Şubat AYI BURÇ YORUMLARI


KOÇ BURCU 24 OCAK GÜNLÜK YORUMU


Sevgili Koç, bugün eviniz ve ailenizle ilgilenecek, evinizle ilgili bazı değişiklikler yapmak isteyeceksiniz. Ailesi ile iş yapan Koçlar gerilimlere dikkat etmeliler. Çalışma hayatınızda iletişim kurmakta zorlandığınız insanlar ile karşılaşabilirsiniz.

Sevgili koçlar, üzerinizdeki kasvetin son bulacağı ve rahatlayacağınız bir aya yani Şubat ayına merhaba deyin. Artık çirkeflik yok! Maddi ve manevi bir iyileşme yaşayacağınız bir ay olacak. Artık geçmişin üzerine toprak atın ve önünüze bakın. Bu ay çok talihlisiniz. İnsanlara karşı çekici ve güzel geliyorsunuz. Artık aşk konusunda yüzünüz gülecek gibi. Sizi uyarmam gereken zaman Şubat 15’den sonrası. Bu tarihten sonra hayatınıza giren kişilere karşı temkinli olmalısınız. Çünkü bu ayki beraberlikler kısa vadeli. Ailenizle ilişkiniz bu ay da gayet olumlu. Fevriliği bırakırsanız her zaman olumlu olacak. Hoşça kalın..


 

BOĞA BURCU 24 OCAK GÜNLÜK YORUMU


 

Sevgili Boğa, bugün kısa yolculuklar yapabilir, yakın akrabalarınızla iletişim kurabilirsiniz. Hukuk ve eğitim konularıyla ilgili uzlaşı, anlaşma konuları gündeminizde olabilir. 


 

Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası ) Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 22 nisan ( 22- 28 Nisan 2024 Haftası )

Sevgili Boğalar, Şubat ayı sizi yoracak gibi. Değişimin ve gerilimin fazla olduğu bir ay. En

çokta bu gerilim aile de gözüküyor. Aile bireylerinizle yaşayacağınız ufak çaplı tartışmalar

yaşanabilir. Ama kısa vadeli olacak siz canınızı sıkmayın. Arkadaşlık ilişkilerinize gelirsek, her zaman arkadaş canlısı birisiniz fakat bu ay çok sevdiklerinizle sorunlar yaşayabilir ve uzaklaşabilirsiniz. Sevdiklerinizde biliyor ki sizin kimseye eyvallahınız yok. Bu durumu muhtemelen Şubat 19’dan sonra yaşayacaksınız. Bu ayın tek talihli konusu maddiyat. Bu konuda yüzünüz epey gülecek. Şubat ayı sıkıntılı bir aymış gibi gözükse de birçok şeyin de başlangıcı olacak. Bekleyin ve görün. 😊 şimdilik sağlıcakla kalın.

Astrolojiikizler

 

İKİZLER BURCU 24 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Sevgili İkizler, maddi kaynakların yönetimi, gelir ve gider dengesiyle daha yakından ilgilenecek ortak çalışmalardan gelir elde edeceksiniz. 


 

Sevgili İkizler, bu ay sizin için çok eğlenceli ve hareketli geçecek. Zaten sizi durgun ve

hareketsiz görmedik hiç ama bu ay extra hareketlisiniz. Karar alma konusun da hep bir ikilem

yaşasanız da bu ay ciddi konular da ikilemde kalacaksınız. Size tavsiyem çok iyi düşünmeniz ve emin adımlar atmanız. Sonra pişmanlık duymanızı istemem. Bu ay birkaç kişiyle yol ayrımına geleceksiniz. Bu ayrılık ilk başlarda sizi üzse de sonrasında daha iyi hissedeceksiniz. Yani canınızı sıkmanıza gerek yok. Bu ay arkadaşlık ilişkileriniz de fazlasıyla samimi ve dobra olacaksınız. Fakat uzun sürmeyecek bu durum. Çok kolay arkadaşlıklar edinebileceğiniz ve çok kolay ayrılıklar yaşayabileceğiniz bir ay. Şimdiden kolay gelsin sevgili ikizler.



