Koç Burcu 18 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sevgili Koç, bugün odağında uzak şehirlerde yaşayan tanıdıklar, seyahat, eğitim ve hukuksal konular yer alıyor. Günün ilk yarısında iletişimin hızlı olabilir fakat problemlere, yanlış anlaşılmalara ve fevri çıkışlara özen göstermelisin. Aile yaşantınızdaki keyifli etkiler bu haftanın genelinde de devam edecek. 

Özellikle ikili ilişkilerinizde net kararlar verdiğinizi keşfedebilirsiniz. Söz, nişan ya da evlilik gibi planlarınız varsa bu hafta bunların netleştiğini hissedeceksiniz. İhtiyacınız olduğunda yanınızda olan dostlarınızla ilişkilerinizde kopmalar gözleyebilirsiniz. Maddi konularda şans sizden yana. Eğer birikim yapmayı düşünüyorsanız bu dönemde iyi başlangıçlar yapabilirsiniz. Eğitim ve sanat konularında başarıya ulaşmanızı sağlayacak çok sayıda gelişme yaşayabilirsiniz. 

koç burcu

Trafik ve ulaşım konularında da sakarlıklara dikkat etmende fayda var. Gün genelinde ise hem iş hayatında, kariyerinle ilgili konularda hem de genel olarak üzerinde baskı hissetmen mümkün. Bir konuda çok hırslanabilirsin. Manipülasyona, aşırı hırsa, güç çekişmelerine, takıntılı yaklaşımlara, baskıya ve kıskançlıklara da müsait etkilerin var. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Bu etki aynı zamanda, odaklanma becerisi, yüksek sezgi, güç ve dayanıklılığı da verecektir. Kendine bir hedef koyup kararlılıkla o hedefe odaklanabilirsin. 

 

Uyumlu: Koç burçları, Aslan ve Yay burçları ile genellikle iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Salı


 

Boğa Burcu 18 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sevgili Boğa, bugün odağında sağlığın ve finansal konuların yer alıyor. Güne biraz hızlı başlayabilirsin. Maddi konularla, gelirlerinle ve ödemelerin ile ilgili bazı hareketliliklerin olabilir. Sağlığınla ilgili de birtakım hassasiyetlerin söz konusu. Eviniz ya da işinizle ilgili hareket halinde olacaksınız. 

Enerjinizi doğru kullanabilmeniz için burcunuzun etkisi altında olan güneş enerjisini heba etmeyin. 

Aile ve sosyal ilişkiler konusunda dikkat çekeceğiniz bir gün. Kendinizi daha güzel, daha şanslı ve daha enerjik hissedebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde daha samimi ve tutku dolu anlar yaşamanız olasıdır. Evinizde bahçe ve bitkilerin bakımı konusunda zaman geçirebilirsiniz.Baş ağrısı ve migren açısından tedbirli olmakta fayda var. Gün genelinde uzaklardaki bir tanıdığın ile ilgili veyahut aile büyüğün ile ilgili bir gündemin olabilir. Üzerinde baskı hissetmen mümkün. Aynı zamanda, hukuksal konularla ilgili ya da eğitim ile ilgili bir konuda hırslanabilirsin. Odaklanma açısından destekleyici olsa da, kontrolcü yaklaşımlara, manipülasyona, takıntı ve güç çekişmelerine de müsait bir gün. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. 

 

Uyumlu: Boğa burçları, Başak ve Oğlak burçları ile uyumlu olabilir.

24 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı 24 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı

Uğurlu gün: Cuma


ikizler burcu

İkizler Burcu 18 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sevgili İkizler, bugün odağında ikili ilişkilerin, ortaklıkların, evliliğin ve diğer insanlarla olan iletişimin yer alıyor. Günün ilk yarısında, insanlarla iletişiminde yanlış anlaşılmalara, fevri çıkışlara ve agresif tavırlara dikkat etmende fayda var. Eşiniz ve çocuklarınıza kırıcı davranabilir, onlarla geçireceğiniz zamanı fazla bulabilirsiniz. Ancak anlayışlı davranırsanız karşılığını da o şekilde alabilirsiniz. 

Maddi konularda arayış içinde olabilirsiniz. Bu şekildeki arayışlarınızın karşılığını bulmak ve her zaman elde edeceğiniz başarılı sonuçları en kısa sürede alabilmek mümkün olmayabilir. Bencil alışkanlıklarınızdan vazgeçerek aile ilişkilerinizi düzeltmeye yönelik adımlar atabilirsiniz.

