sorumlulukların son zamanlarda fazlasıyla bunalmana neden olmuş olabilir. Böylesine zamanlarda sana tavsiyem, yakın çevrenden yardım alman olacaktır.  Düşünceleriniz çoğunlukla aileye yönelik olabilir. Arkadaş çevrenizle yakın ilişkilerin gerçekleşebileceği bir dönem sizinle birlikte olacaktır. Bugünlerde yiyip içtiklerinize pek fazla dikkat edemiyor olabilirsiniz.  

Diyet veya sağlıklı beslenme konusundaki takıntılarınızın azalışa geçeceği bir dönem içerisinde olduğunuzdan dolayı bu durum söz konusu. İş hayatınızda ortaya sunmuş olduğunuz fikirler çalışma ortamınızda sıra dışı karşılanıp takdir edilebilir. 

Bu şekilde işlerin daha kolay hallolacağını sende göreceksin. Ayrıca insanlardan yardım istemekten çekinmemen gerektiğini de hatırlatırım. Hayatında karşılaştığın her sorunla tek başına yüzleşmek zorunda değilsin. 

 

Uyumlu: Boğa burçları, Başak ve Oğlak burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Cuma


 

İkizler Burcu 19 Ocak Günlük Burç Yorumu

Partnerinle aranda yaşanabilecek sorunlar canını bir hayli sıkacak gibi duruyor. Böylesine anlarda sana önerim, elinden geldiğince sakin kalman olacaktır. Düşüncelerinizle uyuşmayan kişilere fikirlerinizi detaylandırarak sunmak karşı tarafı ikna etmek için iyi bir yol olacaktır. Sizi son zamanlarda heyecanlandıracak ve daha fazla düşünmeye sürükleyecek hobiler edinebilir, bunların üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. 

İletişiminizi güçlü olacağı bu dönemde bu gücünüzü değerlendirmek iyi bir fırsat olacağını unutmayın.

Sinirlenmenin ve ters tavırlar takınmanın hiç bir şeye yardımcı olmayacağını hatırlatmak isterim. Öte yandan günün sonlarına doğru içerisinde bulunduğun durumların daha da hafiflediğini ve kafanın rahatladığını hissedebilirsin. 

Tek yapman gereken zamanın yaşanan olayları hafifletmesine izin vermen. 

Uyumlu: İkizler burçları, Kova ve Terazi burçları ile iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Çarşamba

Yengec

Yengeç Burcu 19 Ocak Günlük Burç Yorumu

Hayatında son zamanlarda telaş ve kaygıya neden olan durumların yavaş yavaş ortadan kalktığını fark edebilirsin. Bu durum, kuş gibi hafiflemene neden olacak gibi gözüküyor. 

Daha sağlıklı iletişimler kurabilmek için ideal fırsatlar bulacak, kurduğunuz iletişimden memnuniyetiniz üst seviyede olacaktır. Aile fertleriyle aranızdaki ilişkinizde güçlenmeler gündemde. Ticaret konusunda şansınızın sizinle birlikte olabileceği gündesiniz. Evden çalışarak veya ev ve aile ile ilgili ürün veya hizmetleri içeren para kazanma fikirleri bugün zihninizde hakim olabilir. Özel ve zor konulara daha rasyonel yaklaşmanız gerektiğinin farkına varmanız gerekecektir.

Sana tavsiyem, hazır kafan böylesine rahatken hayatında uzun zamandır çözmek istediğin fakat bir türlü yeterli enerjiyi bulamadığın konular üzerine yoğunlaşman olacaktır. Sende fark edeceksin ki açık ve rahat bir kafayla sorunların üzerine eğildiğinde oldukça iyi sonuçlar elde edebilirsin. 

Uyumlu: Yengeç burçları, Balık ve Akrep burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Pazartesi

Aslan Burcu 19 Ocak Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda yaşadığın hayatın seni tatmin etmediğini hissedebilirsin. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, elde ettiklerinle mutlu olmaya çabalaman olacaktır. Bu fikirler aynı zamanda enerji seviyenizi iyileştirme konusunda da etkili olabilir. Aynı zamanda yakınınızdaki kişilerle düşüncelerinizi paylaşmak fikirlerinizi güçlendirmede önemli bir kaynak olabilir. Paylaşmanın size iyi gelebileceği bir gün geçireceğinizden dolayı paylaşmaktan çekinmeyin.

Emin ol ufak şeylerle mutlu olmayı öğrenirsen, sonrasında fazlasıyla rahat edeceksin. 

