KOÇ

Uzun süredir piyasadan uzak, olduğunuzdan dolayı birikim yapmaya fazlasıyla müsait bir döneme giriyor olacaksınız. Özellikle temel ihtiyaçlar haricindeki harcamalarınızdaki azalmalar finansal kaynaklarınızın toparlanmasında önemli rol oynayacaktır. Kafanızın içerisinde çılgınca fikirleri dışarı çıkarmak için uygun zaman arayışına girebilirsiniz.
Bu fikirler sizi heyecanlandıracak nitelikte olabilir. Aşk hayatınızda bir takım net olmayan konular gündeme gelebilir. Bu konularda netlik kazanmaya ihtiyaç duyacaksınız ve bunu ufak bir mesafe koyarak çözüme kavuşturabilirsiniz. Ancak çok dikkatli olmalısınız. Aksi takdirde ilişkiniz sona erme yolunda hareket edebilir.

Boga

BOĞA

Hayatta sizi mutlu edebilecek her türlü şeyi seviyorsunuz. Özellikle zevk aldığınız noktalarda sadece anı yaşamaya odaklısınız. Özellikle maddi konularla yaşanabilecek olan o anlarda biraz daha dikkatli olmaya özen göstermelisiniz. Sahip olduğunuz elektronik eşyalarınızı yenilemeyi düşünebilir ya da 2. Sine sahip olmak isteyebilirsiniz. Maddi konulara dayanacak hareketleriniz için 2-3 gün daha beklemek sizin için daha hayırlı olacaktır. Zihninizde yaratmış olduğunuz bir takım kötü düşüncelerinizi bir kenara bırakın ve bunları sizi neşelendirecek konulara çevirmeye çalışın. Negatif düşüncelerden uzak kalmanız, daha sağlıklı düşünebilmenizle doğru orantılı olduğunu unutmayın.

İKİZLER

Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası ) Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası )

Son zamanlarda gündeminiz ilişkilerinizle uğraşmak olacaktır. Gerek aşk ilişkileri, gerek arkadaşlık gerekse aile ilişkileriyle fazlasıyla içli dışlı bir gün sizi bekliyor olacak. Partnerinizle aranıza yakın zamanda yol olarak mesafeler girebilir. Sizin veya partnerinizin işi nedeniyle bu durum gerçekleşecektir. Düzeninden şaşmış işleriniz kafanızı fazlasıyla kurcalayabilir. Bugün, işleri yoluna sokmak için yeni fırsatlar yakalayabilir ve bunları iyi bir şekilde değerlendirebilirsiniz.  Yaşam tarzınızı uzun zamandır destekleyen kişi veya kişilerin giderek değişmeye başladığını daha iyi şekilde farkına varacaksınız. Bu değişim karşısında karşılıksız kalmayacak ve bu değişim hareketine sizde ayak uyduracaksınız.

YENGEÇ

Çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekmeyi başarabilecek bazı etkinlikler yaratabilir ya da çekici gelebilecek bazı aktivitelerde bulunabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin dikkatini üstünüze nasıl çekebileceğinizi gayet iyi bildiğinizden dolayı amacınızda başarılı olacaksınızdır. Bir takım yarışmalar, gireceğiniz mülakatlar veya sizi etkileyebilecek bazı sınavlarda istediğinizi elde edebilmek için gerekli olan enerjiye sahip olduğunuzu unutmayın. Bu enerji size rakipleriniz karşısında avantaj sağlayacaktır. Ancak iç dünyanızda düşündüğünüz bazı şeyler sizde takıntılar yaratabilir ve çakılabilirsiniz. Sizinle irtibata geçmek isteyen kişi veya kişiler olabilir. Egonuza yenik düşüp kendinizi bu kişiler karşısında büyük görürseniz kalp kırıklıkları doğurabilirsiniz.

 Aslan

ASLAN

Hayatınızda gerçekten ne istediğinizi karar vermekte güçlük çekebileceğiniz bir gün sizinle birlikte olabilir. Zihninizde var olan görüntüyü bir kalem yoluyla somuta dökmek veya aklınızdan geçenleri bir deftere dökmek kendinizi daha iyi ifade edebilme ve ne istediğinizi bilme konusunda yardımcı olacaktır. Her şeyinizi netleştirdikten sonra emin adımlar attığınız takdirde evrenin size vereceği enerji pozitif yönde olacaktır. Evli ve çocuğu olmamış olan aslan burçları yakın zamanda bir bebek sürpriziyle karşılaşabilir. İş hayatınızda dikkat eksikliği başınıza büyük bela olabilir. Çalışmalarınıza odaklanmak için tüm konsantrasyonunuzu işinize vermek iyi bir müdahale olacaktır.

BAŞAK

Yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım eli uzatmak için fazlasıyla hazırsınız. Yardıma ihtiyacı olan bir kişiye yardım eli sunan ilk kişi olabilmek sizi mutlu edeceği gibi fazlasıyla da gururlandıracaktır. Kendi sorunlarınızla da başa çıkabilmek için gerekli olan enerjiyi kendinize de ayırmayı ihmal etmeyin. Önem verdiğiniz kişi veya kişiler sizi mutlu edebilmek adına bir takım sürprizler yapabilir. İçinizde hissetmiş olduğunuz duygusal yaklaşımlarınız fazlasıyla belirgin halde olacaktır. Özellikle partneriniz tarafından hissedilecek olan duygusallığınız, ilişkinizi daha iyi noktaya taşıyacaktır. İçinizdeki gülümsemeyi partnerinize de yansıtmayı ihmal etmeyin.

