Aşık Kova

Burçlar Nuray Sayari 21 Nisan 2024 Vazar Günlük Burç Yorumları – Astroloji Burçlar Nuray Sayari 21 Nisan 2024 Vazar Günlük Burç Yorumları – Astroloji


Romantik bir ilişkide, Kova tamamen entelektüel uyarımla ilgilidir . Sizinle romantik bir şekilde ilgilenmelerini sağlamak için bir Kova ile karmaşık, ilginç sohbetler yapabilmeniz gerekir. Bazıları için kalbe giden yol mideden, Kova burcu için ise beyinden geçer!
Kovalar, yalnızca zihinsel bir bağlantıya değil, aynı zamanda dürüstlüğe ve bağımsızlığa da değer veren ilişkiler ister. Kova burcu biraz yalnız olabileceğinden, eşlerine her zaman eşitleri gibi davranarak ve sınırlarına saygı duyarak aynı bağımsızlık duygusunu verirler . Aşk söz konusu olduğunda, Kovalar genellikle yaşam için kararlıdır ve ilişkileri uğruna fedakarlık yapmaya hazırdır.
Dikkat edilmesi gereken bir şey, Kova'nın ihanete uğraması durumunda amansız öfkesidir. Onları geçin ve ilişki muhtemelen o anda ve orada sona erecek! Kova burcundan af beklemeyin.


 
Aile ve Arkadaşlıkta Kova


Kovalar, ailelerine ve arkadaşlarına son derece bağlıdırlar ve her şeyden önce onlar için değerli olanların dürüstlüğüne, zekasına ve yaratıcılığına değer verirler. Genellikle aileleri için her şeyi riske atmaya hazırdırlar.


Arkadaşlık açısından, Kovalar, dünyayı işbirlikçi bir şekilde görme biçimleri nedeniyle, birçok arkadaş ve tanıdık arasında genellikle oldukça popülerdir. Bazen biraz küçümseyici, kendini beğenmiş tavırları insanları rahatsız edebilir, ancak çoğunlukla Kovalar eğlenceli, ilginç ve birlikte geçinmesi kolaydır.


Kovalar duygusal olarak savunmasız olmaktan hoşlanmadıkları için yakın arkadaşlar edinmek onlar için zor olabilir. Kova'nın birine duygusal ve entelektüel düzeyde gerçekten bağlı hissetmesi zaman alır. Ancak, bir Kova ile başarılı bir şekilde arkadaş olduğunuzda, o sizin en güvenilir arkadaşlarınızdan biri olacaktır.
 
İş hayatında Kova


İş söz konusu olduğunda, Kovalar, genellikle dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için bilinçli bir çaba içinde, yaratıcı yeteneklerini ve benzersiz becerilerini sergilemekle ilgilidir.


Yeteneklerini ve zekalarını kullanmayı severler ve fikir önerebilecekleri, başkalarına yardım edebilecekleri ve durmaksızın yaratıcı olabilecekleri ortamlarda başarılı olurlar. Grup projelerinde başarılı olurlar ancak katkılarının açıkça tanınmasını isterler.


İnsani nitelikleri nedeniyle Kovalar, çevrelerindeki dünya üzerindeki olumlu etkilerini görmelerine izin veren işlerde başarılı olurlar. Dahası, bilgiye olan tutkuları onları astronomi ve teknik işler gibi keşif odaklı alanlarda kariyer için ideal adaylar yapıyor.

Kova2
İşte Kova için iyi çalışan bazı meslek örnekleri:


    •    Aktör aktris
    •    Bilgisayar programcısı
    •    Çevre Mühendisi
    •    Yargıç
    •    Siyasi aktivist
    •    Bilim adamı
    •    Sosyal hizmet uzmanı
    •    Öğretmen veya profesör
    •    Yazar
 
 
Kova Burcu İçin Tavsiyeler


Tüm Kova özellikleri sizin için geçerli olmayacak, bu nedenle hangilerinin geçerli olduğunu bulmanız gerekecek. Bunu yaptıktan sonra, güçlü yönlerinizi en iyi şekilde nasıl kullanacağınızı düşünmeye başlayabilir ve zayıf yönlerinizi geliştirmeye başlayabilirsiniz.


