Koç Burcu 13 Ocak Günlük Burç Yorumu

Hafta, sosyal hayatınız veya arkadaşlıklarınız için zorlu bir başlangıç yapıyor. Yöneticiniz Mars, Neptün ile kare açı yaparken değer verdiğiniz biri için doğru olanı yapma girişimleriniz geri tepebilir. Birisi sizden yardım istemedikçe “yardım” etmemeye çalışın. Perşembe günü, Venüs Koç burcundan ayrılıyor ve doğum haritanızın para bölgesine geçer. Bu, bütçenizi maksimuma çıkarabilecek enerjiler anlamına gelir ancak öte yandan, sizi gelirinizi artırmanız için motive eder. Özel yaşamlarınızda 3ncü şahıslardan kaynaklanacak kıskançlıklara dikkat etmeli ve daha korumacı bir tutum içinde olmaya özen göstermelisiniz.

Boğa Burcu 13 Ocak Günlük Burç Yorumu

Hafta sonunun ilk günü gerginlik çıkartan kişiler iş ve arkadaşlık ilişkilerinizde zorlayabilir sizleri. Göstereceğiniz sabır olası zararlardan koruyacağı gibi sizleri pek çok bilinmezin cevabını da ortaya çıkartacaktır.

Finansal konularda da şanslı enerjiler sizleri karşılıyor. Yasal konularda ve baskı gördüğünüz olaylarda siz kazanacaksınız. Perşembe günü yöneticiniz Venüs kendi burcunuza geçtiğinde daha parlak günler sizi bekliyor. Bu etki sizi en çekici ve sevecen halinize büründürecek, bu yüzden aşk için mükemmel bir alamettir. Bekarsanız ve aşkı arıyorsanız, bu sizin için yılın en şanslı geçişi. Ancak Pazar günü Merkür doğum haritanızın en gizli ve tenha kısmına doğru hareket eder. İçinden bir süre sosyal olaylardan kaçmak geliyorsa şaşırmayın. Evli ve beraberliği devam edenler romantizmi doyasıya yaşayabilirler bu hafta.

Ikizler

İkizler Burcu 13 Ocak Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü Mars, Neptün ile keskin açı oluşturduğunda, kamusal kimliğiniz  örneğin kariyeriniz içsel benliğinizle uyuşmuyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu kafa karıştırıcı ve rahatsız edici bir etkidir, ancak kısa ömürlüdür.

Sert bir karar almamaya fevri yaklaşımlarla tartışmamaya  çalışın; bu duyguların geçmesini bekleyin. Perşembe günü Venüs Burç değiştirdiğinde, sezgileriniz ve hayal gücünüz büyük ölçüde gelişir. İlişkiniz zor bir dönemden geçiyorsa, bu geçiş iyileşme için gerekli olan empati ve anlayışı bulmanıza yardımcı olabilir. Yönetici gezegeniniz Merkür pazar günü burç değiştirerek doğum haritanızın hedef bölgesine doğru ilerliyor.

Nereye gittiğinizi ve neden bu yolu seçtiğinizi yeniden değerlendirmek için bu hafta sonu kendinize düşünmek için biraz zaman ayırın. Hafta boyunca özel yaşamınızda ani kararlar almamaya dikkat edin.

Yengeç Burcu 13 Ocak Günlük Burç Yorumu

Bu hafta Mars ve Neptün arasındaki keskin enerjiler, kişisel korkularınızın ve şüphelerinizin sizi hayatı dolu dolu yaşamaktan alıkoyabileceğini vurguluyor. Bu, evrenden herhangi bir fobiyi ele almanız ve onların üstesinden gelmeniz gerektiğine dair nazik bir hatırlatmadır.

Perşembe günü Venüs burç değiştirip sosyal hayatınızı sevgi ile aydınlatırken, hafta ortasında daha parlak enerjiler sizleri karşılıyor. Halihazırda bir ilişki içinde olsanız da olmasanız da bu geçiş arkadaşlarınızı birbirine çok daha yakınlaştırabilir ve hatta bir arkadaşlığı aşka dönüştürebilir. Merkür de bu hafta hareket halinde ve pazar günü haritanızın en tepesine doğru ilerliyor. Gelecek hafta işinizde iz bırakmanıza yardımcı olabilecek cesur, parlak, iddialı fikirlere dikkat edin.

