Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte 13 Şubat Salı Günlük Burç Yorumları…

13 Şubat Salı Koç Burcu Günlük Yorumu – (21 Mart – 20 Nisan)

Sizi anlayan insanlar çıkacak fakat biraz sabretmeniz gerekiyor her şeyin zamanında olması daha güzel buna emin olun. Biri gelecek bütün sıkıntılarınızı alıp götürecek fakat bunun biraz zaman alacağını bilmelisiniz. partnerinizle yaşadığınız bazı duygu değişimleri hayatınızı da bayağı bir etkileyecek fakat bu etki altında kalmamanız için kendinize has bir hayat tercih etmelisiniz. Ailenizle olan iletişiminiz daha da kuvvetlenecek fakat siz yine de kendinize de zaman ayırıp kendinizi de birazda olsa anlamaya çalışın. İş hayatınız biraz sarpa sarabilir fakat düzene sokmak da sizin elinizde daha dikkatli olursanız her şeyin üstesinden geleceksiniz, bütçenize uygun hareket ettiğiniz taktirde her şeyin daha Rayında olduğunu sizde göreceksiniz ve ileriki zamanlarda hiçbir sıkıntı çekmeyeceksiniz.  İş hayatınız biraz sarpa sarabilir fakat düzene sokmak da sizin elinizde daha dikkatli olursanız her şeyin üstesinden geleceksiniz.  Bütçenize uygun hareket ettiğiniz taktirde her şeyin daha Rayında olduğunu sizde göreceksiniz ve ileriki zamanlarda hiçbir sıkıntı çekmeyeceksiniz.

13 Şubat Salı Boğa Burcu Günlük Yorumu – (21 Nisan / 21 Mayıs)

Kendinizi bu ara oldukça özgüvenli hissediyorsunuz ve her şeyin üstesinden geleceğinizi biliyorsunuz fakat bazen bu özgüveniniz yok olabiliyor siz yinede kendinizi motive etmeye çalışın. Partnerinizle yaşayacağınız bazı ufak tartışmalar canınızı sıkacak daha sakin yaklaşırsanız partneriniz de sizi anlayışla karşılayacak her şeyi çözüme kavuşturacaksınız. Sizinle zaman geçirmek isteyen insanlar olacak sizi kaybetmeye korkacaklar. Hayatınızı değiştirecek bazı fırsatlar ile karşı karşıya kalacaksınız bu fırsatları iyi değerlendirdiğiniz taktirde her şeyin daha da güzel olduğunu sizde fark edeceksiniz.

13 Şubat Salı İkizler Burcu Günlük Yorumu – (22 Mayıs / 22 Haziran)

İnsanlar sizinle alay ediyormuş gibi geliyor fakat durum hiç de böyle değil çünkü etmiyorlar sadece sizin gözünüzde büyüttüğünüz durumlar söz konusu olduğunun farkına varın. Sizin elinizde her şey, düzene sokacağınıza inanıyorum. Zorluk çıkan her durumda çözümden daha çok komple silip atmak size daha kolay geliyor. Özellikle partnerinizle bu konuda çok sıkıntı yaşıyorsunuz.  Bunu düzeltmek için elinizden geleni yapacaksınız daha güzel zamanlar geçirmeniz için size sunulan güzel günleri iyi bir şekilde değerlendirmelisiniz. Sıkıntılarınızı giderecek bir çok neden çıkacak karşınıza ve bu çıkacak nedenleri güzelce değerlendirip sıkıntılarınızı bir şekilde halledebilmeniz gerekiyor.



13 Şubat Salı Yengeç Burcu Günlük Yorumu – (23 Haziran / 22 Temmuz )

Bu ara negatif insanlardan dolayı kendinizi pek de iyi hissetmiyorsunuz fakat her şeyin daha güzel olması için elinizden geleni daha da fazlasını yapıyorsunuz. Negatif insanları hayatınızdan uzak tutmamız gerekiyor tuttuğunuz taktirde her şey daha güzel olacak. İçinize sıkıntı veren insanları kendinizden uzak tutun size iyi gelecek insanlar yakında karşınıza çıkacak ve onları en izin tersiyle itmeyin. Hayatın size sunduğu güzel birazda hadi diyor ve bu güzellikleri gördüğünüz taktirde hayatınızdaki o büyük değişimlerin sizde farkına varacaksınız. Geleceğinize dair güzel planlarnız olacak ve bu planları gerçekleştirmek adına çok sevdiğiniz insanlardan yardım alabilir veya fikirlerini onlara sorabilirsiniz.

