19 Mart 2024  günü burç yorumları Günlük Burç Yorumları 19 Mart 2024  Salı Hande Kazanova ve Nuray Sayarı yorumları, Astroloji

Astroloji dünyasının en iyi burç yorumcuları Hande Kazanova  ve Nuray Sayarı Astrolojinin duayenleri.

19 Mart 2024  Salı günü burç yorumları

Burçlar Nuray Sayari 21 Nisan 2024 Vazar Günlük Burç Yorumları – Astroloji Burçlar Nuray Sayari 21 Nisan 2024 Vazar Günlük Burç Yorumları – Astroloji

Günlük Burç Yorumları 19 Mart 2024  Salı (Günlük Burç Yorumları Hande Kazanova ve Nuray Sayarı yorumları), Astroloji dünyasının en iyi burç yorumcuların Hande Kazanova ve Nuray Sayar.

19 Mart 2024  Salı günü için bugün tüm burç yorumu bekleyenler için bütün burçların teker teker ayrıntılı bir şekilde yorumları

Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları

KOÇ

 

Ortak olarak biriktirdiğiniz ya da yatırım yaptığınız parasal konular bugün gündeminizi fazlaca meşgul edebilir. Aklınıza bile getirirken çok korktuğunuz ya da endişelendiğiniz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Sizin yüzünüzden meydana gelmeyen fakat çok canınızı sıkan bazı olaylar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bu olaylar sizi uzunca bir süre etkileyebilir. Maddi konularda yapılanmaya gitmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Maddi olarak kendinize biraz daha dikkat etmelisiniz. Aksi takdirde sizi zor günler bekleyecek. Yatırımlarınız konusunda iyice araştırma yaptıktan sonra karar vermelisiniz. Çevrenizde sizi bu konuda kandırmak isteyen pek çok kişi bulunabilir.

 

BOĞA

Partneriniz ile ilgili konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Partneriniz ile bazı sorunlar yaşıyorsunuz bu sorunlar da denge ve uyum konusunda yaşanıyor. Bu konu hakkında onunla iletişime geçmelisiniz. Sizin elinizde olmayan bazı konulara vakit ayırmak zorunda kalabilirsiniz. Bu sizin isteyeceğiniz en son şey. Bugün bazı anlaşmalara ya da sözleşmelere imza atabilirsiniz. Fakat dikkatli olmalısınız. İmzalayacağınız şeyi tamamen okuyun veya gerekirse çevrenizdeki kişilere danışın. Bu konuda dikkatli olmalısınız. Gün içerisinde küçük kazalar atlatabilirsiniz. Kazalara ve yaralanmalara karşı önlem almanızda fayda var. Sağlığınıza dikkat etseniz sizin için iyi olur.

 

İKİZLER

Bugün sizi iş yerinizde bazı sorumluluklar bekliyor olacak. Gününüzün büyük bir çoğunluğunu bunları halletmekle geçirebilirsiniz. Uğraştığınız bu işleri bir an önce bitirmek için çok hızlı çalışmanız gerekli. Bazı konular sizi çok sıkıyor olabilir bu da size stres yapacak. Hem iş sorumluluğu hem de bu konular size zor bir gün yaşatabilir. Çevrenizdeki kişilerin sakarlıkları yüzünden bazı kazalara maruz kalabilirsiniz. Bu kazalar çok büyük olmayacak ve canınızı çok yakmayacak. Yapan kişiye karşı sakin ve hoşgörülü davranmalısınız. Aksi takdirde kalbini çok kırmış olacaksınız. Bu da sizi mutsuz eder.