Güne biraz hızlı başlaman mümkün. Gün genelinde ise sağlığınla, aile büyüklerinin sağlığıyla ya da finansal konularla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sezgilerin de çok kuvvetli olacaktır. Aynı zamanda maddi konularla ilgili bir konuyu ya da başka bir konuyu kafana fazlaca takabilirsin. Odağın da kuvvetli olacaktır fakat manipülasyona, takıntılı yaklaşımlara, güç arzusuna, çekişmelere ve aşırı hırsa dikkat etmende fayda var. Devlet daireleri ile, vergiler ve ödemelerle ilgili bazı pürüzlerin de yaşanma olasılığı var. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. 

Uyumlu: İkizler burçları, Kova ve Terazi burçları ile iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Çarşamba

Yengeç Burcu 18 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yengeç, bugün odağında işin, sağlığın ve günlük işlerin yer alıyor. Günün ilk yarısında sağlığınla ilgili birtakım hassasiyetlerin olabilir. Keyifli vakit geçireceğiniz ve romantik zamanlar geçireceğiniz anlar uzak değil. Özellikle yıllardır umudunuzu kestiğiniz birçok konu açıklığa kavuşuyor. 

Yaşamınızda köklü bir değişikliğe merhaba demek istediğiniz anlarda burcunuzun etkisiyle ön plana çıkan gelişmeler size yardımcı olacaktır. Uzun zamandır beklenti içine giren durumlar artık netlik kazanıyor. 

Özel olarak tercih ettiğiniz planlar konusunda gelişme yaşamak istediğinizde burcunuzun etkisiyle öne çıkan gelişmeleri takip edebilirsiniz.Baş ağrılarına ve sakarlıklara müsait bir zaman dilimi seni bekliyor olacak, tedbirli olmanda fayda var. Gün genelinde ise partnerinle veyahut aile büyükleriyle ilişkinde takıntılı yaklaşımlara, kıskançlıklara, güç çekişmelerine, baskıcı tavırlara ve kontrolcü yaklaşımlara dikkat edersen iyi olur. Bir yandan ilişkinde tutku ve bağlılık artarken bir yandan da kontrolcü ve baskıcı tutumların artabilir. Kaygılarını kontrol altına alman gereken bir gün. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. 

Uyumlu: Yengeç burçları, Balık ve Akrep burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Pazartesi

Aslan burcu

Aslan Burcu 18 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sevgili Aslan, bugün odağında aşk hayatın ve çocukların yer alıyor. Güne iletişimin hızlı başlayabilirsin fakat günün ilk yarısında partnerinle, sosyal çevrenle ya da çocuğunla iletişiminde yanlış anlaşılmalar, gerginlikler ve iletişim problemleri yaşanabilir. Elinize attığınız her işte başarılı olabilirsiniz. Artık siz söyleyeceksiniz, gerçekleşecek, elinizi hangi işe attıyanız başarılı sonuçlar alabileceksiniz. 

Diğer ateş grubu burçları gibi siz de bugünü mükemmel geçireceksiniz. Keyifli zamanlar geçireceğiniz, eğlencenin tadını çıkaracağınız bir hafta sizi bekliyor. Bu yüzden rahat olun ve koltuğunuza oturarak tadını çıkarın. Akademik çalışmalar yapan aslan burçları ise bugünü iyi değerlendirebilir.

Gün genelinde ise aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili ya da işinle, patronlarınla ilgili bazı gündemlerin, streslerin olabilir. Üzerinde baskı hissedebilirsin. Sorumlulukların ve işlerin sana biraz ağır gelebilir. Aynı zamanda kafana bir şeyleri fazlaca takabilirsin fakat takıntılı yaklaşımlardan ve güç çekişmelerinden uzak durmanda fayda var. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. 

Uyumlu: Aslan burçları, Koç ve Yay burçları ile genellikle iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Pazar

Başak Burcu 18 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sevgili Başak, bugün odağında evin, ailen ve gayrimenkul konuların yer alıyor. Güne biraz telaşlı başlayabilirsin. Arkadaş ve aile ilişkileriniz için ideal bir gündesiniz. Uyum içinde zaman geçirmenizi sağlayacak gelişmeler yaşanmıştır. Burcunuz için en uygun zaman dilimi olan bu haftada iş konusunda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Dost gezegeniniz Boğa burcunun da etkisiyle yeni başlangıçlar yapmak için oldukça ideal bir dönemdesiniz. 

İş fikriniz varsa harekete geçirmek için uygun bir dönemdesiniz.Gününü ilk yarısında aile bireylerinle iletişiminde ve iş ilişkilerinde birtakım streslerin ve gerginliklerin olabilir. Yanlış anlaşılmalara ve sakarlıklara müsait etkilerin var. Gün genelinde ise aşk hayatında tutku artarken bir yandan da takıntılı ve baskıcı tutumlar sergilemen veyahut bu davranışlara maruz kalman mümkün. 