Aslan

Aslan Burcu 13 Ocak Günlük Burç Yorumu

Salı günü, Mars ve Neptün arasındaki keskin açılar hayatta neleri kontrol edebileceğinize karşı neleri kontrol edemediğiniz konusundaki iç mücadelenizi vurgular. Meditasyon veya nefes çalışması yoluyla, daha iyi bir kabullenme ve huzur duygusu elde edebilirsiniz. Bu hafta, özellikle de Venüs'ün haritanızın en tepesine çıktığı perşembe günü, kariyer cephesinde iyi haberlerin olması yardımcı olacaktır. Bu sevimli geçiş, itibarınızı artırır ve işte ve diğer her yerde mükemmel bir izlenim bırakmanıza yardımcı olur. Merkür pazar günü burç değiştiriyor. Bu akıllı gezegen macera bölgenize girerken, zihninizi esnetmek isteyeceksiniz. Ufuk açıcı bir tatil planlayın, yeni bir eğitim kursuna başlayın veya zor olan pek çok şeyin üstesinden gelebileceksiniz. Aşk hayatınız ise sevgi ile şifalanıp dönüşüyor.

Başak  Burcu 13 Ocak Günlük Burç Yorumu

Salı günkü Mars Neptün keskin açıları, ideal kariyer hırslarınıza karşı ailenize karşı görevinizi vurguladığı için sizin için zordur bu belki de çalışma hayatınızda sıkışıp kalmanıza veya gerçek hayallerinizden mahrum kalmanıza neden olmuştur.

Perşembe günü Venüs'ün burç değiştirmesi yardımcı olacaktır. Bu güzel gezegen öğrenme alanınıza girerken, hayatta nasıl iz bırakabileceğiniz konusunda size çok daha iyi bir fikir verecektir. Korkularınız istekleriniz üzerinde meditasyon yapın ve onları kullanmanın yeni ve daha iyi bir yolunu keşfedebilirsiniz. Yönetici gezegeniniz Merkür pazar günü doğum haritanızın kendini geliştirme bölgesinde seyirde olacak. Bu, özgüveninizi ve özgüveninizi beslemenize yardımcı olabilecek bir katalizördür ve bu da karşılığında hayatta daha fazla fırsat bulup yakalamanıza yardımcı olacaktır.

Terazi Burcu 13 Ocak Günlük Burç Yorumu

Özellikle iş için çok seyahat ediyorsanız, bu haftanın başlarında biraz kafa karışıklığı iptaller yaşanabilir. Mars ve Neptün çatışmaları körüklüyor, bu nedenle önemli bir işle meşgulseniz ve hatalardan kaçınmanız gerekiyorsa ayrıntıları dikkatlice kontrol edin.

Genel olarak, kozmik işaretler bu hafta sizin için çok olumlu. Yöneticiniz Venüs, perşembe günü doğum haritanızın tutku bölgesine girerek, varsa partnerinizle olan bağınızı derinleştirir veya bekarsanız potansiyel olarak unutulmaz bir karşılaşma getirebilir yaşamlarınıza. Pazar günü Merkür karşıt konuma geçiyor. Bu, aşk hayatınızda iyi iletişimi kolaylaştırdığından ve ilişkilerinizde akıllı seçimler yapmanıza yardımcı olduğundan, Venüs transitinin tutkusu için iyi bir dengedir.

Akrep Burcu 13 Ocak Günlük Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz olan Mars, salı günü Neptün ile çatıştığında, hayatınızdaki her şeyi kontrol edemediğiniz için yoğun bir hüsrana uğramış hissedebilirsiniz.

Bırakmaya ve sadece hayatın akışına uyum sağlamaya çalışın. Perşembe günü Venüs karşıt burcunuza geçerken, aşk hayatınızda güzel haberler var. Bu, geleneksel olarak romantik bir taahhütte bulunmak veya bekarsanız flört etmek için mükemmel bir zamandır. Kalbinizi özgür bırakın ve aşk etrafınızda dönsün. Neyse ki Merkür de çalışma hayatınızın yolunda gitmesine yardımcı olmak için pazar günü yanınızda.

Bu zeki gezegen burç değiştirdikçe, sorumlulukları gerektiği gibi devrederek programınıza ayak uydurmanıza yardımcı olacaktır.