 

YENGEÇ

Maddi anlamda çok büyük harcamalar yapmışsınız. Bu harcamalarınızı toparlamak için bir plan yapabilirsiniz.Yaptığınız işlerde bazı yeteneklerinizi göstermelisiniz. Bu yetenekler size çalışma hayatınızda çok şey katacaktır. Gün içerisinde çok sevdiğiniz birinden destek alabilirsiniz. Bu destek sizi çok motive edecek ve gününüzün güzel geçmesini sağlayacak. Gününüz bu sayede daha da keyifli bir hale gelecektir. Çalışma hayatınızda ise iş konusunda bazı sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Bu sıkışmalar kesinlikle sizin sorumsuzluğunuzdan olmayacak. Kendinizi kontrol altında tutmalısınız. Kontrolünüzü kaybettiğiniz anda istemediğiniz olaylar ile karşılaşabilirsiniz. Her şey olacağına varır unutmayın.

 

ASLAN

Gün boyu ev içerisinde bazı kazalar ile karşı karşıya kalabilirsiniz, dikkatli olmanızda fayda var. Hiç farkında olmadan ailenizle ilgili konuların içerisinde kendinizi bulabilirsiniz. Herkesi tek tek dinlemeli ve ondan sonra sorunlar hakkında yorum yapmalısınız. Siz farkına olmasanız da çevrenizde gizli düşmanlar olabilir hatta bunlara yenileri de eklenebilir. Korktuğunuz bazı konular bulunmakta bu konular gün yüzüne çıkabilir. Babanıza ait bazı konular gündeminizi meşgul edebilir, göz ardı etmemelisiniz. İç sesinizi dinlerseniz o size neyin doğru neyin yanlış olduğunu söyleyecektir. Kendinizi dinlemeyi öğrenmeniz de büyük fayda var.

 

BAŞAK

Yakın çevrenizde sizin sonradan haberiniz olan bazı olaylar yaşanmakta, bu olaylar sizi de etkileyebilir. İş yerinizde ise sizi yoğun bir çalışma hayatı beklemekte. Bitirmek istediğiniz işler sebebiyle sıkı bir çalışma yapabilirsiniz. Yani kısaca hareketli bir gün geçireceksiniz. Küçük kazalar yaşayabilirsiniz bunlara karşı daha dikkatli olmanızda fayda var. Sizin çokta alakanız olmayan konulardan dolayı büyük sorumluluklar altında kalabilirsiniz. Gözünüzü dört açın. Bu sorumlulukları hemen kabullenecek ve daha sakin karşılayacaksınız. Sizi üzmesine izin vermemelisiniz. İşle ilgili yaşadığınız sıkışmalar sizi üzebilir. Bu konuda sıkışma yaşamamak için her şeyi zamanında yapmanız önemli.

 

TERAZİ

Bugün sizin elinizde olmayan bazı koşullar dolayısıyla kayıplar yaşayabilirsiniz. Kayıplarınız karşında çok üzülmeyecek ve hemen kabullenme aşamasına geçeceksiniz. Kayıplarınız dolayısıyla kendinizi çok kaybetmemeye çalışmalısınız. Duygusal ve içsel bir sürece giriş yapabilirsiniz. Bu süreçte çok hassas olacak ve çevrenizdekilerin size hassas davranmasını bekleyeceksiniz. Bitirmeye çalıştığınız bazı işler var bu işleri tamamlamış olacaksınız. Bazı küçük kazalar yaşamanız muhtemel. Bu kazaları en aza indirmek için ekstra dikkatli olmanızda fayda var. Kendinizi daha iyi hissetmek için sosyal konulara yönelebilirsiniz. Düşündüğünüz gibi çok iyi gelecek ve pek çok yeni insan ile karşılaşacaksınız.

 

AKREP

Gelecek ile ilgili pek çok hayaliniz var bu hayalleriniz konusunda bugün bazı beklentiler içerisine girebilirsiniz. Sosyal konularda bazı gelişmeler yaşıyorsunuz bu konu da gündeminizi etkileyebilir. Çalışma hayatınızda gerek yöneticilerinizden gerekse çalışma arkadaşlarınızdan alacağınız övgüler ve destekler sizi büyük ölçüde rahatlatacaktır. Çalışma hayatı dışında bitirmeniz gereken bazı sorumluluklar var ve bunlar sizi biraz sıkıştırabilir. Bilginiz dahilinde olmayan bazı sorunlar sebebiyle kayıplar yaşayabilirsiniz. Daha dikkatli olmalısınız. İletişim konusunda bazı kişiler ile anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. İletişim araçlarınızın birden fazlasını yanınızda bulundurmanız da fayda var. Daha rahat olmalısınız.