Çocuklarının sağlığı ile ilgili gündemlerin de olabilir. Manipülasyona, güç çekişmelerine, takıntıya dikkat etmende fayda var. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. 

Uyumlu: Başak burçları, Boğa ve Oğlak burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Çarşamba

Terazi Burcu 18 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sevgili Terazi, bugün odağında yakın çevre, iletişim, eğitim, seyahat ve ticaret yer alıyor. Güne biraz aceleci ve telaşlı başlayabilirsin. Bu dönemde ihtiyaç duyduğunuz desteği alacağınız yakın çevrenizin etkilerini daha yoğun hissedebilirsiniz. Ailevi konularda sürpriz gelişmeler yaşanabilir. Satmak istediğiniz mülkleriniz varsa bu dönemde sürpriz etkiler satış sürecini hızlandırabilir. Kendinizi bir anda heyecanlı bir süreç içinde bulabilirsiniz. İnternet üzerinden yeni insanlar tanıyabilir ve daha yakından tanımak isteyeceğiniz zamanlar geçirebilirsiniz.

Günün ilk yarısına bir miktar stresli ve gergin etkiler hakim olabilir. Özellikle iletişimde kırıcı olmamaya, fevri çıkışlara ve yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var. 

Trafik ve sakarlık konusunda da tedbirli olmanı öneririm. Gün genelinde ise aile bireylerinin sağlığı, aile büyükleri ile ilgili gündemlerin olabilir. Üzerinde baskı hissedebilirsin. Özellikle aile bireyleriyle iletişiminde inatlaşmalara, güç çekişmelerine ve hırslı yaklaşımlara müsait etkiler var. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. 

Uyumlu: Terazi burçları, İkizler ve Kova burçları ile iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Cuma

akrep burcu
 

Akrep Burcu 18 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sevgili Akrep, bugün odağında sağlığın, maddi konuların, gelirlerin ve kazançların yer alıyor. Günün ilk yarısında gereksiz harcamalara, para çıkışlarına ve sağlık hassasiyetlerine açık etkilerin var. Aile içinde keyifli zamanlar geçireceksiniz. 

Özellikle yakın arkadaşlarınız ve çevreniz size destekleyici etkiler sunabilir. İkili ilişkileriniz ve yakın çevrenizle geçireceğiniz zamanlarda kendinizi rahat ifade etme fırsatı bulacaksınız. Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmekten keyif alabilirsiniz. Ayrıca işle ilgili konularda belirsizlikler varsa bunları aşmak için ideal bir gündesiniz. Pozitif enerjinizi her yerde yansıtabilirsiniz. 

Gün genelinde ise yakın çevrenle, akrabalarınla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Odaklanma gerektiren işlerde başarılı olabileceğin bir gün fakat manipülasyona, hırsa, inatlaşmalara ve güç çekişmelerine dikkat etmende fayda var. Bir konuyu da kafana fazlaca takabilir ve takıntı geliştirebilirsin. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. Sevgiyle kal

Uyumlu: Akrep burçları, Balık ve Yengeç burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Salı

Yay Burcu 18 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sevgili Yay, bugün odağında dış görünüşün, ihtiyaçların ve ikili ilişkilerin yer alıyor. Güne hızlı, dinamik ve biraz da telaşlı başlayabilirsin. İçinizden ona kadar sayıp derin nefes alarak bugünün akışını değiştirebilirsiniz. Burcunuzun etkisiyle ön plana çıkacak olan etkiler yaşamınızı pozitif yönde ilerlemek zorunda bırakabilir. Çok sayıda iş fikri kafanızı meşgul edebilir. Enerjinizi yaratıcılık gerektiren işlerde verimli bir şekilde kullanabilirsiniz. Enerjinizin yüksek olduğu ve yaşamınızı renklendirecek çalışmaların gerçekleşeceği durumların arefesinde olabilirsiniz. 

Günün ilk yarısında diğer insanlarla iletişiminde tepkisel ve agresif olmamaya dikkat edersen iyi olur. Yanlış anlaşılmalara ve fevri çıkışlara müsait etkiler var. Gün genelinde ise maddi konularla, sağlığınla veyahut aile büyüklerinin sağlığı ile ilgili bazı gündemlerin olabilir. Gelirlerin ve kazançlarınla ilgili hırslı yaklaşımların açığa çıkabilir. İşinle ilgili de patronlarınla, işverenlerinle görüşmeler yapabilirsin. Parasal konularla ilgili bazı önemli kararlar vermen de mümkün. İşinin, patronunun, aile büyüklerinin veyahut ödemelerinin, maddi konuların baskısını üzerinde hissedebilirsin. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. 

