KOÇ

22 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı 22 Nisan 2024 Burç Yorumları - Nuray Sayarı

Neşenize neşe katacak bazı insanlarla tanışabilirsiniz bu insan veya insanlar size çok iyi gelecek hep onlarla vakit geçirmek isteyeceksiniz. İş hayatınızda bazı yorgunluklar var fakat bu işin yorgunluğu değil arkadaşlarınızla olan tartışmalarınızdan dolayı vücut olarak değil beyin olarak çok yoruyorlar. İş girişiminde bulunacaksınız bu girişimde bulunduğumuz işle alakalı kariyerinizi etkileyecek çok güzel projeler çok güzel etkinlikler olacak katılmayı unutmayın veya projede fikrinizi sunmayı kesinlikle kaçırmayın.Bazı durumlarda kendinizi soyutlamayı çünkü istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz buda sizin en doğal hakkınız özgürlük kavramı tam sizlik bir kavram bunuda olabildiğince dozacında kullanın. 

BOĞA

Ailevi sorunlardan dolayı bayağı bir dağılmış durumdasınız fakat sizin elinizden gelecek başka bir şey yok bu yüzden kendinizi bu kadar yıpratmayın. Yaptığınız planlar bütçenize uymayabilir bu yüzden bütçenizi daha iyi daha olumlu şeyleri kullanmaya özen gösterin. Kısa süreli de olsa bir iş teklifi alabilirsiniz ve bu işi o kadar çok severek yapacaksınız ki sanki kendi işinizmiş gibi umarım her şey gönlünüzce olur. Aşk hayatınıza gelecek olursak Önümüze çıkan her insana kapılmamaya dikkat edin çünkü bu insanlar sizi bayağı bir yorabilir kendinizi düşünmekte fayda var. 

İKİZLER

Bir sıkıntınız olacak fakat bunu kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz çünkü sizin karakteriniz de olan bir şey kendi başınızın çaresine bakmaya özen gösteriyorsunuz. Gülümsemenizi yüzünüzden hiç eksik etmeyin size o kadar çok yakışıyor ki siz bunun farkında değilsiniz ama sizin düşmanlarınız ve çevrenizde olan bazı insanlar sizi çekemiyor bu yüzden ne olursa olsun gülümseyin. Yanlış yollara sapma konusunda çok korkunuz var ve endişeleriniz var bunu atlatmanın en iyi yolu güzel bir egzersiz yapmak bunları bütünleştirmenizi öneririm size çok iyi gelecek yüzünüzdeki o tebessümü yeniden doğduğunu sizde fark edeceksiniz. Güzel bir iş teklifi alabilirsiniz kendinizi buna hazırlayın yakın zamanda elinize yüklü bir miktar para geçebilir.

YENGEÇ

Olaylara bakış açınız çok farklı buda sizin benliğinizi yansıtıyor.Çevrenizdeki bazı insanlar sizin abartılı bir şekilde olayları anlattığınızı söylüyor oysaki siz gerçekleri anlatıyor olacaksınız böyle sizin abartılı anlattığınızı söyleyen insanlara pek de kulak asmayın.Geçmişi pek de kafanıza takmayın çünkü herkesin bir geçmişi vardır siz birlikte olduğunuz insanla veya arkadaş çevrenizde olan insanlarla geçmişin pek de bir önemi olmadığını sadece bu geçmişin size tecrübe katacağını herkese vurgulayabilirsiniz. Sizinle alay eden bir arkadaşınız var artık gücünüze gitmeye başladı, bu yüzden ona uyarı yapabilirsiniz fakat yine yapmaya devam edecek, siz bence yavaş yavaş arkadaşınızdan uzaklaşın.

ASLAN

Gün içerisinde motivasyonınıza bağlı olarak kendinizi güçlü hissedeceginiz durumlarda serinkanlı yaklaşımlar sergileyeceksiniz. Hayatınıza yeni insanlar girebilir. Yeni katacağınız bu insanlar gerek aşk hayatı, gerekse iş hayatı Anlamında hayatınıza katılabilir. Son zamanlarda ve gelecek yakın zamanlarda aşk tek şansınız fazlasıyla parlak bir hal almış durumda. Aşkta kazanacak burç bugün siz olacaksınız. Aynı zamanda sosyal çevrenizdeki ilişkiler ile daha samimi, daha içten arkadaşlıklar sündürebilirsiniz. Kendinize dinlenmeye de zaman ayırmayı unutmayın.

BAŞAK

Güne enerjisi yüksek bir şekilde başlayacaksınız. Gün içerisinde yoğun bir iş temposun sizi biraz zorlayacak olsa da bunun üstesinden gelebileceksiniz. Aşk hayatınızda bazı sorunlar olmuş olsa da bu sorunların üstesinden gelebilmek için haklı olsanız daha iyi sizin de adım atmanız gerekebilir. Partnerinize ufak süprizler yapmak için uygun bir gün. Eğer bir ilişkiniz yok ise ailenize veya çok sevdiğiniz yakın arkadaşınıza küçük çaplı hediye almanız her iki tarafı da mutlu edecektir. Sağlık problemleri ile karşılaşmaktan korktuğunuzdan dolayı spor yapma, yürüyüşe çıkma gibi düşünceleriniz oluşabilir. 