 

YAY

Çalışma hayatınızda bazı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler sizin gündeminizi büyük ölçüde etkileyecektir. Hedeflerinize ulaşmak için tamamlamanız gereken bazı işlerinizin olduğunu biliyorsunuz tamamlama yolunda önemli adımlar atabilirsiniz. Üstlerinizle olan ilişkileriniz olumsuz yönde çok dikkat çekiyor. Onlarla olan iletişiminizi daha resmi ve daha dikkatli sürdürmelisiniz. Aksi takdirde yöneticileriniz tarafından sevilmeyen kişi olacaksınız. Bugün iş yeriniz de ufak kazalar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız. Sizin sorumluluğunuz altında olmayan konular sebebi ile stres yapmaya ve kontrol kaybı yaşamamaya çalışmalısınız. Bu sadece sizi üzer. İçsel bir sürece giriş yapacaksınız.

 

OĞLAK

Yeni şeyler yaşamak, deneyimlemek, öğrenmek, keşfetmek için kendinizi bugün oldukça enerji dolu hissediyorsunuz ve bu duruma tamamen hazırsınız. Uzun zamandır beklediğiniz o yolculuğa çıkmak için hazırlıklara başlayacaksınız. Bugün adeta sizin gününüz. Sizin yüzünüzden olmayan bazı sebeplerden dolayı seyahat planlarınız istediğiniz gibi ilerlemese de bu sizi çok üzmeyecektir. Hemen kabulleneceksiniz ve sinirlenmeyeceksiniz. Sizin için ve karşınızdaki kişi içinde en doğru olanı bu. Küçük kazalar yaşayabilirsiniz bunlara karşı daha dikkatli davranmalısınız. Hiç tanımadığınız bazı kişiler ile ilgili konular sizin gündeminizi etkileyebilir. Biraz şaşkınlıklar yaşamanız mümkün.

 

KOVA

Yeni başlangıçlar sizi her zaman çok mutlu hissettirmiştir ve bugün yeni başlangıçlar yapmak için kendinizi çok iyi hissediyorsunuz. Kişisel olarak hassas olduğunuz bazı konular bulunmakta ve bu konular ile ilgili kendinizi büyük oranda sınırlandırılmış hissediyorsunuz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Herhangi bir sorun yaşamanız takdirde bir uzmana danışmaktan çekinmemelisiniz. Bu hem psikolojik hem de fiziksel olarak önemlidir. Sizin bilginiz dahilinde olmadan sizi de etkileyen bazı sorunlar yaşanmış fakat telaş etmeyin bu sorunlar çözüme ulaşacak. Özellikle fiziksel sorunlarınıza daha dikkatli şekilde yaklaşmalısınız. Küçük kazalar da yaşayabilirsiniz.

 

BALIK

Bugün insanlarla olan iletişiminiz gayet iyi bu nedenle de kendinizi herkese kolaylıkla ifade edebilirsiniz. Üstelik bunu yaparken çok keyif alacaksınız. Yaptığınız işte yaratıcılığınızı kullanmak ve yeteneğinizi gün yüzüne çıkarmak sizin için çok faydalı olacaktır. Bu sayede yöneticilerinizin ve çalışma arkadaşlarınızın olumlu yönde dikkatini çekeceksiniz. Keyif alacağınız ve sizi mutlu edecek konular hakkında harcama yapacak ve bu harcamalarınızı yaparken kesinlikle çekinmeyeceksiniz. Sizi mutlu edecek şeyler hakkında harcama yapmayı çok seviyorsunuz. Gün boyunca bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Bu kayıplar sizin yüzünüzden olamayacak o nedenle çok üzülmemelisiniz.