 

YENGEÇ BURCU 24 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Sevgili Yengeç, duygularınızı daha fazla ifade etmek isteyecek, partnerinizin düşünceleri, sevgi dili ile ilgili zıt düşen davranışlarınız hakkında görüşeceksiniz. Herkesin mantığı savunduğu dünyada duygularıyla hareket tek canlıymış gibi hissedebilirsiniz.


 

Sevgili Yengeçler, hislerinizin kuvvetli olduğu bir ay olacak. İnsanların amaçlarını iyi sezecek

ve ona göre yol izleyeceksiniz. Kendinizi negatif düşüncelere kapatmalısınız. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranmalısınız. Ve bir uyarıda daha bulunmam gerekirse bu ay değişikliklerden uzak durun. Önce durup çevrenizi gözlemleyin ve ona göre hareket edin. Şubat 12’den sonra gelen şımartılma isteğinizi dizginleseniz iyi olur. Özellikle bu şımartılma isteğinizi aşk yaşadığınız kişiden bekleyeceksiniz. İnsanları ayırt etmenin vakti gelmedi mi sizce de? Herkese aynı samimiyetle yaklaşılmaz. Sonra çok üzülüyorsunuz. Şimdilik Hoşça kalın..


Astrolojiaslan
 

ASLAN BURCU 24 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Sevgili Aslan,  iç dünyanız ve mantığınız arasında kaldığınız konular gündeminizde olabilir. Sağlık kontrolleri yaptırabilir, evde istiraat etmek isteyebilirsiniz.

Sevgili Aslanlar, enerjinizin tavan yaptığı, mutluluktan havalara uçtuğunuz ve sevdiklerinize

de bu durumu yansıttığınız bir ay olacak. Öncelikle sakin olmalısınız. Aşk hayatınız bayağı hareketli geçeceğe benziyor. Mevcut bir ilişkinizi bir ileri seviyeye taşıyacak gibisiniz. Bu ayın tek olumsuz yanı arkadaşlarınızla yaşayacağınız ufak tefek tartışmalar. Onu da en az hasarla atlatacaksınız. Maddi yönden de karlı olacak bir ay. Bonkörlüğünüzü bu ay bırakarak köşeye yatırım için koyarsanız iyi olur. Enerjinizi boş işler için tüketmeyin. Tartışmalar dışında baya kıpır kıpır geçecek bir ay. Tadını çıkarın sevgili Aslanlar. Hoşça kalın..


Astrolojibasak

BAŞAK BURCU 24 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Sevgili Başak, arkadaşlar ve aşk ilişkileriniz gündeminizde olacak. Partneriniz ile arkadaşlarınız arasında kalabilirsiniz. Dengeyi bulmak sizin çözümünüz olacaktır.


 

Sevgili Başaklar, psikolojik olarak yıpranacağınız bir ay sizi bekliyor. Bu ay herkesten ilgi ve

sevgi bekleseniz de beklentiniz gerçekleşmeyecek. Bu durum sizi üzmekle kalmayacak durgun ve düşünceli bir insan yapacak. Ama merak etmeyin bu durum Şubat 16’ya kadar böyle. Başak böyle durumları sevmese de bu ay için bu böyle. Her şeyde planlı programlı hareket etmeyi sevseniz de bu ay hayatı akışına bırakmalısınız. Ayın 20’sinden sonra enerjiniz tavan olacak ve kendinizi dizginleyemeyeceksiniz. Çevrenizdeki herkesi şaşırtacak ve düşündüreceksiniz. 😊 Bütün negatif enerji gidecek ve yerine mutlu bir Başak gelecek. Geçmişte kalan ama beyninizde bugüne kadar ağırladığınız insanı düşünmeyi de bırakırsanız her şey daha güzel olacak. Artık hayatın karşınıza çıkardığı güzelliklere bakın. Hoşça kalın.