Uyumlu: Yay burçları, Koç ve Aslan burçları ile genellikle iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Perşembe


oğlak burcu

Oğlak Burcu 18 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sevgili Oğlak, bugün odağında sağlık konuların ve iç dünyan yer alıyor. Günün ilk yarısından sağlıkla ilgili bazı gündemlerin olabilir.Yüzleşmek zorunda kalacağınız ilişkileriniz ve açığa çıkmasını istemediğiniz sırlarınız varsa bunları aşarak hareket etmelisiniz. Aile ilişkilerinizdeki olası gerginlikleri kendinizden uzak tutmanız gerekiyor. Yaşamınızı değiştirecek önemli kararlar vermenin arefesinde olabilirsiniz. Bu kararları vermek istediğinizde sonuç olumlu olabilir. Ancak süreç konusunda kendinizden emin davranmanız önemli olacaktır. İş ilişkilerinde iletişimle ilgili veyahut senin ya da çocuğunun sağlığı ile ilgili birtakım gelişmelerin olabilir. Sakarlıklara, aceleciliğe ve iletişimde fevri çıkışlara dikkat etmende fayda var. 

Gün genelinde ise aile büyüklerinle, kariyerinle ve ikili ilişkilerinde ilgili birtakım gündemlerin olabilir. Bir konuyu kafana fazla takabilir, bu konuyla ilgili aşırı hırs yapabilir veyahut insanlarla inatlaşıp güç çekişmelerine girebilirsin. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. 

Uyumlu: Oğlak burçları, Boğa ve Başak burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Cumartesi

Kova Burcu 18 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sevgili Kova, bugün odağında sosyal çevren,  arkadaşların ve sosyal hayatın yer alıyor. Güne iletişimin hızlı başlayabilirsin. Karar vermeniz gereken konularda kendinizden emin olabileceğiniz bir iki gün geçireceksiniz. Ailenize karşı sabırlı olmamanız halinde ciddi bir kopma yaşayabilirsiniz. Aİlenizde olan biri ya da birileri evden ayrılma kararı verebilir. Bu durum sizin etkiniz nedeniyle yaşanabilir ve sonradan vicdan azabı çekebilirsiniz. Doğru bir karar vermek için sakin olmaya çalışın ve kendinizi dinleyeceğiniz bir gün geçirin. İnsanları kırmaktan kaçınmanız gereken günlerdesiniz.

Günün ilk yarısında partnerinle, arkadaşlarınla ya da çocuğunla iletişiminde birtakım gerginliklerin olabilir. Gün genelinde ise senin ya da aile büyüklerinin sağlığıyla ilgili bazı gündemlerin olabilir. Sezgilerinin ve rüyalarının çok güçlü olabileceği bir gün. İçten içe kafana taktığın, kıskandığın, şüphe ettiğin ya da hırs yaptığın bazı konular da olabilir. Bir konuya odaklanıp, o konuda derinleşebileceğin bir gün. 

Uyumlu: Kova burçları, İkizler ve Terazi burçları ile iyi anlaşabilir.

Uğurlu gün: Cumartesi

Balık Burcu 18 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sevgili Balık, bugün odağında işin, kariyerin ve sorumlulukların yer alıyor. Güne, işinle ilgili hızlı gelişmelerle başlayabilirsin. Hatalı davranışlardan kaçınmak ve özür dilemek için mükemmel etkiler var. Özel yaşamınızda eşinizle olan ilişkilerinizde romantik anlar söz konusu olabilir. Sevgilisi olmayan balık burçlarının hayatlarına sevgili adaylarını çekebilecekleri bir gün olacak. İştahınız açılabilir ve kilo alma eğiliminde olabilirsiniz. Bu yüzden kendinize dikkat edin. Sağlığınızla ilgili farklı gelişmelerin yaşanacağı bu dönemde ihtiyacınız olan desteği bulmanızı sağlayan yakın ilişkiler içinde olabilirsiniz.

Günün ilk yarısında aile bireyleriyle iletişiminde yanlış anlaşılmalara dikkat etmende fayda var. Aynı zamanda sakarlıklara ve baş ağrılarına da açık etkilerin var. Gün genelinde arkadaşlarınla, sosyal çevrenle ya da partnerinle ilişkilerinde hırslı yaklaşımlara, inatlaşmalara, şüpheye, kıskançlıklara, baskıcı tutumlara müsait etkiler altında olabilirsin. Kafana bir konuyu fazlaca takabilir, hırslanabilir ve yüzleşmeler yaşayabilirsin. Farkında olursan, iyi yönetebilirsin. 

Uyumlu: Balık burçları, Yengeç ve Akrep burçları ile uyumlu olabilir.

Uğurlu gün: Perşembe