Aydın Aydın [email protected]

1 Tem 2020 Çar 01:28
Alıcı: ben

Koç

Bu hafta koç burçları için uzun süredir azmettikleri şeylerin karşılığını alma haftası. Bu sizin bir işiniz ile alakalı da olabilir. Direkt olarak özel hayatınız ile alakalı bu zamana kadar getirmiş olduğunuz bir durum ya da koşulun sonucu da olabilir. Genel olarak hayatınızda bu konuyla alakalı olumlu durumların yaşanacak olduğu konusunda gökyüzü işaret ediyor. En iyi şekilde kişilerin eğitim hayatı, aşk hayatı ya da aile hayatı gibi durumlarda koç burçlarını güzel gelişmeler bekliyor. Bu zamana kadar yorulan koç burcu belki de bu hafta artık bir oh deme imkanı bulacak. Hem bunu değerlendirmek hem de direkt olarak burçların neye göre adım atacağını bilecek olmak açısından son derece önemli. Hem kendinizi iyi hissedecek hem de geleceğe yönelik planlar yapacaksınız. 

Boğa

Boğa burçları için bu hafta en şanslı burç diyebiliriz. Hem aile hayatınız hem de iş hayatınızda olumlu gelişmelere işaret eden gök olayları yaşanıyor. Yani sizin için aslında bir başlangıç olabilir. İş hayatınızın olumlu etkilenmesi, en iyi şekilde burcunuzda keyifli zamanların yaşanması gibi aklınıza gelebilecek her husus için sorunsuz bir şekilde keyif alacağınız seçeneklerin sunulacak olduğunu söylemek mümkün. Bunu değerlendirmeniz durumunda boğa burçları olarak sizi çok güzel günler bekliyor olacak. Bu haftadan sonra şansınızın açılacağını söylemek mümkün.

İkizler

Kararlı kararsız bir dönemin ardından, aslında en çok keyif aldığınız bir döneme giriş yapma imkanı bulacaksınız. Daha önce aradığınız her ne varsa, sizi bulacak. İş arayanlar için iki iş arasında kalma gibi bir durum olduğunda, ikizler burcu hafta burç yorumu için önerimiz tamamen kalbinin sesini dinlemesi olacak. Çünkü genel olarak kalbinizin sesini dinlemeniz hem keyif alacağınız bir şeklide gün yaşamak hem de direkt olarak burcunuzun en keyifli zamanı ile kendinize çeki düzen vermek olacak. Bu alanda tamamen en iyi şeklide hareket ederek, siz de doğru kararlar ile emin adımlar atacağınız bir haftada olabilirsiniz.

Yengeç

Yengeç burçları için sabır, sabır, sabır. Bu zaman kadar direndiniz, ancak hala direnmeniz gereken bir süre. Bu hafta ve sonrasında ki haftalar için de sabrettiğiniz her ne varsa biraz daha çaba göstermeniz gerektiğini söyleyebiliriz. Çünkü hem kendinizi iyi hissetmeniz hem de direkt olarak sorunsuz bir şekilde hareket etmeniz açısından avantaj sağlayabilirsiniz. burç yorumları kapsamında genel olarak sağlık durumunuzun iyi olduğu görülüyor. Bu durumda size kalacak şey ise sağlık durumunuza şükretmek oluyor. Değerlendirin ve direkt olarak sağlık durumunuz için şükür dileyerek, mutlu bir hafta geçirmeye bakın.

Aslan

Korkmayan aslan burçlarında, bu hafta otorite riskleri gözüküyor. Her zaman söylediğimiz, otoriteler ile savaşmaya son! Kendinizi iyi hissedeceğiniz bir hafta olabilir; ancak bunun için mutlaka olması gereken aynı zamanda kişilerin mutlaka otorite savaşlarından kaçınması.. Bu zaman zaman aileniz ile de olabilir. Eşiniz ile de olabilir. Önemli olan ise iş hayatında bir sorun yaşamamak açısından patronlar ile aranıza ket vurmayı başarmak. Bu hafta yapmanız gerekenin bu olduğunu bilerek hareket etmeniz gerekiyor.

