Hem çok yorulmuş hemde bir o kadar artık çabalamadan bazı şeyleri kazanmak istiyor olabilirsiniz. Kafanız hem çok karışık hemde ruhunuz yorgun. Size gelecek olan o kadar güzel şey var ki farkında bile değilsiniz. Bu çektiğiniz tüm çileler aslında gelecek olan güzel günlerin habercisi.

•Şimdi bakalım neymiş bu güzel şeyler, öncelikle aşk zaten sizi yıpratmış ve hem geçmiş hem gelecek derken artık sonuç ne olursa olsun diyorsunuz. Özellikle geçmişten sizi çok yoran üzen biriyle bir yüzleşme yaşama durumunuz var diyebilirim. Bu yüzleşme ile aslında gayet güzel sonuçlar çıkabilir ama en önemlisi içiniz rahat edecek. İlişkisi olmayanların biraz kısmeti açılıyor ama yine de bu dönemde ilişkiye başlamanızı tavsiye etmem.

Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova - 22 Nisan - 28 Nisan Haftası Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova - 22 Nisan - 28 Nisan Haftası

•Şimdi kariyer konusunda ertelediğiniz şeyler var bu konuda dikkat etmelisiniz bazı şeyleri anlık yapmanız sizin için gerçekten çok daha iyi olacak. Bu dönem ertelediğiniz şeyleri yapmak isteyeceksiniz ve yine de özellikle kariyer konusunda büyük bir başarınız olabilir. 

•Tarzınızı değiştirebilir, yeni kıyafetler alabilirsiniz bunları yapmanız kesinlikle iyi olacak zaten çünkü her konuda depresyon halinde olmamanız gerekiyor.

twitter