Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu bugün neler bekliyor?

Koç Burcu 21 Mart Günlük Burç Yorumu

Koç burçları rekabete her zaman hazır! Bu hafta koç burçları için olabildiğince hırs dolu bir hafta. Bugün Güneş’in burcunuza ilerlemesiyle yeni ay ve bahar gün dönümü gerçekleşiyor ve astrolojik yeni yıl başlıyor. Enerji, istek ve motivasyonunuzu artıran önümüzdeki bir aylık dönemde dileklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Sevgili Koç, bu hafta ev ve yaşam alanlarınız ile ilgili düzenlemeler yapabilir. 

Kendinizi daha rahat hissettiğiniz insanların yanına çekilebilirsiniz. İletişim kurmak, kendinizi anlatmak, fikirlerinizi savunmanız gereken durumlar meydana gelebilir. Sağlığınızla ilgili genel kontroller yaptırabilir, günlük rutinlerinizle ilgili değişiklikler planlayabilirsiniz. Aşk hayatınızda duygularınız ile hareket edebilir, hislerinizi anlatmak isteyebilirsiniz. Partnerinizle uzlaşı sağlayabilmek adına olumlu gelişmeler meydana gelebilir.

 Hafta sonu iş ve çalışma hayatınızla ilgili size zarar verdiğini düşündüğünüz insanlardan uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Bu hafta yönetici gezegeniniz marsın balık burcuna geçişi harekete geçme konusunda sizi biraz zorlayabilir. Psikolojik olarak kendinizi toparlamakta güçlük çekebilirsiniz. Bu geçiş sonrasında sağlık ile ilgili konular daha fazla gündeminizde olacak.

 Bunun için yapılması gereken ise sakin kalmak. Çünkü her zaman hırslı olmak işe yaramaz. Sizin için aile hayatında da birtakım gelişmeler olabilir. Aile hayatında yaşanacak sağlık sorunları karşısında iyileşmeler, kutlama yapmanızı sağlayabilir. O yüzden bu hafta önemli şeyleri kutlama konusunda girişken olabilirsiniz. Hem keyif alacağınız hem de direkt olarak sizin için en güzel zamanların geçeceği bir süreç olabilir. Değerlendirip, en iyi şekilde kendinizi ifade etme konusunda yarım kalmadan dilediğiniz gibi haftayı geçirebilirsiniz. 

Boğa Burcu 21 Mart Günlük Burç Yorumu

Boğa burçlarının sorunsuz bir şekilde kendisini ifade ettiği bir hafta. Aile ya da iş yerinde tartışmalar olabilir.Sevgili Boğa, bu hafta komşularınız, akrabalarınız, kardeşlerinizle olan iletişiminiz yoğun olacak. Bazı konularda fikir ayrılıkları yaşanabilir ancak yine de aile olmak ve beraber hareket etmek sizi iyi hissettirecek.

 Arkadaşlarınızdan mevcut durumunuz ile ilgili destek alabilir ve onlar ile dertleşmek isteyebilirsiniz. Ev düzeniniz ve yer değişiklikleri ile ilgili konular sizi biraz zorlayabilir. Hafta sonu duygularınızı dinleyecek ve dinleteceksiniz. Partneriniz veya çocuklarınızla ilgili konular daha fazla önem kazanıyor. Tüm enerjinizi bu alanlara yoğunlaştırabilirsiniz. Sosyalleşmek ve arkadaşlarınızla olmak isteyebilirsiniz. Ancak marsın balık burcuna geçişiyle beraber gerçek dostlarınızın kimler olduğunu daha net anlamaya başlayacaksınız. Ev ve aileye ilişkin konular gündeminizi şekillendirirken evinizde daha çok zaman geçirebilir, mutfak işleriyle, beslenme konularıyla ilgilenebilirsiniz. 

