Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte 16  Mart 2024 Cumartesi Günlük Burç Yorumları…

KOÇ

Hayatınızın zor olduğunu düşünüp durmayın, güzel günler gelecek. Bugünleri neden kendiniz için avantaja dönüştürmüyorsunuz? Hakkında düşünmek istemediğiniz konuları bu dönem yeniden ele alabilir, sakince düşünerek doğru sonuçlara varabilirsiniz. Yeni burç takvimi başladı. Bu dönem sizin için de yeni başlangıçların zamanı olabilir. Birikmiş işlerinizi sonuca ulaştırın, çünkü şanslı ve verimli günlerdesiniz. Sağlığınız hakkında zaman zaman endişeleniyorsunuz ama bu yorgunluk hissi herkeste var, meraklanmayın. Bu dönemin dinginliğini iş hayatınıza da yansıtabilirsiniz. Çok radikal kararlara gerek yok, kendinizi zorlamayın. Günlük sorunları çözmek bu dönemde yeterli olacaktır.

 

BOĞA

Yüzünüzün güleceği zamanlar fazla uzak değil. Hatta sizi rahatlatacak mali destek bugünlerde yola çıkabilir. Hiçbir konuda acele etmemek gerekiyor. Toprak grubundan olan Boğa Burcu insanı her zaman için Venüs’ten etkilenir ve sahip olma özellikle Boğa kadını için önem taşır. Ama bu karakter özelliklerinizi fazla abartmamanız gerekiyor. Örneğin ailenizi bu baskın kişiliğiniz yüzünden daha fazla üzmeyin. Dost ve akraba çevresinden olanları bazen kırıyorsunuz. Ama onlar çoğu zaman iyi niyetli kişiler. İş hayatınız yolunda gidiyor fakat acele alınmış sert kararlar size zarar verebilir, bu durumlarda ikinci kere düşünmeyi unutmayın.

 

İKİZLER

Aynı anda birkaç işi birden yapma, çabuk hareket etme zamanla sizin için yorucu hale geliyor, daha sakin davranmayı deneyin. İçinizde ikiz bir karakter var deniyor ama bu ani değişimler artık çevrenizdekileri bile yormaya başladı. Bu yüzden çok yakın aile bireylerinden gelen öğütleri kulak ardı etmeyin. İkili ilişkilerinizde yanlış anlaşılmaktan da böylece kurtulabilirsiniz. Hava grubundan bir burç olduğunuz ve değişimlere açık olduğunuz için sakinliği mutlaka denemelisiniz. Bu arada eldeki işleri düzenlemek ve hayatınızda pozitif bir uygulayıcı olmak çok uygun bir döneme girdiniz. Tadını çıkarın.

 

YENGEÇ

Ay her zaman burcunuzu etkileyen bir gök cismi oldu. Özellikle dolunay zamanları artan hassasiyetlerinizi fark edip dizginlemeye çalışın. Bundan kârlı çıkan siz olacaksınız. Özellikle gönül ilişkilerinizi yürütürken bu hassasiyetten uzak kalmaya çalışın, bugünlerde pek çok şeyi yanlış anlayabilirsiniz. Düşünün ki iş, aşk ve mali konularda yaşayabileceğiniz sorunların hepsi sakin bir kafayla daha iyi çözülecektir. Dolunay zamanları yengeç burcundan olanlara önemli kararlar almayı erteleyin diyoruz. Ayın sedef rengini yansıtan her şeyden hoşlanıyorsunuz. Örneğin incileri, beyaz gülleri ve nilüfer çiçeklerini seviyorsunuz. Bu dönem kendinize odaklanın ve sevdiğiniz şeyleri yapmaya bakın.

 Burçlarr

ASLAN

Ateşin ve güneşin etkilediği Aslan Burcu için çevresini yönetmek önemlidir ama artık bu hükmedici karakterinizi biraz frenleyin. Aynı zamanda her şeyi organize etme huyunuzdan da biraz olsun vazgeçmenin zamanı gelmedi mi? Yoksa çevrenizdekiler sizden uzaklaşmaya başlayacak. Kariyer hayatınızda bu kararlı duruşunuz işe yarıyor olabilir ama duygusal hayatınızda bazen sizi itici hale getiriyor. Oysa güneş kadar parlak ve dostane olabilirsiniz, yöneteceğim ısrarından uzak durun. Haftanın ikinci yarısı bu değişim için çok daha uygun duruyor, çünkü karşınıza halletmeniz gereken sorunlar çıkabilir. Ama önümüzdeki günlerde gök kubbeden olumlu enerjiler geliyor.

 

BAŞAK

Günün erken saatlerinizde yaşadığınız mali huzursuzluğun üzerinde artık durmayın, geçip gitti. Başak Burcu her zaman pratik çözümler üretebilir, meraklanmayın. Merkür gezegeninin üzerinizdeki olumlu etkileri sürüyor, böylece her zaman olduğu gibi değişimlere açık ama akılcı karakterinize döneceksiniz. Bu olumluluğu ikili ilişkilerinizde de kullanın. Fakat bu ilişkilerde burcunuzun diğer bir özelliği olan köle ruhlu yaklaşımlardan uzak durun, kendinizin kıymetini bilin. Mavi ve yeşil tonlar sizlerin her zaman hoşuna gider, doğaya bakarak endişelerinizden kurtulun. Bir başak gibi her zaman için yolunuzu bulabilirsiniz. Bu yeteneklerinizi önümüzdeki dönemde ticaret hayatında kullanmak da aklınızda olsun.