Örneğin, kendinizi bir vizyoner olarak görüyor ancak dünyadaki olumlu değişimi nasıl etkilemek istediğinizden emin değilseniz, yerel bir yardım kuruluşunda veya kuruluşta gönüllü olmayı deneyebilirsiniz. Bunun gibi küçük adımlar, ne tür etkinliklerden hoşlandığınızı ve kendinizi bir şeyin savunucusuymuşsunuz gibi hissetme konusunda hangilerinin sizi en çok tatmin ettiğini görmeye başlamanıza yardımcı olacaktır.
Ayrıca, en tutkulu olduğunuz nedenlerin bir listesini hazırlayabilir ve ardından bunu, bu nedenleri destekleyebileceğiniz olası yolları keşfetmek için bir başlangıç ​​noktası olarak kullanabilirsiniz. Veya belki de sanatsal ve orijinal olduğunuzu hissediyorsunuz, ancak son zamanlarda bir yazma engeliyle uğraşıyorsunuz. Sorun değil - Kova olsun ya da olmasın herkesin başına gelir!

Kova-1


Yaratıcılığınızın tekrar akmasına yardımcı olmak için, yaptığınız tek şey gününüz hakkında veya sıradan bir şey yazmak olsa bile, her sabah okuldan veya işten önce 20 dakika yaratıcı bir şekilde yazacağınız bir program ayarlayın. Çok geçmeden, rutin olarak yazma eylemi, kaybettiğiniz kıvılcımı yeniden ateşlemenize yardımcı olacaktır.


Olumsuz Kova özellikleri açısından, size soğuk ve duyarsız olduğunuz söylendiyse , başkalarıyla ilişki kurmaya ve duygularınızla temasa geçmeye çalışın. Meditasyon, öğrenilmesi gereken harika bir beceri ve içsel benliğinizle daha güçlü bir bağlantı kurmanıza yardımcı olmanın kolay bir yoludur.
Her zaman kısa bir sigortanız olduysa önce kendinize nefes almayı ve uzaklaşmayı öğretin. Her gün kısa derin nefes egzersizleri yapma alışkanlığı kazanmanıza yardımcı olur; bu şekilde canın bir şeye (ya da birine) patlamak istediğinde başvurabileceğin bir beceriye sahip olacaksın.
 
Bir Kova ile Nasıl Geçinilir?


Kovalar arkadaş canlısıdır ve başkalarıyla sohbet etmekten hoşlanırlar, ancak insanlara gerçekten duygusal olarak açılmaları uzun zaman alabilir . Bu nedenle, bir Kova ile arkadaş olmaya çalışıyorsanız, onu zekalarının ve dışsal tuhaflıklarının ötesinde tanımanın biraz zaman alacağını bilin.
Bir Kova burcuyla etkileşime geçmenin en iyi yolu akıllarından geçer, bu nedenle teknoloji veya sanata ortak bir ilgi gibi tartışabileceğiniz ortak bir zemin bulmaya çalışın. Bir kez arkadaş olduğunuzda, Kovalar sadık olacak ve onlara ihanet etmediğiniz sürece sizi bir kişi olarak sevecekler (kolayca affedilecek insanlar değiller!).


Kova burcunun bağımsızlık ve yalnız kalma ihtiyacına her zaman saygı duymak önemlidir . İster romantik bir eş, ister aile üyesi veya arkadaş olun, bu kural her durumda geçerlidir. Kova burcunun özgürlüğe derinden değer verdiğini unutmayın, bu nedenle zaman zaman yalnız kalmak onlar için yemek yemek ve uyumak kadar gerekli olabilir.


Bir Kova yalnız kalmak istiyorsa, bunu kişisel olarak algılamayın - bu sadece onun kim olduğudur! 

Bu bağımsızlık özlemi bazen birkaç günlüğüne inzivaya çekilme veya hatta bir yere tek başına seyahat etme ihtiyacı olarak ortaya çıkabilir (Kova burcu seyahat etmeyi sever).
Bir Kova burcuna çıkma teklif etmeyi mi umuyorsunuz? Müzeler, gözlemevleri, oyunlar, kitap okuma yerleri - yaratıcı ve entelektüel zihniyetlerine hitap eden herhangi bir yer - onları en rahat edecekleri yerlere götürmek için harika yerler.
Son olarak, bir Kova ile iyi geçinmeyi umuyorsanız, onların tuhaflıklarını kucaklamaya istekli olmalısın . Kovalar özgünlükleri ve yaratıcılıklarıyla gurur duyarlar ve bu nedenle onları eleştirebilecek veya kendini ifade etme yöntemlerini değiştirmeye çalışacak hiç kimseyle arkadaş veya ortak o