Zonguldak’ta Tartışma Kavga Sona Erdi
Zonguldak’ta çıkan bir kavga, polis müdahalesiyle sonlandırıldı.
Ekiplerin Hızlı Müdahalesi
Şehir merkezinin Mithatpaşa Mahallesi’ndeki Zübeyde Hanım Caddesi üzerindeki bir olayda, iki grup arasında bilinmeyen bir sebepten ötürü tartışma başladı. Tartışma, kısa sürede büyüyerek kavga haline dönüştü. Olayı gören vatandaşların durumu bildirmesi üzerine, bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.
Polis, kavgayı kontrol altına almak için biber gazı kullanarak müdahale gerçekleştirdi. Yapılan müdahalenin ardından kavga eden gruplardan bazıları etkisiz hale getirildi ve bu kişiler, ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Yetkililer Olayı Araştırıyor
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor ve yetkililer, durumun gelişimini takip ediyor. Zonguldak’ta böyle bir olayın yaşanması, sosyal güvenlik açısından endişelere yol açtı.