TERAZİ

Atacağınız adımlara ikiden daha fazla dikkat etmelisiniz. Çünkü bu aralar üstünüze sinmiş olan ağırlık ve dikkatsizlik halleri işlerinizi olumsuz etkileyebilecek şekilde olabilir. İş hayatınızda gruplaşarak veya ekip ile birlikte çalışmalar sürdürüyorsanız grup içerisinde bir takım gerginlikler gündeme gelebilir. Grupta ufak çaplı sarsıntılar işinizin aksamasına neden olacaktır. Aşk hayatınızda kafa karışıklığı yaratacak durumların içerisine düşebilirsiniz. Aynı anda birden farklı kişiyle duygu paylaştığınızı hissedebilir, bağını koparmak istemeyebilirsiniz. Yanlış bir izlenim sergilediğinizin acilen farkına varmalısınız. Aksi takdirde her iki taraf için de pek hayırlı sonuçlar olmayabilir.

AKREP

Üzerinize sinmiş olan boş vermişlik havası bütün işlerinizin yarım kalmasına neden olabilir. Aynı zamanda işlerinizi öteliyor olmanız işlerinizi bitirdiğiniz anlamına gelmiyor. Geleceğe attığınız her bir konu yakın zamanda önünüze yığın bir şekilde düşebilir. Bu sefer üstesinden gelmek oldukça zor olacak. Maddi konularda çeşitli yerlerden kaynak arayışına girebilirsiniz.

Bu arayış çabanız olumsuz sonuçlara varacak gibi gözükse de vazgeçmeyin ve inancınızı yitirmeyin. Uzun bir süre tatile ihtiyacınız olabilir. Üstünüzde var olan yorgunluk neşeli karakterinize gölge düşürüyor. Bu aralar sancılı dönem geçirecek olsanız da yakın zamanda çok daha iyi şeyler olacağından şüpheniz olmasın.

 

 

YAY

Bugün nasıl iletişim kurduğunuz konusunda daha yaratıcı olun ve daha iyi bir izlenim bırakacağınız konusunda kendinize güvenin. İletişim kurduğunuz kişiler onlara verdiğiniz ekstra dikkatle gurur duyacaklar ve sizleri daha iyi biri olarak anımsayacaklar. Çünkü kendinizi ifade etme konusundaki samimiyetiniz aranızdaki bağı güçlendirecek en önemli etken olacaktır. Zihninizde oluşturmuş olduğunuz fikirlerinizin dışarı çıkmasına izin verin. İçinizde saklamak faaliyete geçmesine hiçbir şekilde katkı sağlamayacak. Tanımadığınız kişilere karşı daha girişken tutumlar sergileyebilir ve kendinizi tanıtmak için daha yaratıcı cümleler kurabilirsiniz. İletişim kurmak için bugün size çok uygun!

OĞLAK

Aklınızdaki fikirleri en yakın arkadaşlarınıza paylaşmayı deneyin. Fikirleriniz karşısında herhangi bir heyecan duygusu hissetmediklerinizi düşünürseniz bu durum karşısında savunma yapmayın ya da alınmayın. Olumsuz yorumlar ve tepkiler sizin daha başarılı olabilmeniz için son derece önemli fırsatlardır. İş hayatınızda belirlemiş olduğunuz bir takım plan projeler olabilir. Bunların dışına çıkmanız gereken durumlarla karşılaştığınız takdirde kendinize fren koymalı ve rotanızdan dışarı çıkmamaya özen göstermelisiniz. Ufak şeylere takıntı yaratacak olan ruh halinizi kontrol altına almak güçleşirse bir süreliğine yalnız kalmayı tercih edin.

KOVA

Evinizde bir takım değişiklikler yapma isteğiniz doğabilir. Özellikle görmekten sıkıldığınız bazı eşyalarınızı kenara atabilir ya da oda değişikliği tercihinde bulunabilirsiniz. İç dünyanızda size ilham kaynağı oluşturan herhangi bir durumla karşılaştığınızda bunun daha fazla mayalanması için kendinize zaman ayırabilirsiniz. Maddi gelirinizde düşüş yaşadığınızdan dolayı sinirlilik hali gündeme gelebilir. Özellikle aile içerisindeki bireylerle sık sık laf dalaşına girebilir, ciddi ölçüde tartışmaların içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Başkalarının arkanızdan yapmış olduğu yorumların sizi durdurmasına izin vermeyin. Küçük laflar sizde büyük etki yaratabilir nitelikte olacaktır.

BALIK

Bugün, günlük rutininiz bozulabilir, ancak bu sizi hiç etkilemeyecek. Dikkat etmeniz gereken her şeye sağlam odaklar kurduğunuzdan dolayı dış etkenler dikkatinizin dağılmasında pek etkili olmayacaktır. Size yöneltilecek tüm sorulara tam donanımlı bir şekilde cevap vermek isteyebilirsiniz. Ruhunuz bugün kusursuzluk hissiyle dolup taşacak. Sizi her ne kadar motive edecek ve güçlendirecek bir hissiyat olsa da egonuzun dizginlerini kaçırmamaya çok dikkat etmelisiniz. Aynı zamanda her konuda bilgi sahibi olmaya çalışmanız günlük yaşantınızdaki eğlencenizden alıkoyabilir. Her şeyi dengeli bir şekilde yürütmeye gayret etmelisiniz. Bu konu aynı zamanda aşk hayatınız için de geçerli olacaktır.