Koc

08 - 14 Nisan  Koç Burcu ve Yükselen Koç Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Pazartesi sizin için çok önemli bir tutulma olacak. Özellikle 3-13 Nisan arasında doğduysanız bu yılı unutamayacaksınız. Uzun zamandır planladığınız önemli işlerinizi başlatma enerjisi devrede olurken bu niyetlerinizde ne kadar gerçekçi olduğunuzu tutulmada göreceksiniz. Mars Koç burcuna geçer geçmez hayatınızda önemli aydınlanmalar olacak ancak acele etmeyin, sabırlı olun. Bu bayram sevdiklerinizle güzel etkileşimler sizi bekliyor. Hayatınızla ilgili değiştirmek istediğiniz konular varsa Cuma günü desteklisiniz.

Boga

08 - 14 Nisan  Boğa Burcu ve Yükselen Boğa Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Kariyer alanınızda pazartesi günü bir tutulma gerçekleşiyor. İş ortamınızda değerinizin bilinmediğini düşünüyor olabilirsiniz. Tutulma ile bu alanda önemli konular şifalanacak. Annenizle bir sorununuz varsa bunu bayramda halletmeye çalışın. Bir yerlere gidecekseniz, yolculuk esnasında koşullarda değişiklikler gündeme gelebilir. Uzak yerlerden gelen bu haberlerle planlarınızda değişiklik yapmayı ihmal etmeyin. Kariyerle ilgili dileklerinizi Cuma gökyüzüne göndermeyi ihmal etmeyin gökyüzü size destek olacak.


Ikizler

08 - 14 Nisan  İkizler Burcu ve Yükselen İkizler Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Pazartesi günkü Güneş tutulması arkadaşlık evinizde gerçekleşiyor. Kendinizi ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. İşiniz ya da önemli sorumluluklarınız bazı noktalarda elinizi kolunuzu bağlayabilir. Kariyerinizde yeni kararlarla ilerlemek isteyeceğiniz bir tutulma olacak. Bu bayram şartları çok zorlamayın. Çarşamba ve Perşembe değişik ortamlarda bulunmak size keyif verebilir. İçinizden geçirdiğiniz, eskiden beri yapmak istediğiniz önemli şeyler varsa Cuma günü bu konuyu dile getirmek için de uygun bir zaman dilimi olacak.

Yengec

08 - 14 Nisan  Yengeç Burcu ve Yükselen Yengeç  Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Kariyer alanınızda pazartesi günü bir tutulma gerçekleşiyor. İş ortamınızda değerinizin bilinmediğini düşünüyor olabilirsiniz. Tutulma ile bu alanda önemli konular şifalanacak. Annenizle bir sorununuz varsa bunu bayramda halletmeye çalışın. Bir yerlere gidecekseniz, yolculuk esnasında koşullarda değişiklikler gündeme gelebilir. Uzak yerlerden gelen bu haberlerle planlarınızda değişiklik yapmayı ihmal etmeyin. Kariyerle ilgili dileklerinizi Cuma gökyüzüne göndermeyi ihmal etmeyin gökyüzü size destek olacak.

Aslan

08 - 14 Nisan  Aslan Burcu ve Yükselen Aslan Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Pazartesi günü seyahatler, uzak yerlerden gelecek haberler, girişimler, ticari olaylar, hukuki konularda şifalanması gereken bir tutulma sizi bekliyor. Eğitimle ilgili yarım kalan bir konuya da odaklanabilirsiniz. Ticari faaliyetler ya da medyada bir işiniz varsa burada fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu tutulmada para ile ilgili konularda gerçek niyetiniz test edilecek yoksa geleceğe yönelik adımlarınızda heyecanlı hareket edebilirsiniz. Cuma günü aklınızdan geçirdikleriniz karşınıza gelebilir çok cesur adımlar atabilirsiniz.



Basak

08 - 14 Nisan  Başak Burcu ve Yükselen Başak Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

İnisiyatif almayı seveceğiz, cesur ve kararlı hareket etme arzusuyla dolu olacağız ama iş birlikleri ve ortaklıklarda bozulmalar, askeri ve savunmaya yönelik durumlar hızlanabilir. Bu tutulmanın daha çok liderlerimiz üzerinde etkilerini görürken kendi motivasyonumuzla kendi çabamızla başarı kazanma arzumuz da önemli olacak. Merkür de Koç burcunda geri hareket ediyor. Acele etmeden, öfkelenmeden, düşünerek adım atmak önemli olacak. Bu tutulma zamanı niyetler test edilecek. Hayrın şerre dönüşmesi her şerrin altında bir hayrın bulunması gibi etkiler de devrede olabilir çünkü 10 Nisan’da tutulmanın yöneticisi Mars'ın Satürn'le bir kavuşumu gerçekleşecek.


