Günlük Burç Yorumları,Koç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Boğa Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,İkizler Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yengeç Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Aslan Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Başak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Terazi Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Akrep Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Yay Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Oğlak Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Kova Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları,Balık Burcu Günlük Yorumu Günlük Burç Yorumları

İşte 14 Aralık 2019 Cumartesi Günlük Burç Yorumları…

 

14 Aralık 2019 Cumartesi Koç Burcu Günlük Yorumu – (21 Mart – 20 Nisan)

Yakın çevrenizdeki insanlarla aranızdaki güven bağını tazelemek, bağı güçlendirmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki insanlar için “ hakkımda konuşuyorlar mı? Konuşuyorlarsa da ne konuşuyorlar? “ sorularını sıkça sorabilir ve bunlara cevap arayabilirsiniz. Ailenizdeki bireyler yaşantınız ve davranışlarınız hakkında bir takım öneri veya tavsiyelerde bulunabilirler. Bunların sizin için önem taşıyacağını unutmayın. İşlerinizi yoluna koymanın en kolay yolu sizin için sabretmek olacaktır. Çünkü sabırsız tutumlarınızla elinizdeki işinizin sonuca ulaşmasını beklemek konusunda sıkıntı yaşıyorsunuz. Maddi konularda yaşamış olduğunuz problemlerin yavaş yavaş çözüme kavuşmaya başlayacağı bir zaman sizi bekliyor. 

 

14 Aralık 2019 Cumartesi Boğa Burcu Günlük Yorumu – (21 Nisan / 21 Mayıs)

 

Kendinizi olabildiğince üzüntüden ve stresten uzak tutmanız gerekebilir. Hassas geçireceğiniz bir dönem olacağından dolayı normalinden daha fazla alıngan olabilirsiniz. Girişeceğiniz bir takım işler olabilir. Bu işlerle uğraşırken günlük yaşantınızdaki sorumlulukları da göz ardı etmemeniz gerektiğini unutmayın. Alacağınız bazı kararlar doğrultusunda hayatınızda bazı değişiklikler mümkün olabilir. İç huzurunuzu daha iyi yerlere taşıyabilmek sizin elinizde. Arkadaşlarınızın davet edeceği etkinliklere katılımlarınızla moraliniz daha tatmin edici olacaktır. Para ile çözülebilecek sıkıntıları kafaya takmanın pek fazla alemi yok. Zaten maddi konularda rahatlamanın ön planda olacağı dönem sizi bekliyor olacak. 

 

14 Aralık 2019 Cumartesi İkizler Burcu Günlük Yorumu – (22 Mayıs / 22 Haziran)

 

Enerjinizi çalışma hayatınızda etkili bir şekilde kullanabilecek, başarılı sonuçlar elde edeceksinizdir. Çalışma arkadaşlarınla iş yeri haricinde de bir arada zaman geçirmeniz gerekebilir. Opsiyonel bir gereklilik olsa da katılımınız sizin ve çalışma arkadaşlarınız için önem arz edebilir. Kendinize olan güveninizde tereddütleriniz olsa da inançlı yanınız daha ağır basacaktır. Atacağınız adımları 2 kere düşünün. Doğruluğundan emin olduğunuz konularda bile doğruluğu sorgulayabilirsiniz. Birlikte zaman geçirdiğiniz yakın arkadaşlarınızla bu aralar pek görüşemeyebilirsiniz. Sizin için önem arz edecek bazı konular hakkında küçükte olsa haberler alacak ve mutlu olacaksınız. Yüzünüzdeki gülümsemeyi ihmal etmeyin. 

 

[PAGE]

14 Aralık 2019 Cumartesi Yengeç Burcu Günlük Yorumu – (23 Haziran / 22 Temmuz )

 

Yengeç burçlarının aşırı duygusallıkları bugün pek fazla belirgin olmayabilir. Hatta duygusallıktan ziyade mantıkla hareket etmek isteyebilirsiniz. Çevrenizde bulunan kişilerin sorunlarıyla yakından ilgilenme isteğinizle ön plana çıkabilirsiniz. İş arayışında olan yengeç burçları bugün o mutlu haberi alabilir. Hayatınız için yapmış olduğunuz bazı planları yürürlülüğe koymak için uygun zamanlar bulacaksınızdır. Girişeceğiniz bir takım işlerdeki kuşkucu yaklaşımlarınız en doğruya iteceğini düşünebilirsiniz. Bu belli bir yere kadar doğru bir hamle olmuş olsa da devamlılığı konusunda düşünmeniz gereken yerler olabilir. Maddi konularda finans kaynaklarınıza güvenemediğiniz işlere kalkışmamakta fayda var.