Fakat her zaman fazlasını araman bir süre sonra doyumsuzluk hissini arttırabilir. Öte yandan günün sonlarına doğru ailenden gelebilecek bir buluşma teklifi kafanı dağıtabilmen için oldukça iyi bir fırsat olacağa benziyor. 

Uyumlu: Aslan burçları, Koç ve Yay burçları ile genellikle iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Pazar

Basak

Başak Burcu 19 Ocak Günlük Burç Yorumu

Artık kendine haksızlık etmekten vazgeçmelisin. Özellikle günün erken saatlerinde başlayan aksiliklerin hiç birinin nedeni sen değilsin. Sorunları veya hataları kendinde aramaktan vazgeç. Ortaya koyman gereken emeği fazlasıyla ortaya koyuyorsun.  Çevrenizdeki kişilerin sizden ne istediğini algılamak daha kolay olacaktır. Bu noktada çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinize fayda sağlamak konusunda daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Aşk hayatınız ve sosyal yaşamınızı doğrudan etkileyebilecek olaylarda rol almak yerine izleyici olmayı tercih etmeniz daha faydalı olacaktır. 

Öte yandan günün sonlarına doğru iş yerinden bir kaç arkadaşınla keyifli bir buluşmaya katılmanız mümkün. Gündelik sıkıntılarını bir kenara koy ve keyfine bak. Bunu hak ettin. 

Uyumlu: Başak burçları, Boğa ve Oğlak burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Çarşamba

Terazi Burcu 19 Ocak Günlük Burç Yorumu

Hayatla didişmekten vazgeçmen gerekiyor. Her zaman aksilikler yaşanabilir. Fakat bunların her birinde yelkenleri suya indirip başına gelebilecek en kötü senaryoyu düşünmek yerine olayları olduğu gibi kabul ederek en mantıklı çıkış yollarını araman daha mantıklı olacaktır. Aksi halde ancak durduğun yerde sayabilirsin. Düşüncelerinizi aktardığınız kişilerin düşüncelerinizi anlayabiliyor olması sizi destekliyormuş gibi hissettirebilir. Bu hissiyat her ne kadar sizi mutlu edecek olsa da onaylamış anlamına gelmediğini de aklınızdan çıkarmamanızda fayda var. Aşk hayatınızda sağlıklı bir dostluk ruhunun da var olmuş olması ilişkilerinizi daha fazla güçlendirecektir.

Ayrıca günün sonlarına doğru hayatına girebilecek yeni bir insan fazlasıyla heyecanlanmana neden olabilir. Anın tadını çıkarmanı öneririm. 

Uyumlu: Terazi burçları, İkizler ve Kova burçları ile iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Cuma

Akrep
 

Akrep Burcu 19 Ocak Günlük Burç Yorumu

İş yerinde yoğun bir gün seni bekliyor. Geçmişte üstlendiğin sorumlulukların üzerine gün içerisinde ortaya çıkabilecek acil işlerin eklenmesi, planlarını alt üst edecek gibi. Bu gibi anlarda sana tavsiyem, kafanı toparlaman ve kendine gerçekçi bir plan oluşturman olacaktır. 

Aşk hayatınızda yanlış adımlar atmamak adına derin analizler yapabilir ve tüm sonuçları iyice incelemek isteyeceksinizdir. Çünkü aşk konusunda üstünüzde var olan yorgunluk yanlış adımlar atmamanız açısından sizi ürkütüyor. Gün içerisinde dinleyeceğiniz müzikler, öğrendiğiniz bilgiler veya izleyeceğiniz herhangi bir görsel materyal düşüncelerinizin hızlıca değişmesine neden olabilir.

Bu şekilde içerisinde bulunduğun sorunlardan daha rahat sıyrılabileceğini hatırlatmak isterim. Ayrıca sevdiklerinin de zorlu süreçlerde sana destek olduklarını görmen kendine olan inancını tazeleyecek gibi gözüküyor. 

Uyumlu: Akrep burçları, Balık ve Yengeç burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Salı

Yay Burcu 19 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sahip olduğun ikili ilişkiler konusunda ortada bulunan güvensizlik iki tarafında yıpranmasına neden oluyor.  Bugün ihtiyacınız olan bilgiyi bulmak her zamankinden daha kolay geldiğini fark edeceksiniz. Sorunlar üzerinde konuşup değerlendirmelerde bulunmak rahatlatıcı olabilir. Ayrıca itibarınızı arttırmak, kariyerinizde sizi daha iyi yerlere taşıyabilecek şeyleri öğrenmek ya da uzun vadeli hedeflerin planları hakkında konuşmak için iyi bir zaman. 