Yay  Burcu 13 Ocak Günlük Burç Yorumu

Sizin için haftaya çok karışık bir başlangıç vurgusu yapıyor gökyüzü.

Ay enerjisi güveninizi cesaretlendirir ancak Mars ve Neptün çatışırken, sevgiliniz ve aileniz arasındaki anlaşmazlığın üstesinden gelmekte zorlanabilirsiniz. Neyse ki bu hafta çalışma hayatınız için daha iyi haberler var. Perşembe günü Venüs burç değiştirdiğinde, meslektaşlar arasındaki anlaşmazlık sona erer ve olumlu çalışma ilişkileri oluşturmak için yeni bir şans doğar.

Özellikle hafta sonu boyunca duygu dolu eğlenceli enerjiler sizleri karşılıyor. Merkür pazar günü neşe alanınıza giriyor, sosyalleşerek veya sizi en çok güldürenlerle vakit geçirerek haftanın dertlerini unutabileceksiniz.

Oglak

Oğlak Burcu 13 Ocak Günlük Burç Yorumu

Mars ve Neptün'ün keskin açılarının olacağı salı günü iş yerinde bir iletişim bozukluğuna dikkat edin.

Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 29 nisan - 05 Mayıs Haftası Dinçer Güner'den Haftalık Burç Yorumları 29 nisan - 05 Mayıs Haftası

Söylemek istediğiniz şey başkaları tarafından anlaşılmayabilir, bu nedenle konuları hızlı bir şekilde açıklığa kavuşturmak için çok dikkatli olun. Ancak iş dışında, bu hafta kişisel hayatınızda neşe var, özellikle de perşembe günü Venüs doğum haritanızın mutluluk bölgesine girdiğinde.

Bu, aşıksanız mutlu bir geçiş hâkim gökyüzünde iyi değerlendirin. Bu etki sırasında aşk konusunda çok ciddi olmayın; sadece olduğunuz gibi davranın ve sevdiğiniz insanla anın tadını çıkarın. Merkür pazar günü haritanızın kök bölgenize etki ederken. Bu, aile geçmişinizi daha derine inmek için büyüleyici bir zaman olacaktır.

Kova Burcu 13 Ocak Günlük Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında, özellikle de Mars ve Neptün'ün çatıştığı salı günü mali durumunuza dikkat edin. Parayla ilgili dürtüsel veya riskli kararlar sizin için iyi sonuç vermeyecek çünkü ihtiyacınız olan tüm bilgilere sahip değilsiniz.

Perşembe günü Venüs burç değiştirdiğinde, umarız evinizde ve sevdiklerinizle birlikte yenilenmiş bir huzur ve uyum duygusu hissedeceksiniz. Birkaç haftalığına bu mutlu enerji, aile hayatınızı bir neşe, rahatlık ve güç kaynağı haline getirecektir pek çok sorunu çözümleyebilirsiniz bu döngüde. Merkür de pazar günü tüm gezegenlerin en zekisi doğum haritanızın düşünme bölgesine hareket eder.

Bu hafta sonu parlak fikirler yoğun ve hızlı bir şekilde ortaya çıkacak fakat sizin mücadeleniz bu fikirleri eyleme dönüştürmek olacak.

Balık Burcu 13 Ocak Günlük Burç Yorumu

Salı günü Mars, yönetici gezegeniniz Neptün ile keskin bir açı oluşturduğunda gerçekte kim olduğunuz ile ailenizin sizden ne beklediği arasında bir kopukluk hissedebilirsiniz. Bu başa çıkılması çok zor bir konu, ancak gerçek kimliğinizi ortaya koyarken Evrenin arkanızda olduğunu bilin.

Venüs'ün burç değiştirdiği perşembe günü işler oldukça sakinleşecek. Bu nazik etki, doğru zamanda doğru insanlara söylenecek doğru kelimeleri bulmanıza yardımcı olacaktır.

Mesajınızı iletmek için yürekten ve sevgiyle konuşun. Ayrıca pazar günü Merkür Balık burcundan ayrıldığında daha iyi haberler var. Merkür doğum haritanızın para bölgesine yönelir. Gelirinizi en üst düzeye çıkarırken harcamalarınızı düzene sokmanın yollarını bulmak artık çok daha kolay. Harekete geçmelisiniz.