Acele ve telaştan uzak durmalı, ev kazalarına dikkat etmelisiniz.  Ancak sakin bir şeklide ifade etme imkanı bulacaksınız. Boğa burcu haftalık burç yorumu genel etkiler sebebi ile önerilen sizin parasal durumlara girmemeniz. Herhangi bir şekilde borç verme ya da alma gibi durumlardan uzak durmanız durumunda, çok daha avantajlı bir şekilde hizmet alma şansınızın sizlere sunulacak olduğunu göreceksiniz. Değerlendirin ve siz de bu hafta daha sakin kalarak, hayatınız için önemli kararlar vermeyin. Ertelemeye çalışın.

Astrolojiikizler

İkizler Burcu 21 Mart Günlük Burç Yorumu

Burçlar arasında kararsızlığı ile bilinen ikizler burcu bu hafta mutlu olmaya kararlı. Sevgili İkizler, bu hafta kendi değerinizi anlayacak iş ve kariyer hayatınızla ilgili önemli gelişmeler yaşayacaksınız. Yaptığınız işin kazançlarını arttırabilmek adına hareket edebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar ile iletişiminiz yoğun, duygu ve düşüncelerinizi paylaşacağınız diyaloglar oluşabilir. Sosyalleşmek, arkadaşlarınızla birlikte olmak bu haftanın ana enerji alanları olabilir. 

Hafta sonu ev düzeniniz ve ailenizle ilgili konular daha fazla önem kazanacak. Çalışma alanları ve kariyer konusunda mücadeleci olmanız gereken bir zaman başlıyor. Otorite figürleri ile mücadele etmeniz gerekebilir. Hayatınızda yaşanacak olan olumlu gelişmeleri görmezden gelmeyin. 

İş ve para konularında hareketli bir gün sizi bekliyor. Sahip olduklarınızı, imkanlarınızı, kaynaklarınızı değerlendirmek için çaba gösterebilirsiniz. Ancak gereken konsantrasyonu sergilemek çaba istiyor. Siz mutlu olmak istediğinizde zaten tıpkı bu hafta da olacağı gibi arkadaşlarınız ve aileniz de sizi destekleyecek. Hem bunları göz önünde bulundurun hem de daha sakin bir hafta olması için kendinize çeki düzen verin. Keyif alacağınız bir hafta olmasını sağlayacak olan pek çok seçenek var.

Yengeç Burcu 21 Mart Günlük Burç Yorumu

Haftalık Burç Yorumları 29 nisan - 05 Mayıs Haftası Hande Kazanova Haftalık Burç Yorumları 29 nisan - 05 Mayıs Haftası Hande Kazanova

Yengeç burçlarının zor günleri geride bırakması ne zaman olacak? Sevgili Yengeç, bu hafta duygu ve düşünceleriniz arasında bir denge kurmanız gerekebilir. Duygusal meseleleri gündeme getirmek, kendinizi anlatmak ve hissiyatınızı aktarma çabanız yüksek. Kariyer konusunda oldukça önemli bir döneme giriyorsunuz, yapacağınız anlaşmalar, sözleşmeler, ticari girişimler konusunda önümüzdeki günler sizi destekliyor olacak. 

Fiziksel sağlığınıza önem vermeli ve sağlık kontrollerinizi aksatmamalısınız. Hayatınızla ilgili kontrolü elinize almanız gereken konular olabilir, özellikle toplumsal imajınızı etkileyecek konular için daha kontrollü ilerleyebilirsiniz. Hafta sonu bir seyahat planlayabilir ve yakın çevrenizle bir arada olmak isteyebilirsiniz.  Aslında yengeç burçları da bunu merak ediyor. Bu yıl zor dönemler yaşıyor olabilirler. 