TERAZİ 

Hayatınıza katacağınız bazı insanlar olacak. Bu insanlara karşı güveniniz çok hızlı gelişme gösterebilir. Ancak unutmamalısınız ki güven hemen kazanılması kolay olmayan bir değerdir. İnsanları analiz etmeniz açısından sizlerle muhattaplıklarından sonra size karşı yaklaşımlarını tartmanız doğru bir karar olacaktır. Bazı projeler veya planlamalarınız ile gündemde olmak isteyebilirsiniz. Buradaki istekleriniz ile tatmin olmanız özgüveninizle doğru orantılı olacaktır. Hayattaki beklentilerinizi biraz daha ağırdan almanız gereken noktalar olabilir. 

AKREP

Son günlerde sinirli halleriniz her ne kadar ara sıra baş gösterse de gün geçtikçe yatışmaya meyilli bir hale bürünmüş durumda. Yakın zamanda sevdiğiniz insanlardan işiniz veya planlarınız gereği ayrılığınız söz konusu olabilir. Aileniz ve partnerinize olan bağlı oluşunuz gün geçtikçe yukarı bir şekilde ivme göstermekte. Son zamanlarda bütçenizi sıkça kontrol etmeyişinizden dolayı maliyenizi elden kaçırmış olabilir, sonucunda da beklediğiniz hesaplar gerçeği karşılamayabilir. Bazı şeyleri çok fazla düşünüyor oluşunuzdan dolayı ruhsal çöküntüler yaşayabilirsiniz. Mutlu olmak için kendinize de biraz özen göstermelisiniz. Gününüz fazlasıyla keyifli bir gün olacak. 

YAY

Son zamanlarda etrafınızdaki kişilerin sorumluluklarını yerine getirmeyişlerinin faturası sizlere patlıyor olabilir. Bazı zamanlarda özgüven patlaması yaşayabilirsiniz. Gerek işiniz konusunda önemli noktalara korkusuzca değinerek, gerekse aşk konusunda bekarlığınızı terk etmek adına yeni aşklara girişiminiz ile bu durumu fark edebilirsiniz. Bugün rutine bağlamış olan yaşantınızın dışına çıkmayı planlıyor olabilirsiniz. Rutine bağlamış günleriniz farklı bir renk katmak için yeniliklere açık olmalısınız. Son zamanlardaki uyku probleminiz size musallat olmuşçasına sizin peşinizden gelmekte. Uykunuzu belli saatlere yayıp uykunuza özel zaman belirlemelisiniz. 

OĞLAK

Eğlenceye düşkün halleriniz son günlerde yeniden artış gösterecek. Bazı durumlarda kendinizi bilmeden fevri bir şekilde hareket ediyor olmanız sizi sonucunda mutlu  olmayacak durumlara sürükleyebilir. Yemek yeme alışkanlığınız gün içerisindeki işlerinizden dolayı dengesiz bir hale girebilir. Bunun sonucunda metabolizmanızdaki değişiklik nedeniyle ufak çaplı sağlık problemleri ile karşılaşabilirsiniz. Sosyal çevrenizdeki insanlarla biraz daha fazla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Ancak günlük yaşantınızdaki yoğunluk buna pek fazla izin vermeyecek.

KOVA

Maddiyatınızı güçlendirmek adına farklı kanallardan, farklı yollardan da para kazanmak adına planlar yapacak, çalışmalarınızı sürdüreceksiniz. Son günlerde mutluymuş gibi gözüküyor olsanız dahi moralinizde biraz kırıklık olduğu sizi seven insanlar tarafından anlaşılacak. Evinizde veya kendinize bir takım eşyalar alma düşüncesindesiniz. Alışveriş yaparak kendinizi daha fazla mutlu hissediyorsunuz. Sağlık problemleriyle karşılaşmamak için yediklerinizi iyi seçmelisiniz.

BALIK

Duygusal yapınızdan kaynaklı son günlerdeki halleriniz dokunsalar ağlayacağım niteliğinde. Çevrenizdeki insanlara dikkat etmeniz gerekmekte. Çünkü duygusal yapınız dışarıya fazla belli oluyor. Duygusallığımızı kötü niyetle kullanmak isteyen insanlarla karşılaşabilirsiniz. Bu tip insanlar genelde sizin üzülmenize ister. Siz siz olun fazla yakın hissetmediğiniz insanlarla dertlerinizi ve sıkıntılarınızın fazla paylaşmamaya özen gösterin. Yeni mülk, yeni eşya gibi satın alma düşünceleriniz olumlu şekilde sonuçlanabilir.

Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Yorumu Günlük