13 Şubat Salı Aslan Burcu Günlük Yorumu – (23 Temmuz / 22 Ağustos )

24 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı 24 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı

Alay etmeyi çok seviyorsunuz fakat bazı insanlar bunları kaldıramayabilir herkesi kendiniz gibi görmeyin ama size gelince eleştiriye kapalısınız. Bu da çok yanlış bir tutum bu yüzden kendinize çekidüzen verip çevrenizde insan bırakmaya özen gösterin. Sizi seven insanlarla birlikte olun sizi sevmeyen insanlar, sizde sevmek zorunda değilsiniz veya sevgi gösterisi yapmak zorunda değilsiniz. Bu yüzden sizi seven insanlarla birlikte hayatınıza devam etseniz daha iyi olacak. Partnerinizle yaşayacağınız bazı anlaşmazlıklar etrafınızdaki kişileri küçük görmek olacak etrafınızdaki kişileri küçük gördüğünüz taktirde sizden git gide soğuyacak.

13 Şubat Salı Başak Burcu Günlük Yorumu

Sevdiğiniz kişilerle iletişim Promak için doğru bir gündesiniz. Uzun zamandır bir araya gelemediğiniz, uzun zamandır kontak kuramadığınız kişilerle mümkünse yüz yüze görüşmeniz sizin için çok daha iyi olacaktır. Kafanızı karıştıracak bir takım insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bugün karar verme konusunda fazla bağımsız olamadığınızdan dolayı çevrenizdeki insanlar sizi yanıltabilir. Bu yanılgıya düşmemek adına önemli kararlar alırken yalnız bir ortamda bulunmanız yanılma riskinizi azaltacaktır. Aşk hayatınızdaki dalgalanma maalesef ki kötü bir şekilde sonuçlanabilir. İlişkinizin sonuna gelirseniz eğer sebebini kesinlikle kendinizde aramayın. Çünkü ilişkiniz adına fazlasıyla çabalayan bir burç olduğunuzu unutmayın. Ancak neden diye sorgulamanız en azından size tecrübe kazandıracaktır. 


 


13 Şubat Salı Terazi Burcu Günlük Yorumu

Kariyeriniz konusunda kafanızda bazı kuruntular, bazı kafa kurcalayıcı durumlar yok değil. Hal böyle olunca da günlük işlerinizde de performansınız düşüş gösteriyor. Gün içerisinde çok alakasız zamanda aklınıza gelen projeler veya fikirler uygun zamanda olmadığından dolayı geçip gidebilir. Bu gibi durumlarla karşılaştığınızı fark ettiğiniz anda not tutmanız yararınıza olacaktır. Keyfinizde ufak bir eksiklik söz konusu olabilir. Bu eksikliğin sebebini siz daha iyi biliyorsunuz. Ancak şunu unutmayın ki hiçbir şey ve hiç kimse sizden daha önemli değil. Her şeyi bir kenara bırakın ve artık kendinize daha fazla zaman ayırmaya başlayın. 

13 Şubat Salı Akrep Burcu Günlük Yorumu

Olası aksilikler veya keyif kaçırıcı durumlar olması halinde sakin kalmanın çözümde önemli rol oynadığının farkına varacaksınız. Bu durum özellikle ilişkiniz konusunda daha fazla etkili. Vücudunuzdaki yorgunluk nedeniyle sosyal çevrenizden gelen teklifleri geri çevirebilirsiniz. Özellikle uykusuzluk problemi bugünlerde daha fazla başka isteyebilir. Artı yaptığınızda artışa doğru ufak bir ivme gözlemleyebilirsiniz. Enerjiniz bugün için maksimum seviyeye gelebilir. Özellikle enerjinizden kaynaklı duygusal konularda farklı tepkiler gösterebilirsiniz. Gelecek günlerde işiniz veya kariyeriniz hakkında bir takım kararlar almanız gerekebilir. Bu kararları alırken en doğru bir şekilde seçim yapmak adına yalnız kalmanız, doğru yola girmeniz için önemli bir detay olacaktır. 