Sosyal paylaşımlara oldukça açık bir gün, arkadaşlarınızla, dostlarınızla bir araya gelebilir, onların yanlarında duygularınızı daha çok ortaya koyabilir, fikirlerinizi, görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Dalgınlık ve sakarlığa dikkat etmelisiniz. Ancak onlar için de bu hafta olmasa da ilerleyen aylarda oh deme zamanı. Bu hafta daha çok sınav stresi gibi, iş yoğunluğu gibi stresler ile baş başka kalma durumu söz konusu. Bunu değerlendirmeniz durumunda, önlem almanız durumunda aslında son derece keyifli zaman geçirmeniz de mümkün olacak.

Aslan Burcu 21 Mart Günlük Burç Yorumu

Hayatınızda yeni bir döneme girmek, bu hafta olabilir. Sevgili Aslan, bu hafta duygusal açıdan kendinizi geri planda tutabilirsiniz. Daha çok hissiyatınıza odaklanıp, olayların size bıraktığı etkilere odaklanabilirsiniz. Sezgisel yönünüz daha aktif olacak. 

Hafta ortasında daha dışa dönüş olacaksınız, kısa yolculuklar yapabilir seyahat planları oluşturabilirsiniz. Hafta sonu sağlıkla ilgili konular gündeminizde olabilir. Kazanç ve gider dengeleriyle ilgilenmeniz gerekebilir. Hastaneler, sigortalar konusunda harcamalar yapabilirsiniz. Sosyal konulara ilgili ve meraklı olsanız da Mars sizi arkadaşlarınızdan biraz uzaklaştırabilir. Daha çok kendinize, sevdiklerinize, aşkınıza odaklanmak durumunda kalabilirsiniz.

 Aslan burcu haftalık burç yorumu için karışık bir yorumlama olabilir. Sebebi ise hem aile hayatınız hem iş hayatınız hem de özel hayatınız farklı etkiler altında. Gökyüzü sizden biraz daha sakin karar vermenizi istiyor. Yeni bir döneme girecek olduğunuz bir süreçte, kendinizi iyi hissetmek adına olması gereken, kendinize biraz zaman tanımak. Hem bunu değerlendirin hem de kendiniz için doğru bir adım atın.

Astrolojibasak

Başak Burcu 21 Mart Günlük Burç Yorumu

Başak burçlarının bu hafta yapması gereken düşünmeden hareket etmemek. Sevgili Başak, bu hafta arkadaşlıklarınızda duygularınızı paylaşmak isteyebilirsiniz. Zaman zaman fikir ayrılıkları veya gerilimler yaşansa da size kendinizi değerli hissettirecekler. 

Hafta ortasında sağlığınızla ilgili konulara önem vermeniz gerekebilir, ufak rahatsızlıklar meydana gelebilir. Eşinizin, partnerinizin veya ortaklarınızın sağlık konularıyla da ilgilenmeniz ve hastane bakım süreçlerini yönetmeniz gerekebilir. Hafta sonu geldiğinde yorgun hissedebilir ve kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz.

 Merkür bugün burç değiştirirken sizi mistik, spiritüel konulara ve maneviyata daha ilgili, meraklı kılabilir. Bu konularla ilgilenen kişilerle tanışabilir, ortak aktivitelerde yer alabilirsiniz. Genel olarak bir otorite ile savaş halinde olma durumu var. Bu durumun önüne geçmek açısından mutlaka yapmanız gereken kendinizi iyi hissetmek adına harekete geçmek. Güven veren aile bireyleri ile konuşabilir, çatışmaya girmeden kendi yolunuzu çizmek adına adımlar atabilirsiniz. Bu durumda hem keyif alacak hem de kendiniz için doğru bir karar vermiş olacaksınız.

Terazi Burcu 21 Mart Günlük Burç Yorumu

Bu hafta kendinizi iyi hissetmek için öncelikle biraz yalnız kalmayı tercih edebilirsiniz. Sevgili Terazi, bu hafta iş ve kariyer alanlarında görünür olmaya başlıyorsunuz. Bir süredir üzerinde çalıştığınız işiniz, projeleriniz ile ilgili verim alabileceğiniz bir hafta olacak. Iş arkadaşlarınız ve sosyal çevrenizle ilgileneceksiniz. İlişkiler konusunda bazı tatsızlıklar yaşanabilir, insanların duygu ifadeleri yıkıcı olabilir. 