 

 

14 Aralık 2019 Cumartesi Aslan Burcu Günlük Yorumu – (23 Temmuz / 22 Ağustos )

 

Günlük yaşantınızda gerçekleşen olaylara düşünmeden tepkiler vermeniz sizi bir takım yanlışlara sürükleyebilir. Ağzınızdan çıkacak cümleleri iki kere düşünmenizde fayda var. İş hayatınızda başarıya ulaşabilmek adına gerçekleştireceğiniz çalışmalar olumlu sonuçlara varacaktır. Son günlerde partnerinize karşı yaklaşımlarınız ilişkinize zarar verebilecek ölçüde olabilir. Aşk hayatınızı sıcak tutmaya özen göstermelisiniz. Eğer ilişkinize karşı özensiz olursanız ilişkiniz beklemedik sona ulaşabilir. Bazı konulardaki yanlışlarınızı anlayabilmenize yardımcı olacak yol yalnız kalıp biraz kendinizi eleştirmekten geçebilir. Günlük hayatınızda sizi rahatsız edecek herhangi bir sağlık probleminiz var ise bununla ilgilenmeniz gerekebilecek bir gün olacaktır.

 

 

14 Aralık 2019 Cumartesi Başak Burcu Günlük Yorumu –

 

İletişim konularında şanslı olabileceğiniz gibi kendinize olan güvenin de üst seviyelerde olabileceği bir gün yaşayabilirsiniz. Özellikle iş hayatınızdaki iletişim trafiğinde ciddi anlamda artış gözlemleyebilirsiniz. Pek sıcak bakmadığınız işler için düşüncelerinizi çekinmeksizin dile getirebileceksiniz. Kısa mesafeli yolculuklar gündeme gelebilir. Gününüzü belli bir planlara bölmüş olsanız da zaman zaman bu planların dışına çıkabilirsiniz. Aile içerisinde size göre belli başlı otoriteniz olabilir. Bu otoriteye karşı saygısızlık sezdiğiniz takdirde sinirlerinize pek fazla hakim olamayabilirsiniz. Bu durum aile içindeki huzuru bozmaya ve tartışmalara itebilir. İşte bu yüzden oldukça sakin bir gün geçirmeye dikkat edin.

[PAGE]

14 Aralık 2019 Cumartesi Terazi Burcu Günlük Yorumu

 

İş hayatınızla sosyal hayatınız arasında kurmuş olduğunuz dengenin bozulmaya başladığını düşünebilirsiniz. Bu dengesizlik, disiplininizin bozulmasına sebebiyet vereceği endişesi yaratabilir. İçinizde var olan bir takım hissiyatlarla hareket etmek mantığa pek uymayabilir. Bugün, alacağınız kararlar diğer günlere oranla daha fazla önem arz edebilir. Sabrınızın sınanacağı anlarla karşılaştığınızda pes etmemeniz gerekeceğini aklınızdan çıkarmayın. Özellikle arkadaş çevrenizde sizin hakkınızda konuşulanlar karşısında sabrınızı dinç tutmalısınız. Bugün finansal konularda pozitif gelişmeler kaydedeceksiniz. Maddiyatınız belli bir düzene girebilir ve finansal güç ile bazı isteklerinizi karşılayabileceğinizin özgüvenini kazanabilirsiniz.

 

14 Aralık 2019 Cumartesi Akrep Burcu Günlük Yorumu

 

İş hayatınızda göstereceğiniz yoğun tempo sizin enerjinizi ciddi ölçüde düşürmeye neden olabilir. Artık kendinize ayırmanız gereken bir zaman diliminin olması gerektiği konusunda düşünceler hakim olabilir. Sağlık konularında huzursuzluklar gündeminize gelebilir. Keyfinizi kaçıran sağlık problemlerinize biran önce müdahale etmek için özen göstermelisiniz. Atacağınız bazı adımlar, yapacağınız bazı aktivitelerde kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda güçlük çekseniz de biraz çabalamanız sonucunda başarılı olabileceğinizin kanıtı olabilecek bir gün olabilir. Üretkenlik konusunda başarılı bir yapıya sahip olmanıza rağmen bugününüz düşündüğünüzden de kısır bir gün olabilir.