 

TERAZİ

Dengeleyici özelliğiniz gene öne çıksın, zaman zaman yaşadığınız sıkıntıların üzerinden ancak böyle gelebilirsiniz. Gördüğünüz rüyaların üzerinde de fazla durmayın, bilinçaltı bazen fazlasıyla karışık olabilir. Zihninizi rahatlattıkça siz de rahat edeceksiniz. Aileniz ile daha çok ilgilenmenin zamanıdır. Bugünler aynı zamanda Terazi Burcu için çevresini daha çok dinlemenin de vaktidir, her açıdan iletişim kanallarınızı açık tutun, yıldızlar verimli bir dönem gösteriyor. Ama karar vermeniz gerektiğinde siz anlayışlı lider pozisyonunda olun. Şimdi kararsızlık zamanları değil. Karşılaşılacak ufak tefek sağlık sorunları canınızı sıkmasın.

 

AKREP

Sevgili Akrep, senin için zor bir dönem fakat etrafındaki kişilere neden biraz daha anlayışlı olamıyorsun? Sonunda kendine zarar veriyorsun. Bu dediklerimiz para, sağlık, iş ve aşk yaşamının tümü için geçerli. Burcunun genel eğilimlerini taşımak Akrep insanlarında en yüksek seviyeye çıkıyor ama hayatınızda mutlaka bir denge yaratmak zorundasınız ki bunun bir yolu da etrafındakileri dinleyip anlamaktan geçiyor. Örneğin bugünlerde sizin için eskilerde kalmış bir kişiden haber alabilirsiniz, hemen olumsuz düşünmeyin. Akrep Burcu Mars’ın etkisi altındadır ve akreplerin sezgileri de çok güçlüdür, sizin için bugünler iç sesinize kulak verme dönemi olsun.

 

YAY

22 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı 22 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı

Keyifli ve neşeli günleriniz devam etsin. İyimsersiniz ve çevrenize güç veriyorsunuz. Bugünlerde gök kubbe de dolunay gerçekleşiyor ve siz de bu etkilerin ışığında bugünlerde kariyerinizde bir çıkış yakalayabilirsiniz. Hareketlenmeler günlük hayatınızda bile gerçekleşebilir, hepsiyle başa çıkacak net bir zihniniz var. Bu dönem sizin için olumlu zamanlar, verim sağlamaya bakın. Ayın sonlarına doğru kişisel ilişkilerde daha dikkatli olun, çünkü Merkür Boğa burcuna giriyor, bunun diğer burçlar üzerinde farklı etkileri olabilir. Olumluluğunuzu bozmadığınız sürece bu dönemi de atlatacaksınız. Platonik bir aşk söz konusu olabilir.

 

OĞLAK

2020 yılının tamamında yıldızlar sizin için yenilenme, ilerleme zamanıdır diyor, neden hala bekliyorsunuz? Çünkü şans anlatan Jüpiter gezegeni bütün bir yıl Oğlak Burcu üzerinde kalacak ve olumlu etkiler yayıyor, bundan yararlanma zamanıdır. Jüpiter size yeni kapılar açacak. Hemen akla gelen iş yaşamından başka hayatın her anlamında şanslı bir döneme giriyorsunuz. Yeter ki siz kendinize güvenin ve neredeyse iki yıldır burcunuzun üzerinde olan Satürn’ün ağırlaştırıcı etkisinden kurtulun. Mesela birikimleri değerlendirebilmek için bu dönem iyi gözüküyor. Mali konularda sonuç alabilmek için kendinize güvenin.

 

KOVA

Bazen Kova burcuna Saka Burcu da deniyor, çünkü sembolünüz elindeki bir kaptan su döken adam. Su taşıyan kişi anlamında kullanılan Saka kelimesi burcunun insanlarına da yardımseverlik ve cana yakınlık getiriyor. Aynı zamanda bu burç insanlarının sabit kalmayı sevdikleri bilinir. Fakat artık yarım kalan işleri tamamlama zamanıdır. Bu işler hayatınızın hangi alanında olursa olsun bitirilmeyi bekliyorlar. Gününüz verimli geçtikçe siz de kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Gökkubbede Kova burcu eski Mısırlılar için Nil’in taşma ve toprağa bereket saçma zamanıydı. Bu verimli dönemden siz de yararlanabilirsiniz.

 

BALIK

 

Öncelikle sağlık konularında daha dikkatli olman gerekiyor sevgili Balık ve bu işe beslenme alışkanlıklarını değiştirerek başlayabilirsin. Bu ve bunun gibi öğütleri çevrendekiler senin yararına söylüyorlar, alınganlık göstermene gerek yok. Sağlık her işi başı, dikkatli ol. Mali konularda zor bir döneme girsen bile işin altından kalkabilirsin, yeter ki telaş edip acele kararlar verme. Bazen ruhsal anlamda dibe vurduğunu düşünüyorsun ama bugünlerin hepsi geçecek. Herkes Balık Burcu insanının kırılgan olduğunu düşünüyor ama sen aşk acılarına bile dayanacak güçtesin ve yeni bir yaşama başlayabilirsin.