Hafta sonu herkesten uzaklaşıp, inzivaya çekilebilirsiniz. Genel olarak hareketli bir döneme geçiş yapacaksınız ancak sağlık konusuna dikkat etmelisiniz. Enerjinizi toplamak ve ayağa kalkmak konusunda zaman zaman zorlanabilirsiniz. Aşk hayatınız açısından hareketli bir gün sizi bekliyor. Esnek ve uyumlu davranmakta, kendinizi ifade etmekte, diyalog kurmakta zorlanmayabilirsiniz. Hoşlandığınız, ilgi duyduğunuz konulara zaman ayırabilirsiniz. 

Kendinizi iyi hissetmek ya da biraz kafa dinlemek açısından en doğru zaman. Sizin için en doğrusu ise mutlaka aile hayatı ile ilgili karar almadan önce düşünmek. Bu durum eşten boşanma ya da buna benzer ayrılık olabilir. Terazi burçları için kesin karar verme dönemi değil. Bu hafta biraz daha bu gibi kararları ötelemek mantıklı olabilir. Hem sizin için daha iyi olacak hem de kendiniz için mutlaka biraz daha mutlu olacağınız bir seçim yapmış olacaksınız. Güvenli bir şekilde kendiniz için doğru adımı seçebilirsiniz. 

Astrolojiakrep

Akrep Burcu 21 Mart Günlük Burç Yorumu

Akrep burçlarının keyif alacağı bir hafta geride kalmıştı. Sevgili Akrep, bu hafta çalışma hayatınız, günlük sorumluluklarınızdan uzaklaşmak, özgürleşmek isteyebilirsiniz. Partnerinizle keyifli bir gezinti yapmak, seyahat etmek size iyi gelebilir.

 Hafta ortasında iş ve kariyer konusunda yeni fırsatlar ile karşılaşabilirsiniz. Lider ruhunuz daha ön planda olacak. Ancak beraber çalıştığınız insanlar ile çatışmalar yaşanabilir. Hafta sonu arkadaşlarınıza vakit ayırmak istemeniz partnerinizle aranızda ufak krizlere neden olabilir. Hareketli bir döneme geçiş yapıyorsunuz, özellikle çalışma hayatınızda yeni sorumluluklar edinmek ve çok daha geniş bir ekiple çalışmalarınızı sürdürebilirsiniz Bugün Güneş'in burç değiştirmesiyle birlikte kontrolünüz dışı durumların hayatınıza daha çok hâkim olabileceği bir dönem başlıyor. Daha sessiz, sakin, geri planda ve akışta kalmayı tercih edebilirsiniz. Mistik ve spiritüel konulara, maneviyata daha yakın ve yatkın olabilirsiniz. Bu hafta ise sakin bir hafta. Daha çok aile sorunları ile yüzleşme olabilir. 

Akrep burcu haftalık burç yorumu için aslında aile sorunları ile yüzleşme zamanı denebilir. Fakat bunun çok kötü durumlar ortaya çıkarması gibi bir şey düşünmeyin. Akrep burçları için artık sorunları çözme, varsa karışıklıkları çözme zamanı gelmişti. Bunun için gökyüzü tarafından da destekleniyorsunuz. Yani artık sizin için güzel bir başlangıç olmasının zamanı geldi. Sıfırdan bir sayfa açmak açısından sorunları da inceleyerek, tamamen üzerine düşerek çözümünü sağlamak yapacaklarınız arasında. 