Başak

Başak burçlarında son dönemin en durağan haftası yaşanacak. Sessiz sakin. Sorun da olmayacak herhangi bir sürpriz de yok. Hayatında denge isteyen başak burçları için aslında bu hafta mutluluk verici bir hafta olabilir. Çünkü aynı zamanda bakıldığında son derece keyif alacağınız bir hafta olmaması dışında, sorun yaşamayacağınız bir hafta olacağı da görülüyor. Değerlendirmeniz halinde, doğru adım atabilirsiniz. 

Terazi

Zaman zaman yorulan terazi burcu işte bu hafta dinlenmeye başlayacak. Farklı bir plan olduğunda ona da hayır diyemeyecek bir enerjiye sahip olacaksınız. Terazi burcu haftalık burç yorumu kapsamında, size önerilen her zaman doğru hareket etmek için sakin kalmak. Size önerimiz bu hafta sakinlik!

Akrep

Akrep burçları için inanılmaz bir süreç var. İş hayatı konusunda güzel gelişmeler olacağından, akrepler bir süre aile hayatında ki sorunları askıya alabilir. Bir yanınız mutlu olduğunda, diğer yanınızın mutsuz olduğunu görmek istemiyorsunuz. Bunun için hayatınızın bir noktasında iyi bir gelişme yaşanması yeterli oluyor. Hem sizin için iyi olacak bir adım hem de direkt olarak kendinizi iyi hissedeceğiniz bir seçenek ile sorunsuz bir hayata merhaba demek, en azından bu hafta için geçerli olur. Bunu değerlendirmeniz durumunda, keyifli bir hafta sizleri bekliyor olacak.

Yay

Bir süredir kıpır kıpır olan yay burçları durgunlaştı. Ancak aranan eğlence, heyecan ve sürprizler bu hafta sizi bulabilir. Artık siz de yorulmaktan ya da sıkılmaktan bıktınız. Bunun için de güzel şeylerin arayışı içine girdiniz. Hem kendinizi iyi hissedeceğiniz hem de eğleneceğiniz bir hafta olabilir. Tekliflere açık olun. Herhangi bir şekilde kendinizi yormadan, sağlığınıza dikkat ederek eğlenebilecek olduğunuzun farkına varın. Keyif alacağınız bir hafta olacak ve siz çok mutlu olacaksınız. Bunu göz önünde bulundurarak hareket etmeniz yeterli olacaktır.

Oğlak

Burçlar için iş hayatında olmazsa olmazlar var. Oğlak burçları için ise başarı ve disiplin. Elbette zaman zaman bu disiplini kaybettikleri olabilir. Ancak onların işleri asla aksamaz. Bu hafta oğlak burcu haftalık yorum işler aksamasın diye arı gibi çalışmaya işaret ediyor. Siz arı gibi çalışmaya alışkın olduğunuzdan, aslında sizi yoran bir süreç de değil. Hem çalışacak hem de keyif alacağınız şekilde hayatınızı en iyi şekilde yaşamaya devam edeceksiniz. Bunu göz önünde bulundurmanız durumunda, keyifli bir haftanın sizin için kaçınılmaz olduğunu da göreceksiniz. Çünkü siz çalışmaktan keyif alırsınız

22 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı 22 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı

Kova

Kova burçlarının bir süredir mal mülk alma dertleri olabilir. Bu hafta burç yorumlarında eğer almayı düşündüğünüz bir ev ya da arsa gibi bir mülk varsa almak üzere önemli bir adım atmanızın hayırlı olduğu görülüyor. Bu haftalar sizin gayrimenkul işleriniz için son derece anlamlı. Bunu değerlendirmeniz durumunda hem satın alma hem de satma gibi farklı amaçlar için dilerseniz anında siz de işlem yapabilirsiniz. Aile hayatında da mutlu günler sizi bekliyor. Bazı kutlamalar olabilir.

Balık

Bu hafta sizin için güzel şeyler olması, güzel sürprizler olması mümkün. Çünkü hem keyif alacağınız bir sürece giriyorsunuz hem de bu hafta aile ve iş hayatı konusunda son derece şanslı olacaksınız. Şansınızı değerlendirin. Hangi alanda şansa ihtiyacınız varsa orada kullanın. iş ya da aile hayatı bunların arasında olabilir. Siz dengeli bir tavır sergileyerek en iyi şekilde hayatınızı yönlendirme imkanı bulabilirsiniz. Balık burcu haftalık burç yorumu için mutlaka sağlık sorunlarının da göz önünde bulundurulması gerektiği söylenir. Dikkat etmenizde fayda var.