13 Şubat Salı Yay Burcu Günlük Yorumu –

Yani burçları bugün ve yakın gelecek tarihlerde finansal konular üzerinde daha fazla durabilir. Çünkü  maddi açıdan yaşamış oldukları zor dönemler kendilerini doğal olarak tedirgin etmekte. Kendiniz için Ufak çaplı farklılıklar yaratmak isteyebilirsiniz. Mesela bu farklılıklara giyim tarzınız değiştirmekle veya yeni kombinler ayarlamakla başlayabilir misiniz ufak çaplı farklılıklar yaratmak isteyebilirsiniz. Mesela bu farklılıklara giyim tarzınızı değiştirmekle veya yeni kombinler ayarlamakla başlayabilirsiniz. Tarzınız için elektronik ticareti tercih ederseniz seçim yapacağınız yerleri iyi bilmeli, güvenilir yerleri daha ön planda tutmalısınız. Çünkü kendinize dikkat etmezseniz eğer canınızı sıkacak hatta üzüntüye sokacak durumlarla karşılaşabilirsiniz. 


13 Şubat Salı Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Son zamanlarda sosyal çevrenize ve sosyal aktivitelerinize fazlasıyla önem veriyorsunuz. Bu da çevreniz tarafından sevilmenizi önemli ölçüde etki etmekte. Arkadaş ortamınızda kullanmış olduğunuz kelimeler ve düşüncelerinizle daha ön plana çıkmanız mümkün. Gün içerisinde bazı zamanlar iç sesiniz de başbaşa kalabilirsiniz. Kendinizle çatıştığınızı fark ettiğiniz andan itibaren dışarıdaki kişiler tarafından yaptığınız işler veya kafanızı karıştıran davranışlarınız açısından yorumlanmasını isteyebilirsiniz. Kendinizi tercüme etme konusunda yaşamış olduğunuz çekingenlikleriniz karşısında utanç yaşayabilirsiniz. Sağlık açısından bomba gibi olacağınız gün sizinle birlikte olacak. 

13 Şubat Salı Kova Burcu Günlük Yorumu

Sayın kova burçları. Cesareti yüksek, yeni insanlarla tanışma potansiyeli olan bir burç olduğunuzdan dolayı yaşantınızda halk ile ilişkinizde fazla problem yaşamıyorsunuz. Hal böyle olunca da sosyalleşme konusunda da tereddütsüz en iyi siz oluyorsunuz. Ancak son zamanlarda ruh halinizden kaynaklı olarak bu özelliğiniz biraz geriye düşmüş halde. Buna bağlı olarak da özgüven kaybı yaşıyorsunuz. Moralinizi düzeltmek için sevdiğiniz şeylerle uğraşmanın tam zamanı. Göreceksiniz ki eski yapınıza geri döneceksiniz. Gün içerisinde süpriz gelişmeler gerçekleşebilir. Maddiyatınızda olan değişiklik ilk başta düşüş şeklinde hareketlenmiş olsa da ardından bir parabol gibi yükselişe ivmelenecek. 


 

13 Şubat Salı Balık Burcu Günlük Yorumu –

Bugünlerde ekonomik konularınıza ağırlık verebilirsiniz. Özellikle bütçenize vereceğiniz önem daha fazla olacak. Çünkü yakın zamanda zor bir dönem sizi bekliyor olabilir. Buna bağlı olarak da yapacağınız alışverişler ihtiyaç ve önem listesine göre sıralanmalıdır. Maddiyatınız haricinde bir süpriz at karşılaşmadığınız taktirde günümüz beklediğiniz gibi geçecek. Özellikle sosyal çevrenizle olan ilişkiniz beklentinizin üstünde olacak. Ara sıra kendi içinizde kendinizle çatışabilirsiniz. Bilincinizle bilinçaltınızın ufak anlaşmazlıkları birazcık sizi yorabilir. Bu yüzden kararlılığınızı elinizde tutmanızda fayda olacaktır. İmajınız da ve görünüşünüz de ufak değişiklikler yapmanız halinde çevrenizdeki insanlardan beklediğiniz yorumları ve iltifatları alabilirsiniz. Sadece ufak büyük noktası ise o kendinizi çok iyi tanımanız. Gerisi zaten çorap söküğü gibi gelecek.