 

14 Aralık 2019 Cumartesi Yay Burcu Günlük Yorumu –

 

Aileye fazlasıyla düşkün ve çalışmaya gereğinden fazla meyilli bir karaktere sahipsiniz. Hayatınızdaki en önem verdiğiniz konuların en başında aileniz gelebilir. Sosyal yaşantınızda diğer günlere oranla daha aktif olabilir, arkadaşlarınızla daha fazla zaman geçirebilirsiniz. Günün üstünüzde bırakacağı olumlu etkilerden olabildiğince iyi yararlanmak isteyebilir, pozitif enerji fırsatını imkana çevirebilirsiniz. Hayat enerjisi yüksek olan biri olduğunuzdan dolayı kendinizi mutlu etmenin yollarını arayabilir ve bu yollarda yürümeyi tercih edebilirsiniz. Kendi içinizde yaşamış olduğunuz sıkıntılarınızı dışarı sızdırmamalısınız. Aksi takdirde sıkıntılarınızı zafiyete çevirmek isteyen insanlarla karşılaşabilirsiniz.

 

[PAGE]

14 Aralık 2019 Cumartesi Oğlak Burcu Günlük Yorumu

Çevrenizde bulunan insanların zihnindeki düşüncelerini çok fazla umursayabilir ve bu düşüncelere müdahalelerde bulunmak isteyebilirsiniz. Ancak insanların ne düşündüğünün sizin hayatınızı etkileyecek derecede olmaması gerektiğini fark etmeniz gerekecektir. Huzura biraz daha yakın olmak istediğiniz zamanlarda iç sesinizi dinlemeyi tercih edebilirsiniz.  Aşk hayatınızda ise partnerinize karşı sizinde anlam veremeyeceğiniz tepkileriniz olabilir. Kontrolsüz davranışlarınıza kontrol getirmelisiniz. Yalnız bir yaşantısı olan oğlak burçları ise mutlu olacakları gelişmelerle karşılaşabilirler. Alışveriş isteğiniz içinizde doğacak olsa da kendinizi frenlemenin yollarını bulabileceksiniz. Fren konusunda en büyük etken maddi durumunuz olacaktır.

 

14 Aralık 2019 Cumartesi Kova Burcu Günlük Yorumu

 

Bugün bir takım sebeplerden dolayı seyahat etmeniz gerekebilir. Bu yolculuğu yaparken farklı bir yerde olduğunuz için cesaretinizde düşüşler gerçekleşebilir.  Ancak bu gittiğiniz ortamda arkadaş çevrenizin de olacak olması sizi biraz daha güçlendirecektir. Gün içerisinde karşılaşacağınız insanlarla keyifli sohbetlerin olabileceği zamanlar sizinle olabilir. Hayatınızda etki bırakması muhtemel olan bu insanlarla dostluklar edinebilirsiniz. Moralinizde tutarsızlık olabilir, moraliniz sürekli değişkenlik gösterebilir. İş hayatınızdaki yoğun çalışma temposu tatili dört gözle beklemenize neden olacak.  Yakın zamanda sizi mutlu edecek ufak çaplı sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

 

14 Aralık 2019 Cumartesi Balık Burcu Günlük Yorumu –

 

Çevrenizde bulunan insanlar sizinle muhataplık kurmak isteyebilir. Sizden moral ve destek bekleyen kişileri geri çevirmek istemeyeceksiniz. Bu kişilerin yanında olurken kendi sırlarınızı da açığa çıkarmamanız gerektiğini unutmayın. Herkesi kendiniz gibi sanmaktan biran önce vazgeçin. Kendinizi mutlu etmek adına alışverişe çıkabilir, kendinizi bu şekilde ödüllendirebilirsiniz. İş hayatınızda çalışmalarınızı yürütürken takım arkadaşlarınızdan gerekli desteği alamadığınızı düşüneceksiniz. Şansınızın yüksek olabileceği bir gün. Şansınıza güvenerek bazı girişimleriniz olabilir. Gün içerisinde ailenize göstermeniz gereken ilgi konusunda kendinizi eleştirebilirsiniz.