Yay Burcu 21 Mart Günlük Burç Yorumu

Eğlenmekten vazgeçmeyen yay burçları, bir süredir sakin bir dönem geçiriyor. İletişim ve yakın çevrenizle olan etkileşiminiz bugün öne çıkabilir. Kısa yolculuklar ve ziyaretler yapabilirsiniz.Sevgili Yay, bu hafta sezgileriniz, duygularınızı derinden yaşayacaksınız. Karşılaştığınız olaylar her ne ise sizde derin bir iz bırakabilir. Güvendiğiniz insanlar ile bir arada olmak onların duygusal desteğini almak isteyebilirsiniz. 

Aşk hayatınızla ilgili dengeleri korumak belki de duygularınızı, yaşadıklarınızı anlatmak isteyebilirsiniz. Özgürlüğünüzü kısıtlayan düşüncelerden uzaklaşmak, kendi fikirlerinizin ve isteklerinizin yönlendiricisi olmak isteyeceksiniz. Bu yaklaşım zaman zaman ailenizle, partnerinizle aranızda mesafe oluşturmanıza neden olabilir. Hafta sonu aile içi ve ev yaşamınızla ilgili kavramlara daha fazla enerji harcamanız gerekebilir.  Sözleriniz, konuşmalarınız ve ifadenizle dikkat çekebilirsiniz. 

Ancak bu hafta yay burçları için enerji çok yüksek! Yani aslında birtakım patlamalar olabilir. Bunu için yapılması gereken ise kendinizi en iyi şekilde ifade etmek. Eğlenmek için arkadaşlarınızı seçerken dikkat edin. Enerjinizi düşürecek olan insanlardan uzak durmaya özen gösterin. Hem eğlenmek hem de sağlık problemleri yaşamamak, aile hayatında sorunların olmaması için yay burçlarına önerimiz kontrollü olmaları. Her zaman mutlu olmayı hak eden yay burçları bu hafta da mutlu.

Oğlak Burcu 21 Mart Günlük Burç Yorumu

Her zaman iş dediniz ancak bu hafta yüzünüzü belki de aşk güldürecek. Oğlak burcu hafta yorum bu hafta size aşkı müjdeliyor. Sevgili Oğlak, bu hafta yakınınızdaki insanlar ile bir arada olmak, hayatınıza ortak olmalarını bekleyebilirsiniz. Güvende hissettiğiniz insanların yanına çekileceksiniz. Ailenizle yaşayacağınız anlaşmazlıklar uzun sürmeyecek, tüm duygularınızı açıkça dile getirdiğinizde onların desteğini hissedeceksiniz. 

Bu hafta yolculuk planları, eğitim süreçleri gündeminize gelebilir. Kısa yolculuklar konusunda hareketli bir döneme geçiyorsunuz. Ev değiştirmek, kiralamak gibi konular gündeme gelebilir. Bir süredir dağınık olan zihninizi toparlamaya başlayacaksınız.

 Düşünceleriniz ve etrafınızdaki belirsizlikler bitiyor. Yeni ayla birlikte sosyal yaşamınızda canlanma ve yenilenme yaşayabilirsiniz. Yeni çevreler, sosyal gruplara dahil olabilir, farklı insanlarla tanışabilirsiniz. Yeni ay haritasında Uranüs etkisi maddi konularda beklenmedik gelişmelere işaret ederken, yönetici veya otorite konumunda kişilerden sürpriz destekler gelebilir. Partneri olmayanlar için yepyeni bir sürpriz, partneri olanlar için ise son derece keyif alacağı dakikaların yaşanması söz konusu. Bakıldığında hem keyif alacağınız bir dönem hem de kendinizi en iyi şekilde ifade edeceğiniz bir dönem. Sabredin! Her zaman sabırlı hareket ettiğinizde karşılığını aldığınızı gördünüz. Peşinizi bırakmayan sorunları görmezden gelmek yerine yüzleştiğinizde, çok da başarılı noktalara geldiniz. Şimdi bu hafta tam da onun sırası!