TERAZİ BURCU 24 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Sevgili Terazi, kariyer ve aile konuları gündeminizi meşgul edecek. Eviniz ve ofisiniz ile ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Sevgili Teraziler, ortam da bir ışık gibi parlayan ve her daim dikkat çeken bir Terazi göreceğiz

bu ay. Sevdiklerinizle zaman geçirmeyi sevdiğiniz aşikar, bu ay hemen hemen her gün beraber olacaksınız. Bu durum size öyle iyi gelecek ki mutluluğunuz gözlerinizden okunacak. Şubat 16’dan sonra biraz alınganlıklar yaşanacak, en ufak şeyden nem kapılacak gözüküyor. Size tavsiyem olayı büyütmemeniz. Aşk hayatınızda da kavgalar Şubat 20’den sonra peşinizi bırakmayacak gibi. Bu ay insanlar size karşı hassas davranırlarsa çok az hasarla atlatırsınız. Yeni arkadaşlıklara açık bir ay olacak. Seçici olursanız başınız daha az ağrır. Siz artık tecrübelisiniz ve her geleni hayatınıza buyur etmemelisiniz. Daha akıllı olalım lütfen. Ufak tefek yanlış anlaşılmalar olabilir kendinizi iyi ifade edin. Hoşça kalın..


Astrolojiakrep
 

AKREP BURCU 24 OCAK GÜNLÜK YORUMU

 Sevgili Akrep, bugün seyahat planları, uzak akrabalar ile görüşmeler yapabilirsiniz. Komşularınız ve yakın çevrenizle anlaşmazlıklar yaşanabilir.

Sevgili Akrepler, bu ay saygınlığı ve tutkusu artan biri olmaya hazır olun. Bu ay

harcayacağınız extra enerji sizi yıpratsa da mutlu da edecek. Bu ay ki asabiyetiniz başınıza iş açabilir. Sakin kalmaya ve alttan almaya özen gösterin. Bu ayın 15’inden sonra yeni arkadaşlıklardan ilk başlarda memnun olsanız da sonrasında ufak tefek sorunlar yaşanacak. Şimdiden söyleyeyim kısa vadeli arkadaşlıklar bunlar kafayı takmayın. Cazibenizle her zaman dikkat çekseniz de bu ay sönük kalacaksınız. Buna can sıkmak yok, her zaman cazibeli olacaksınız diye kaide yok sonuçta. 😊fazla ego gerektiren zamanlar olabilir aşırıya kaçmazsanız sorun yok. Şubat 25 den sonra sürprizlerle karşılaşabilirsiniz, benden söylemesi. Sağlıcakla kalın..


 

YAY BURCU 24 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Sevgili Yay, mali konular, giderler, sigortalar, ödemeler konusu gündeminizde olacak. Eviniz ve ailenizle ilgili bir harcama yapabilirsiniz. 

Sevgili Yaylar, Şubat ayı sizin için baya keyifli geçeceğe benziyor. Bu ay sizden talihlisi yok.

Cazibenizin zirve de olacağı bir ay. Aynı zamanda maddi açıdan kazançlarınız da artacak.

İlişkilerinizde her zaman koruyucu ve sahiplenici bir yapıya sahipsiniz. Bu ay extra bir korumacı tavır sergileyeceksiniz. Karşı tarafı kısıtlama bile söz konusu. Geçtiğimiz günlerde yaşanan kararsızlıklar yerini radikal kararlara bırakıyor. Aldığınız kararlardan memnun kalıp kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Bu ayın tek sıkıcı yanı Şubat 21 den sonra geçmişi düşünmeniz ve durgunluğa sürüklenmeniz. Geçmişin çöp olduğunu unutmamalı ve artık önünüze bakmalısınız. Çünkü artık ne istediğini bilen bir Yay var karşımızda. Onu kaybetmeyelim. Hoşça kalın.