Böyelsine anlarda sana önerim, partnerinin üstüne gitmemen olacaktır. Aksi takdirde aslında bu kadar da büyük olmayan sorunları kendi kendine büyüterek içinden çıkılmaz bir duruma sürüklenebilirsin. Bunun yerine karşılıklı olarak anlayışlı olduğunuz bir iletişime sahip olmanız en azından sorunları daha kolay ve makul yollarla çözebilmeniz adına oldukça etkili olacağa benziyor.  

 

Uyumlu: Yay burçları, Koç ve Aslan burçları ile genellikle iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Perşembe

Burc
 

Oğlak Burcu 19 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sakin ve dingin bir güne ihtiyacın var. Özellikle son günlerde hem sosyal yaşamında yaşadığın duygu yüklü olaylar, hem de iş yerinde karşı karşıya kaldığın zorlu sorumluluklar bu ihtiyacını iyiden iyiye göz önüne çıkarmış olmalı. Aile içerisinde gerçekleşecek olan bir tartışmada çözüm odağı olabilir, ortalığın yatışması için kilit nokta olabilirsiniz. İş hayatınızda iş yapmanın daha kolay ve yaratıcı yollarını keşfedebileceksiniz. Edinmiş olduğunuz tecrübeler ve edineceğiniz yeni bilgiler ışığında daha farklı çalışma stilleri geliştirebilirsiniz. Fırsat bulacağınız zamanlarda kendinize zaman ayırmak, kendinizle de ilgilenmek tatmin edici sonuçlar doğuracaktır. 

Böylesine anlarda sana önerim, evinde ve yalnız bir gün geçirmen olacaktır. Emin ol böylesine bir gün sorunlarını unutabilmen adına oldukça yararlı olacağa benziyor.  


 

Uyumlu: Oğlak burçları, Boğa ve Başak burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Cumartesi

Kova Burcu 19 Ocak Günlük Burç Yorumu

Çevrende çıkarları doğrultusuna seninle ilişki kuran insanların varlığının farkına varman, keyfini kaçıracak gibi gözüküyor. Böylesine anlarda sana tavsiyem istemediğin hiç bir ilişkiyi sürdürmemen yönünde olacaktır. Ayrıca kimseyi de sırtında taşımak zorunda değilsin.  Çevrenizdeki kişi veya kişileri mutlu etmeye çalışırken tam olarak başarılı olamayacağınızın farkında olmanıza rağmen pes etmemeyi tercih edeceksinizdir. Son günlerde ailenize ayırmanız gereken zamanı daha farklı yerlere ayırıyor olabilirsiniz.

Her ne kadar farkında olmasan da çevrendeki insanlar için harcadığın enerjinin yarısını kendin için harcasan hayallerini kurduğun hayata oldukça yaklaşmış olabilirdin. Bu nedenle en azından bundan sonrasında enerjini ve gücünü kendine ayırman gerektiğini önemle hatırlatırım.  

Uyumlu: Kova burçları, İkizler ve Terazi burçları ile iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Cumartesi

Balık Burcu

Balık Burcu 19 Ocak Günlük Burç Yorumu

Son günlerde hem özel hayatında, hem de aile içerisinde sahip olduğun sorunları bir bir çözmen keyfini yerine getirmiş olacak ki bu durum kurduğun ikili ilişkilere de doğrudan yansıyor. Sana önerim, elinden geldiğince böyle devam etmen olacaktır. Anlaşmazlıklar karşısında orta noktayı bulmada güçlük çekiyor olabilir, bu yüzden fevri davranışlarda bulunabilirsiniz. Ancak uzlaşmanın bugün her zamanki yaklaşımlarınızdan çok daha kolay geldiğini göreceksiniz. Sosyal çevrenizdeki kişilerle yaşamış olduğunuz kırgınlıklar yavaş yavaş çözüm noktasına yakınlaşacaktır. Geçmişinizde var olan kötü anılarınız ara ara aklınıza gelebilir. 

Her ne kadar hayatın içerisinden ufak tefek aksilikler planlarını etkilese de hiç bir sorunun çözümsüz olmadığını hatırlatmak isterim. Ayrıca günün sonlarına doğru uzun süredir aklını meşgul eden sorunlarında sonunda rayına oturacağını hatırlatmak isterim.  

Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası ) Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası )

Uyumlu: Balık burçları, Yengeç ve Akrep burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Perşembe