Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

    Zonguldak’ta 30 Günlük Bebek Darbe Sonucu Yaralandı, Anne Tutuklandı

    Zonguldak’ta 30 günlük bebeğine darbet ettiği iddia edilen G.S. isimli anne, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hastaneye kaldırılan bebeğin vücudunda kırıklar tespit edilirken, tedavisinin ardından koruma altına alındı. Polisi bilgilendiren hastane, G.S.’nin gözaltına alınmasına yol açtı.

    Bu haberin fotoğrafı yok

    Zonguldak’ta Bebek Darp Edildi, Anne Tutuklandı

    Zonguldak’ta, 30 günlük bebeğine şiddet uyguladığı iddia edilen genç bir anne, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Vücudunda çeşitli kırıklar bulunan bebek, tedavi sonrası koruma altına alındı.

    Olayın detaylarına göre, G.S. isimli kadın, doğumunun üzerinden henüz bir ay geçmişken, bebeğinin aşırı ağlaması nedeniyle hastaneye başvurdu. Hastane muayenesinde, bebeğin vücudunda kırıkların bulunduğu tespit edildi. Bu kırıkların darp sonucu oluştuğuna dair bulgular ortaya çıkınca, durumu polise bildirdi.

    Olayın ardından Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, derhal harekete geçerek G.S.’yi gözaltına aldı. 10 Ağustos’da Zonguldak Adliyesi’ne sevk edilen kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

    Bebeğin hastanedeki tedavi süreci başarıyla tamamlandıktan sonra, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alındı. Ayrıca, G.S.’nin evinde gerçekleştirilen aramalarda bebeğe ait kanlı bir zıbın ve kuru sıkı bir tabanca ele geçirildi.

    Bu durum, toplumsal duyarlılığı artırırken, benzer olumsuz olayların yaşanmaması için daha dikkatli olunması gerektiğini bir kez daha gündeme getiriyor.