Astrolojioglak

OĞLAK BURCU 24 OCAK GÜNLÜK YORUMU

 Sevgili Oğlak, partnerinizle duygusal paylaşımlar yapabilirsiniz, aileniz ve ilişkileriniz konusunda canınızı sıkacak diyaloglar gelişebilir. Kendinizi anlatmanız, savunmanız gereken konuların içine çekilebilirsiniz. 

Sevgili Oğlaklar, sizi büyük bir değişim bekliyor bu ay. Bundan önceki hayatınızda hiç

olmayan birçok şeyle karşılaşacak gibisiniz. Zaman zaman şaşırsanız da çok da keyif alacaksınız bu farklılıklardan. Bunların çoğu da olumlu farklılıklar, benden söylemesi 😊 Bu ay gelecek diğer aylar için uzun vadeli planlar yapabilirsiniz. Bu sizi yorsa da sonucunda memnun kalacağınız planlar bunlar. Bu ay sizi negatif enerjisiyle aşağı çekmek isteyen insanlara izin vermeyin. Daha pozitif insanlarla vakit geçirin. Şubat 12’den sonra kafa karışıklığı yaratacak insanlarla karşılaşabilirsiniz. Detaylara takılmadan halledebilirsiniz. Dışarıdan soğuk gözükseniz de özünüzde sıcakkanlı birisiniz. Ama bunu her insan bilmiyor ve size yaklaşmaktan çekiniyor. Daha sıcakkanlı gözükmeye çalışın. Sağlıcakla kalın..


 

KOVA BURCU 24 OCAK GÜNLÜK YORUMU

 Sevgili Kova, çalışma ortamınız, beraber çalıştığınız insanlarla ilgili konularla ilgilenecek. Işinizle ilgili kadınlardan yardım alabilirsiniz.

Sevgili kovalar, kendi özünüze dönen ve her şeyden önce kendisini düşünen bir Kova olmaya hazır olun. Bu ay hayatınızda uzun zamandır olan kişinin gerçek yüzünü çıkarmaya hazır olun. Bu siziilk başta üzse de daha sonra kurtulduğunuz için şükredeceksiniz. Hayatınızdan çıkan kişi dahil olmak üzere geçmişe bir perde çekip önünüze bakacaksınız. Maddi açıdan kazançlı olacağınız bir ay. Birkaç kazançlı yatırım da sizleri bekliyor. Şubat 25’den sonra sevdiğinizden gelecek sürprizlerle mutlu olacaksınız. Uzun zamandır haberini almayı beklediğiniz işten olumlu haberler alacaksınız. Aile ve arkadaşlık ilişkilerinizde her şey yolunda. Genel olarak bakarsak bu ay her şey yolunda gözüküyor.Hoşça kalın.


Astrolojibalk

BALIK BURCU 24 OCAK GÜNLÜK YORUMU

Sevgili Balık, aşk hayatınız ve arkadaşlarınızla ilgili konular gündeminizde olacak. Çocuğu olan balıklar onlardan gelen duygusal destek sayesinde daha iyi ve pozitif hissedecekler.

Sevgili Balıklar, bu ay sizin ayınız olacak. Yılın en talihli ayını geçireceksiniz. Şu duygusallığı

da dizginleyebilseniz bu ay sizden iyisi yok. Aşk hayatınızda yaşayacağınız küçük sürprizler mutlu etse de birkaç gözyaşı da döktürecek. Ama bu gözyaşı mutluluktan. Diyorum ya duygusallığı biraz dizginleseniz diye.. 😊 Bu ay aynı zamanda kavuşma ayı. Bu kavuşma Şubat 18’den sonra olacak. Bazı kararlar almak zorunda kalacaksınız. Sizden tek isteğim ivedilikle hareket etmemeniz. Bu ayayaklarınız sağlam basacak. Karar alırken en yakınlarınız dahil kimseye danışmayın. Siz size yetecekseniz. Sağlıcakla kalın.