Terazi

23 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı 23 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı

08 - 14 Nisan  Terazi Burcu ve Yükselen Terazi Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Pazartesi günkü tutulmayı özel hayat evinizde yaşayacaksınız. Bu alanda cesur kararlar devreye girebilir. Önceden evlenmeyi düşündüğünüz biriyle yeniden bir araya gelebilirsiniz. Beraber çalıştığınız insanlara karşı bu bayram elinizden geleni yapmanız gerekiyor. Yurt dışına gitmeyi düşünüyorsanız bu planlar sekteye uğrayabilir. İlişkilere, sevgiye dair beklentiniz varsa sevdiğiniz insanla sıkıntıları konuşmak için Cuma gününden faydalanabilirsiniz. Bayramda pek dinlenemeyebilirsiniz ama sağlığınıza da dikkat edin.


Akrep

08 - 14 Nisan  Akrep Burcu ve Yükselen Akrep Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Pazartesi günkü tutulma sağlık, gündelik ve iş hayatınızla ilgili konuları kapsayacak. Burada verilecek önemli kararlar var. Aşk hayatınızda durma enerjisi devrede olurken çocuğunuzla olan ilişkinizde bazı problemler görülebilir. Bu dönem sağlığınıza ekstra özen göstermeniz gerekiyor. İşinizde bir yenilenme döngüsündesiniz. Hem işe hem ilişkilere dair aklınızdan geçirdiklerinizin önünüze geleceği bir dönem içerisindesiniz o yüzden mümkün olduğunca olumlu düşünmeye özen gösterin.
 

Yay

08 - 14 Nisan  Yay Burcu ve Yükselen Yay Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Pazartesi günkü tutulma aşk evinizde gerçekleşiyor, aşkla ilgili konularda önemli bir adımı karşınıza getirebilir. Çocukla ilgili konular hız kazanabilir. Sanatsal işlerde ilerlemeler kaydedecek bekarsanız aşk hayatınızda olumlu gelişmeler devreye girecek. Ama ev ve aile ortamınızda elinizi kolunuzu bağlayan durumlar da olacak. Bayramda boğaz bölgesine dikkat etmekte fayda var Aşk hayatınıza dair dualarınız varsa Cuma günü bu duaları dile getirmekten geri durmayın, gerçekleşebilir.


Oglak

08 - 14 Nisan  Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlak Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Pazartesi günkü tutulma ev, aile yuva ile ilgili konuları kapsıyor. Evle alakalı girişimde bulunmanız gereken önemli konular, tutulmanın ana konularından olabilir. Emlak alım satım, kiralama gibi işleriniz varsa Merkür'ün 25 Nisan'a kadar geri hareketinde olduğunu düşünerek adımlar atın. İletişimsel sıkıntılar sizi tanıyan insanlar alanından gelebilir. Evle ilgili her tür konuda Cuma günü sizi aydınlatacak bazı fikirler karşınıza gelebilir. Hafta sonu sevdiğiniz insanla geçirilecek güzel vakitler bayramınızı keyifli kılabilir.


Kova

08 - 14 Nisan  Kova Burcu ve Yükselen Kova Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Yakın çevre, iletişimsel işler alanınızda Pazartesi günü önemli bir tutulma sizi bekliyor. Yakın çevre ilişkilerinizde şifalanması gereken konuları ele alabilirsiniz. Satış, tanıtım, reklam, pazarlama, dijital platformlar, radyo, televizyon, ulaşım ya da eğitimle ilgili konularda önceden belirlediğiniz alanlarda hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir. Maddi konularda kısa vadeli hedeflerinizi gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz ama her şeyin çözümünün önünüze geldiği de bir hafta olacak. Cuma günü bu anlamda çok değerli.



Balik

08 - 14 Nisan  Balık Burcu ve Yükselen Balık Burçları Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumu ♈️ (21 Mart - 19 Nisan): 

Pazartesi günü gerçekleşecek olan bu tutulma para ile ilgili konularda atacağınız cesur adımları karşınıza getirecek. Yarım bıraktığınız parasal işleriniz için bu tutulmadan faydalanın. Hem şifalanacaksınız hem de güzel kazançlar devreye girecek. Bu tutulma zamanı 10 Nisan ve 17 Mayıs civarı sağlığınıza ekstra özen gösterin. İletişim halinde olacağınız insanlarla keyifli bir bayram sizi bekliyor. Para ile ilgili bir konuda hayal ettiğiniz, istediğiniz bir durum varsa Cuma günü bunu evrene yollamayı ihmal etmeyin.