Kova Burcu 21 Mart Günlük Burç Yorumu

Sağlık sorunları ile yüzleşme haftası olabileceğinden, çok fazla iş ya da buna benzer konuların üzerinde düşmemeniz gerekiyor. Sevgili Kova, bu hafta önceliğiniz iş, ortaklıklar ve ortaklıklardan elde edeceğiniz gelirler ile ilgili olacak. 

Haftanın ilk günlerinde bazı işlerinizi bitirmek adına çok fazla efor sarf etmeniz gerekebilir. Alerjik reaksiyonlar, baş ağrıları yaşanabilir. Bu haftadan itibaren çok fazla gezi planlamak, hareketli olmanız gereken durumlar olabilir. Özellikle işinizle ilgili çok fazla toplantı yapmak, seyahat etmek, yeni anlaşmalar yapmak gibi süreçler aktifleşecektir. 

Araç alım satımları ile ilgili süreçler gündeme gelebilir. Ödemeler, kaynak yönetimi ile ilgili oluşan aksaklıkları düzenlemek isteyebilirsiniz. Duygusal olarak zaman zaman zorlanabilir ve çalışma temponuz nedeniyle geçiştirdiğiniz bazı konular daha büyük sorunlar haline dönüşebilir. 

Ortak çalışmalara ve sosyal aktivitelere açık olduğunuz bir günde olabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ortak işlere imzanızı atabilirsiniz, birlikte hareket etmekten keyif alacağınız bir gün olabilir. Ancak ilişkilerde gizli kalan durumları gözden kaçırmayın. Genel olarak sağlık sorunlarının olabileceği bir hafta olduğundan, dikkat etmeniz gereken doğru hareket etmek. Aile hayatınız içinde de bazı üzücü durumlar yaşanabilir. Ancak tüm bu olumsuzların geçici olduğuna işaret ediyor gökyüzü. Sizin herhangi bir şekilde üzülmenize gerek yok. Çünkü bu hafta mutluluk da size pek uzak değil. Bunları değerlendirip, hem keyif alacağınız hem de sorunlar ile objektif şekilde yüzleşeceğiniz bir hafta olmasını sağlayabilirsiniz.



 

Balık Burcu 21 Mart Günlük Burç Yorumu

Her zaman mutlu bir haftaya başlamak için enerjinizin tam olduğunu biliyoruz. İletişim ve yakın çevrenizle olan etkileşiminiz bugün öne çıkabilir. Sevgili Balık, bu hafta gündemleriniz çok sık değişebilir. Duygularınızı ifade etmek ve sevildiğinizi hissetmek isteyebilirsiniz. Çalışma hayatınızla ilgili önemli kararlar almak üzeresiniz, bir süredir beklediğiniz konularla ilgili harekete geçeceksiniz. İletişim konusu oldukça yoğun olacak. 

Enerjinizi hem çalışma alanlarına hem kendinize hem de finansal konulara ayıracaksınız. Partneriniz ile bazı konularda fikir ayrılıkları yaşayabilir, sağlık konusunda bazı sorunlar meydana gelebilir. Yeni ortaklıklar geliştirebilir, kendinizi ifade edeceğiniz yeni alanlar yaratabilirsiniz. Kısa yolculuklar ve ziyaretler yapabilirsiniz. 

Sözleriniz, konuşmalarınız ve ifadenizle dikkat çekebilirsiniz. Sizin iyi niyetiniz ve sabrınız, size güzel şeylerin gelmesi için bu hafta harekete geçti. Aslında emeklerinizin karşılığını almanız açısından son derece başarılı olacaksınız. Kendinizi iyi hissedecek ve bu süreçte aile hayatında da olumlu yansımalar olacak. Hem kendinizi iyi hissedecek hem de enerjiniz ile keyif dolu zaman geçirme imkanı bulacaksınız. Balık burcu haftalık burç yorumu sayesinde, az çok sizin için güzel sürprizlere de hazırlıklı olabilirsiniz. En iyisi, sağlık durumunuzu da kontrol altına alarak güzel bir hafta geçirmek.